Kayıt Ol

Primrose Sokağı'ndaki Adam - James Renner

Çevrimdışı tr23

  • **
  • 76
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
    • goodreads
Primrose Sokağı'ndaki Adam - James Renner
« : 14 Şubat 2016, 23:05:32 »

"Küçük kızları kaçırıp öldüren bir katil, Tuhaf bir şekilde öldürülmüş garip bir adam, Ve bu tuhaf adamın katilini bulmaya çalışan bir yazar, Bir süre sonra, her biri, diğerinin kendisini aradığını anlayacak, Ve birbirlerini bulunca çok şaşıracaklar… Yayımlandığı bütün ülkelerde liste başı olmuş sürükleyici bir hikâye, Bilim kurguyla polisiyenin çarpıcı bir karışımı."

David Neff, doğumdan sonra intihar eden eşinden sonra psikolojik sorunlar yaşayan bir yazardır. Küçük yaştaki kız çocuklarını kaçırıp öldürdüğü iddia edilerek idam edilen bir adamın suçsuz olduğunu kanıtlayan ve esas katili ortaya çıkaran kitabından sonra ünlü olan David'in, bir gün yayımcısının kapısını çalmasıyla hayatı değişir. Paul, kimsenin gerçek kimliğini bilmediği, hep değişik eldivenler takan ve Primrose Sokağı'nda oturan bir adamın öldürülmesiyle ilgili bir kitap yazmasını istemektedir.

Kitap bu noktadan sonra polisiye bir roman havasında devam ediyor fakat bir süre sonra işin içine bilimkurgu da giriyor.

Kitabı okurken ilk aklıma gelenin Stephen King'in 22/11/63 kitabı ve Nacho Vigalondo'nun Los Cronocrimenes filmi geldiğini söylersem spoiler vermeden büyük bir ipucu verdiğimi anlarsınız.

 Kitabın film hakları Warner Bross tarafından satın alındı, başrolde Bradley Cooper oynayacak.

James Renner tarafından yazılan kitap Harf Yayınları etiketiyle 2015 yılında yayınlandı.