Kayıt Ol

Bir Köy Öğretmeninden Öğrencileri İçin İstek

Çevrimdışı albatros

  • *
  • 7
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Bir Köy Öğretmeninden Öğrencileri İçin İstek
« : 27 Eylül 2016, 20:49:48 »
En Taro Adun Kayıp Rıhtım Yolcuları,

Umarım hepiniz iyisinizdir. Başlıktan da görüleceği üzere Balıkesir'in Bigadiç ilçesindeki Yağcılar Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerim için onların zihinlerine işleyecek, daha önce görmedikleri, düşünüp de hissedemedikleri imgelere dokunacak kitaplardan yoksun öğrencilerim için bu başlığı açıyorum.

100 Temel eserden bıkmış durumda bu çocuklar. Hayal güçleri geniş, cıvıl cıvıl, ışıl ışıl şeyler okumak istiyorlar. Bu küçücük yaşlarında klasikleri gözlerinin önüne koyup, okumayı sevmeyi beklemek zor.

Ben de düşündüm, benim gibi fantastik edebiyatla başlasalar, çizgi romanları görseler, oyun dergilerinin resimleriyle büyüseler, en azından onların varlığına tanık olsalar fena mı olur? Kayıp Rıhtım'la görüştüm, bir forumu şenlendirin isterseniz dediler. İşte huzurunuzdayım.

Elinizde okumadığınız, ya da birikmiş dergileriniz (Resim, fotoğraf, oyun fark etmez), şu çizgi romanlar da amma tozlandı raflarda ya dediğiniz koleksiyonlarınız (biliyorum çizgi romanlardan vazgeçmek imkansız) veya çocukluğunuzdan kalan artık kimsenin dokunmadığı çocuk edebiyatı kitaplarınız bizim için mükemmel olacaktır.

Tek tek kitapları göndermek kargoyu eğer biz ödeyeceksek (ne kadar yüzsüzüm değil mi, kargoyu dahi size ödetmeyi düşünüyorum) oldukça külfetli olacağından toplu şekilde PTT kargo ile göndermek kulağa oldukça mantıklı geliyor. Tabii bu kitapları ortak bir noktada nasıl toplayabiliriz bilemeyeceğim. Yine de her kitaba açız, açığız.

Paketlerinizi göndermek isterseniz adresimiz çok basit. Fethibey Mah. Müftü Şuuri Efendi Cad. No:7/2 Eröz Apt. Bigadiç/Balıkesir.

Göndermek isteyen arkadaşlara özelden telefon numaramı da gönderebilirim.

Okuduğunuz için teşekkürler.

Alper KURT  

Çevrimdışı Fırtınakıran

  • *
  • 8351
  • Rom: 1
  • Unique Ravenclaw
    • Profili Görüntüle
Ynt: Bir Köy Öğretmeninden Öğrencileri İçin İstek
« Yanıtla #1 : 27 Eylül 2016, 21:25:21 »
Benim elimde okuduğum, fakat 0 olduğuna yemin edebileceğiniz temizlikte çocuk kitapları mevcut. Bunlar çeşit çeşit yaş gruplarına hitap ediyor. Genç yetişkin kitapları da var aralarında.

Kargo parasını öderim, sorun değil.

Bu arada çocuklar Ortaokul öğrencisi anladığım kadarıyla. Ben bazı çocuk kitaplarını büyük zevkle okudum ama o yaştaki çocuklar "çocukça bunlar" diyerek burun kıvırabilir :D.

Birkaç güne buraya vermek istediğim kitapları listeleyeceğim. Hatta baktım da, bazılarını okumamışım bile. Siz de bir öğretmen olarak uygunluklarını söylersiniz :)

Ek: Şöyle bir baktım da Gaiman'ın Mezarlık Kitabı'nın çizgi roman versiyonu falan var elimde. Çocuklara bunun gibi şeyler de gönderebilirim.

Çevrimdışı Bay_Karamsar

  • ****
  • 865
  • Rom: 12
    • Profili Görüntüle
Ynt: Bir Köy Öğretmeninden Öğrencileri İçin İstek
« Yanıtla #2 : 27 Eylül 2016, 21:32:05 »
Şu anki durumumun belirsizliği sebebiyle kesin birşey diyemiyorum (Ben de şu aralar evden uzaktayım).

