Sübhanallah kardeş ibretlik paylaşıyorsun. Bu kadar seriyi aynı anda takip edebilmene de helal olsun diyorum. Soru sorun cevaplayayım demişsin, buradan sorarak yanlış bir şey mi yapıyorum bilmiyorum ama artık çok geç, yazıyorum bile soruyu.
Ben çizgi roman okuyan biri değilim, bir türlü ısınamadım resimli kitaplar okumaya, sayfalar boşmuş gibi geliyor. Tabii bu benim kendi sığırlığım; ama çizgi roman evrenlerini seviyorum. Wiki'lerden neler olmuş neler bitmiş okuyorum. Marvel için konuşursam Civil War neymiş, Inhuman kimmiş, Thor nasıl kadın oluyormuş, Marvel evrenleri neden çarpışıyormuş vs. hep merak edip inceledim. Çizgi romanların kendilerini değil de haberleri, incelemeleri, wikileri falan okuyorum yani. Bir de dizileri/filmleri izliyorum. Tatlı su çizgi romancısıyım tam. Bir tek Watchmen ve Killing Joke'u çizgi roman olarak okudum.
Özetle çizgi romanların sadece "roman" kısmıyla ilgilenen kişilere bir diyeceğin var mıdır? Yanlış mı yapıyorum, evlerime ateşler mi salınsın? Bak şunu okursan işin çizgi kısmını seversin diye tavsiyen var mıdır? Yoksa allah beni nasıl biliyorsa öyle mi yapsın?