Kayıt Ol

Kayıp Rıhtım İnceliyor! - (Video)

Çevrimdışı mit

  • *
  • 5536
  • Rom: 96
  • Kronik Anakronik
    • Profili Görüntüle
    • Yorgun Savaşçı'nın Günlüğü
Ynt: Kayıp Rıhtım İnceliyor! - (Video)
« Yanıtla #75 : 31 Temmuz 2016, 22:35:04 »
"Bu kitap içinde sessizliğin gücünü barındırıyor," diyerek benim sayfalar boyunca süren incelememde yapamadığımı çok güzel bir şekilde özetlemiş ve bunu Ursula Le Guin'den alıntı yaparak başarmış sevgili Hazal. Gerçi Le Guin'i hiç bilmeyiz, ama olsun...

İlk defa Hazal'dan önce okuduğum bir kitabın incelemesini izledim, tarihe not düşülsün efenim! Bu bir milattır! Benim için farklı ve güzel bir deneyim oldu. Zaten çok sevdiğim bir kitaba dair yorumlarını canlı canlı dinlemek çok keyifliydi. Saniye başına 100 kere hevesle kafa salladığım doğrudur.

Seyahatin Amerika'yı çağrıştırması bence kasıtlı olarak yapılmış. Hani tam da gemilerin şehre vardığı iki sayfalık muazzam çizim var ya... İşte orada Özgürlük Anıtı'nı anımsatan heykeller vardı denizde. Gemiyle "yeni dünyaya" gelme de çoğu filmde işlenmiş bir sahnedir zaten :)

Hayvanların insanları seçmesi, onların da bizim sessiz yoldaşlarımız olması gibi tespitleriniyse çok ilginç buldum. Hiç o açıdan bakmamıştım, güzel bir bakış açısı :)

Çekim, efektler, kamera açıları ve minik espriler de yine dozunda ve güzeldi. Tüm video inceleme ekibine yine yeni yeniden en içten teşekkürler...
Jackal knows who you are,
Jackal knows where you are.
Try to hide if you dare.
Do your best, i don't care.