Eğer ki iki üç tane bile gönderebilme fırsatını yakalarsam yardımda bulunmak isterim.

Çevrimdışı -Kötü karakteR-

  • **
  • 157
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Ynt: Bir Köy Öğretmeninden Öğrencileri İçin İstek
« Yanıtla #3 : 27 Eylül 2016, 22:19:19 »
Elimde birkaç uygun kitap var bir şekilde ayarlanabilirse ben de yardımda bulunabilirim.

Çevrimdışı albatros

  • *
  • 7
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Ynt: Bir Köy Öğretmeninden Öğrencileri İçin İstek
« Yanıtla #4 : 27 Eylül 2016, 22:53:43 »
Çok teşekkürler, ben adresi güncelleyeyim, köye gönderirseniz muhtemelen kargo ücreti çok daha fazla görünecek.

Çevrimdışı Fırtınakıran

  • *
  • 8351
  • Rom: 1
  • Unique Ravenclaw
    • Profili Görüntüle
Ynt: Bir Köy Öğretmeninden Öğrencileri İçin İstek
« Yanıtla #5 : 28 Eylül 2016, 09:04:51 »
Merhaba tekrar,

Toparladığım kitaplar şu şekildedir:

Çocuk Kitapları

* Şair Kısakulak - Resimli

Vermesem mi bunu kslfasdf Ayrılmak zor olacak :)

Konu: Bir kulağı diğerinden daha kısa olduğu için hep dalga geçilmiş bir tavşan, sonradan çok meşhur bir şair olur. Ancak bir gün en büyük hayranlarından birinden aldığı mektupta, şiirlerini çok sevmesine rağmen hepsinin bu kadar karamsar olmasına sitem etmesiyle karşı karşıya gelir. Sonrasıysa eleştiri kaldırmanın önemine dair mizahi bir kurgu :D.

Durumu: Gıcır gıcır. Hiçbir yerinde kıvrıklık yok.

Ödülleri: Jabuti En İyi İllüstrasyon Ödülü

* File Bekçisi

Konu: Dünyanın en ünlü kalecilerinden biri bir röportajda nasıl bu kadar başarılı olduğunu anlatmaya başlar. Fakat olay sandığımız gibi değildir, çünkü çelimsiz bir çocukken Yağmur Ormanları'nda bir hayalet tarafından yetiştirilip böylesine başarılı bir kaleci haline getirilmiştir :)

Ödülleri: Carnegie Madalyası ve Guardian Çocuk Kitapları Ödülü

Durumu: Gıcır gıcır. Hiçbir yerinde kıvrıklık yok.

* Sıra Sana da Gelecek - Resimli

Konu: Mezarlıktan kurtulmak isteyen dehşetengiz bir ruhun, Golem'in sesine kulak vererek, ölümün soğuk nefesini ensenizde hissettirecek on iki korku öykü! Yani bir çocuk korku öykü derlemesi bu ^^.

Durumu: Gıcır gıcır. Hiçbir yerinde kıvrıklık yok.

* Benim Adım Hiç Kimse - Fotoğraflı

Bu kitaptan ayrılmak zor olacak benim için :). Hala içimde bir yan vermesem mi diyor ama çocuklar okusun istiyorum.

Konu: Moğolistan'dan İngiltere'ye göç etmiş bir aile. Bir yanda şehir hayatına alışma çabaları, diğer yanda yakaladığını yok eden bir iblis
*-*. Türü macera.

Ödülleri:Carnegie Madalyası, 2012 Guardian Çocuk Edebiyatı Ödülü

Durumu: Gıcır gıcır. Hiçbir yerinde kıvrıklık yok.

* Korkusuz Hiçkorkmaz'ın Korkunç Anıları- Citli, Esprili Bir Canavar Ansiklopedisi

Bunu da vermek istemiyor bir yanım :D! Çocuklar bu ciltli, kuşe kağıda baskılı canavar ansiklopedisine iyi bakar diye umuyorum.

