12 mb'ı 1 dakikada indirince aklıma geldi bu konu. Mesela mega.nz güzel bir alternatif olabilir.
Ben yazıları göremiyorum. Tabii bu muhtemelen benim hala Office 2007 kullanmamdan kaynaklanıyor(yuh)
Not: Sayfalarında sadece resimler olan bir Word dosyası gibi görülse de, sağ tık -> resmi biçimlendir -> diğer metin yoluyla yazılı kısma ulaşabilirsiniz. Erişilebilir Belge Hazırlama'nın yalancısıyım.
Aslında diğer çizgiromanlarda görselleri üste yapıştırıp, her görselin altına betimlemelerini yapıştırsak daha güzel olur gibi. Böylece yazılar da görseller de herkes tarafından görülebilir.
Hmm. Ben şunu yapmaya çalışıp, söylenen şeyi bulamayınca bir şeylerin yanlış olduğunu düşünmüştüm:Alıntı yapılan: Laughing Madcap - 15 Temmuz 2015, 22:26:43Not: Sayfalarında sadece resimler olan bir Word dosyası gibi görülse de, sağ tık -> resmi biçimlendir -> diğer metin yoluyla yazılı kısma ulaşabilirsiniz. Erişilebilir Belge Hazırlama'nın yalancısıyım.Zira bana tam olarak sayfalarında sadece resimler olan bir Word dosyası gibi görünüyor. "Diğer metin" diye bir şey bulamadım. Ama sorun yok diyorsanız tamam.
Çok sık girmediğim için yeni gördüm bu başlığı, kusura bakmayın.Seyfettin Efendi kitaplarının da bu projede bulunmasını isterim. Nasıl ilerlenecek tam bilmiyorum ama elimden gelen yardımı sağlarım.