Kayıt Ol

Şeytani Kraliçenin El Rehberi

Çevrimdışı Vega

  • ****
  • 1023
  • Rom: 5
    • Profili Görüntüle
Şeytani Kraliçenin El Rehberi
« : 20 Nisan 2015, 00:13:51 »

    1-Güzellik geçici, güçse kolay kaybedilebilir. İlki için ikinciyi riske atmayacağım.

    2-Sihirli aynamı ülkenin en güzeli konumumu elimde tutmak için değil düşmanlarımı gözetlemek için kullanacağım.

    3-Kendimi kahramanın gerçek aşkı veya herhangi bir güzel ve masum "aile üyesi"yle karşılaştırmayacağım. Köylü haspalar veya titrek hizmetçi standartlarında güzel olabilirler ama ben Şeytani Kraliçeyim ve mukayese edilemez.

    4-Planım gerçekleşmeden adaleli kahramanla seks yapmayacağım, tabii çocuğuna hamile olduğumu söylemek yararıma olacaksa başka.

    5-Tabii baştan çıkarmanın geniş cephaneliğimde yeri var ama farkındayım ki "şeytani" ve "kaşar" eş anlamlı şeyler değil. Bunun bilincinde olmayan kraliyet terzilerinin derileri haleflerinin önünde diri diri soyulacaktır.

    6-Önemli planları gerçekleştirirken topuklu giymek yok, hatta direk koşu ayakkabısı giyeceğim.

    7-Daracık cadı cübbem EN AZINDAN zincir zırh içerecek.

    8-Kahramanın kurlarıma karşılık vermemesine üzülmeyeceğim. Eğer bana karşı koyabiliyorsa kıskançlık krizine girmeyeceğim. Onun yerine omzumu silkip yoluna gitmesine izin verecek, kalenin kapısında icabına baktıracağım.

    9-Göz kırpmaları, imalı sözler ve beden dili bana istediğimi almamda yardımcı olmadığında iyi nişan alınmış bir yarı-otomatik de iş görür.

    10-Seks tabii ki kullanımımda olan bir silah, ama taramalılar da öyle. Eğer iki şık arasında kalırsam taramalıyı seçeceğim.

    11-Seçkin muhafızlarım ve ben kahramanın tüm silahlarını ve kaçış yöntemlerini elinden aldığımızı düşünmeyeceğiz. Sorgulamalar özel odalarda, kahraman tamamen çıplakken yapılacak. Bir taşla iki kuş.

    12-Adab-ı muaşereti göz önünde tutacak ve askerlerimi, entrikalarıma köstek olduğu zamanlar hariç, düzgün davranışlara teşvik edeceğim. Bu centilmen kahramanların yoluna çıkmamı engelleyecek ve numarayı bırakıp saldırganlaştığımda bir şaşırtma yaratacak.

    13-Sevgili oğlum, kocam veya bir başka kişi uğruna güç kullanmayacağım. Sırf onlar için acımasız ve hilekar olduğum gerçeğine müteşekkir kalmayabilirler. Bunun yerine gücümü sadece kendim için kullanacağım ve bu kişilere eğer isterlerse kullanmaları için beylikler bahşedeceğim.

    14-Eğer kahraman eski sevgililerimden biriyse (ki çoğu zaman öyleler), neden "eski" olduklarını unutmayacağım ve mahvlarına yol açarken bunu aklımda tutacağım.

    15-Eğer kahraman eski sevgilimse ve bunun farkında değilse bunu gizli tutacağım. Eğer kimliğim ortaya çıkmazsa zaaflarını, zayıflıklarını ve başka özel bilgileri daha rahat kullanabilirim.

    16-Eğer kahraman dünyayı ele geçirme planlarımda yardımcı olmayı kabul etmişse ihanetine davasının tamamen kaybedildiği ana kadar inanıp güvenmeyeceğim. Zaten böyle bir durumda prensipe mirensipe sahip olmadığı anlaşılır ve idam edilmesi en iyisidir.

    17-Beni tatmin edemeyen sevgililerimi katletmeyeceğim. Böyle bir politika müstakbel sevgililerimde performans endişesine sebep olur. Bunun yerine olağanüstü gayretleri ödüllendireceğim. Olağanüstü başarıları ise daha bile müsrifçe.

    18-Zehirli dişleri ve/veya pençeleri olan hayvan hizmetkarlarım örümcekler, yılanlar ve kuzgunlar yerine kedicikler, japon balıkları ve kanaryalar olacak.

    19-Zapt edilme tehlikesinde içinden sıyrılabileceğim kıyafetler giyeceğim. Yakalandığımda kurtuluşumu kolaylaştıracak ve yakalayanın dikkatini dağıtacak. Bu önemli bir kaç saniyede ya kaçacağım ya da silahını elinden alacağım.

    20-Uçuşan elbiseler yerine üzerime oturan kıyafler giyeceğim: hem daha seksi hem de firar esnasında bir yerlere takılma veya alev alma tahlikesi çok daha az.

    21-Eğer hizmetimde olan kocakarıdan birilerini zehirlemesini istersem zehrin uyku ilacı yerine hızlı ve ölümcül olmasını isteyeceğim.

    22-Amazon savaşçılarım ya çok katı lezbiyenlerden seçilecek ya da kendi haremlerine sahip olacaklar.

    23-Amazon savaşçılarım metal bikiniler yerine tam zırh giyecekler. Adı geçen bikiniler özel durumlarda giyilecek.

    24-Amazon savaşçılarım falanks gibi gelişmiş taktikler ve düşmana yaklaşırken 25 santimlik mızraklar gibi özel silahlar kullanacak. Tabii okçular sadaklarını 200 metre öteden boşalttıktan sonra.

    25-Esaretimdeki bir adamı manipüle etme girişmlerimi yeniden gözden geçireceğim. Muhtemelen bir amazon bu görevi daha az riskle gerçekleştirebilir.

    26-Kahramanın erkek yandaşları her zaman bir göz kırpışla, bir gerdan kırmayla, o da olmadı bir basit bir büyü veya iksirle baştan çıkarılabilir. En azından kahramanla gerçekleşecek o önemli yüzleşmeye kadar, ki o zamana yandaş hareketten uzak bir yerde hapsedilmelidir.


Bir bu kadarı da en kısa zamanda geliyor, orijinal dilinde okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Çevrimdışı cankutpotter

  • ****
  • 1233
  • Rom: 14
    • Profili Görüntüle
    • Büyülü Kale, Hayallerinizin adresi.
Ynt: Şeytani Kraliçenin El Rehberi
« Yanıtla #1 : 18 Mayıs 2015, 21:15:10 »
Bu neymiş arkadaş ya. Tam şeytan. :D Bunun iyi kalplisinden, melek olanından yok mu acaba? :D
İnsan, hayalleriyle vardır.

Çevrimdışı Vega

  • ****
  • 1023
  • Rom: 5
    • Profili Görüntüle
Ynt: Şeytani Kraliçenin El Rehberi
« Yanıtla #2 : 27 Mayıs 2015, 22:26:02 »
Janra uyanıklığı ön planda aslında kötülüktense. Yapılan bazı klişe hatalarla dalga geçmiş. Şeytani Yönetici Listesi de var aslında, cinsiyetsizinden. Ama sanırım kitap adları değiştirmek daha komik geldiği için foruma çevirme ihtiyacı görmedim.