Konu: Baştan sona çizimler ve fotoğraflarla dolu, türünün tek örneği Korkusuz Hiçkorkmaz'ı, vizyona girmeden önce okuyun! Çünkü bu kitabı unutamayacaksınız. Her sayfada heyecan, macera, canavarlar aleminin kana susamış yaratıkları ve süpriz bir son...

Durumu: Gıcır gıcır. Hiçbir yerinde kıvrıklık yok.


Genç Yetişkin Kitapları

* Ay'a Kulak Ver

Konusu: İngiltere'nin Bhryer adasında yaşayan Alfie, babasıyla balığa çıktığı bir gün açlıktan ölmek üzere olan, yüksek ateşi nedeniyle yarı deli hâldeki bir kız çocuğuyla karşılaşır. Yaklaşık on iki yaşlarında, "Lucy" dışında tek kelime edemeyen bu kız nereden gelmiştir? Bir denizkızı misali çaresizce karaya vuran bu ürkek çocuk aslında kimdir? Bir Alman casusu mu? Hayalet mi? Yoksa gerçekten bir denizkızı mı? I. Dünya Savaşı'nın gölgesinde yaşanan bir yaşam mücadelesine götüren yazar, kendi derinliklerinde kaybolmuş bir çocuğun yeniden hayata tutunma öyküsünü kaleme alıyor.

Durumu: Kargoda biraz eğrilip büzülmüş :( Benden kaynaklı olmayan bir durum. Kapağına da baskı sırasında biraz siyahlık bulaşmış.
Kesinlikle okunmaz halde değil. Okumaya engel hiçbir sorunu yok ama kargoda bana gelirken kitap biraz sorun yaşamış.

* İs Kan Dil

Konusu: İS KAN DİL... Bu üç sözcük, savaşın isli karanlığını, ihanetin kanlı öyküsünü, tutkulu bir aşkın dile yansımasını özetliyor. Olayların perde arkasında ise Halikarnas Balıkçısı'nın unutulmaz rehberliğiyle İkinci Dünya Savaşı'nın Bodrum kıyılarına vuran dalgalarını görüyorsunuz. Bir yapıtın iyi bir edebiyat ürünü olması için çok güçlü yazılması gerekir. Edebiyat iyiyle yetinmez çünkü. İşte İS KAN DİL bu bilinçle ve özenle yazılmış bir roman.

Durumu: Gıcır gıcır. Hiçbir yerinde kıvrıklık yok.


* Çocukluğumun Tanrısı Piper Pa-25

Konusu: Başkalarının tanrısına kafa tutarak anlatmaya başlar Anış ve çok geçmeden kendi tanrısını yaratır. Uzaktaki her şeye âşık olduğu yaşlarda bambaşka bir iklimden gelen ve kendilerine hiç benzemeyen pilota tutkuyla bağlanır. Bu bağı koparmamak için kimi zaman hayallerinden kimi zaman hayatın sıradan gerçekliğinden güç alır. Sonunda kaptanı kendisiyle tutmanın bir yolunu bulur. Mektuplar gider, mektuplar gelir. Kimi zaman bu sessiz çığlıkların zarflara sığmadığı da olur.

Okuduğu yatılı okulun görüşme odasında kaptanın oğlu babasının öldüğünü söylediğinde Anış bir yol ayrımına geldiğini anlar. Ya diriltecektir sözcükleriyle o Tanrı'yı yeniden ya da ölümün yollarından birini kendisi için seçecektir. Ama aşkın büyüsü kolay bozulmaz. Üstelik öldü denilen kaptandan ona hâlâ mektuplar gelmektedir. Anış bir dua gibi üfler sözcüklerini ölüler ve diriler dünyasına, mektuplarıyla. Yaptığı belki de hem kendisinin hem kaptanın yeniden dirilmesi için bir kalp masajıdır.

Şaşırtıcı sonuyla aşkı, hüznü, arayışı kalbinizin bütün odalarında hissedebileceğiniz bir roman bu. Çocukluğumun Tanrısı, gerçekliğe ve ölüme karşı bir meydan okuyuş.

