ekhobia, kesinlikle haklısınız.Kitabın akıcılığı ve sizin okurken ki zihinsel durumunuz kitap okuma hızını etkileyebilir. Ve Hazal abla bende kitabı ne kadar zamanda bitirdiğimi kafama biraz taktığım için bu konuyu açarak sizlerinde neler düşündüğünüzü öğrenmek istedim. Bu son zamanlar kitap okumayı bir eğlence halinden, zorunluluk haline çevirdim galiba.Sebebi ise elimdeki kitabı hemen bitirip aklımda olan başka bir kitaba başlamak. Bu nedenle elimde olan kitabı keyif olarak okuyamadığım oluyor. Veya dayanamayıp elimdeki kitabı yarıda bırakıyor,ve aklımın kaldığı kitaba başlıyorum. Bu nedenle önceki kitabı unutabiliyorum :/ Size kesinlikle katılıyorum.
Aslında yoğunluk,okul, sınavlar olunca 5-6 gün sürüyor. Geçen sene, sömestrde her gün bir kitap okuyacağım dedim ama 3. günde (3. kitap bitince) kafa gitti, uyuşturucu kullanmış gibi ruhsuz ruhsuz geziyordum. Ve geriye dönüp baktığımda okuduğum o kitaplardan pek bir şey hatırlamıyorum. Ben de Hazal'a katılıyorum kitaptan bir şeyler almak lazım okurken;haz, anlayış, hatta diğer kitapları okumak için itici bir kuvvet... Ortalama 500-600 sayfalık bir kitap akıcıysa ve sarıyorsa konusu, 2-3 günde biter.