Durumu: Gıcır gıcır. Hiçbir yerinde kıvrıklık yok.


Grafik ve Çizgi Romanlar

Şimdi şöyle bir şey var: sizden öğrendiğim kadarıyla bu çocuklar 1-8. sınıf arasındalar. Hal böyle olunca çoğu çizgi romanın bu yaş grubuna uygun olduğunu düşünmüyorum. O nedenle şöyle bir şeyler seçtim.

* Mezarlık Kitabı

Neil Gaiman'ın o bol ödüllü Mezarlık Kitabı'nın çizgi roman uyarlaması!

Durumu: Yine benim elimde değil ama kargoda hasar görmüş. Şöyle ki arka kapağın yarısında bir kıvrılma izi mevcut -_-. Bir de kitap birazcık ezilmiş. Tekrar ediyorum, kitabın kendisinden kaynaklı bir durum. Kargoda başına gelenler ve biraz da matbaada yaşadıklarıyla ilgili. Maceraları bir basım yaşamış bendeki -_-.

Ama bu kitabı bu çocuklar okusun çok isterim.

* Dragonero 2

Maalesef 1. cilde sahip değilim :(!

Bu tam bir çizgi roman. Bir insan, bir ork (evet, ork :)) ve bir dişi elfin maceraları. Her ciltte başka bir macera sürüyor. Bildiğimiz fantastik kurgunun çizgi roman versiyonu gibi düşünün.

Durumu: Gıcır gıcır. Hiçbir yerinde kıvrıklık yok.


Dergiler

Oyungezer Dergi'de yazarım. Elimdeki Oyungezer'leri size gönderebilirim :).



Önemli şart: Ben bu çocukların fotoğraflarını görmek istiyorum yalnız. Şöyle birlikte bir fotoğrafları var mı? Kitaplarımı alacak çocuklarla bir bağ kurmak isterim :).
Onlara gönderirken bir mektup da yazacağım.

Son olarak,

Daha gönderebileceğim kitaplar var ama onları henüz okumadım. Okudukça başka kitaplar da göndereceğim. Kimisi ciltli, kimisi resimli. Güzel olacak, güzel :)

Çevrimdışı Ozymandias

  • **
  • 200
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
Ynt: Bir Köy Öğretmeninden Öğrencileri İçin İstek
« Yanıtla #6 : 28 Eylül 2016, 10:33:26 »
Merhaba tekrar,

Toparladığım kitaplar şu şekildedir:

Çocuk Kitapları

* Şair Kısakulak - Resimli

Vermesem mi bunu kslfasdf Ayrılmak zor olacak :)

Konu: Bir kulağı diğerinden daha kısa olduğu için hep dalga geçilmiş bir tavşan, sonradan çok meşhur bir şair olur. Ancak bir gün en büyük hayranlarından birinden aldığı mektupta, şiirlerini çok sevmesine rağmen hepsinin bu kadar karamsar olmasına sitem etmesiyle karşı karşıya gelir. Sonrasıysa eleştiri kaldırmanın önemine dair mizahi bir kurgu :D.

Durumu: Gıcır gıcır. Hiçbir yerinde kıvrıklık yok.

Ödülleri: Jabuti En İyi İllüstrasyon Ödülü

* File Bekçisi

Konu: Dünyanın en ünlü kalecilerinden biri bir röportajda nasıl bu kadar başarılı olduğunu anlatmaya başlar. Fakat olay sandığımız gibi değildir, çünkü çelimsiz bir çocukken Yağmur Ormanları'nda bir hayalet tarafından yetiştirilip böylesine başarılı bir kaleci haline getirilmiştir :)

Ödülleri: Carnegie Madalyası ve Guardian Çocuk Kitapları Ödülü

Durumu: Gıcır gıcır. Hiçbir yerinde kıvrıklık yok.

* Sıra Sana da Gelecek - Resimli

Konu: Mezarlıktan kurtulmak isteyen dehşetengiz bir ruhun, Golem'in sesine kulak vererek, ölümün soğuk nefesini ensenizde hissettirecek on iki korku öykü! Yani bir çocuk korku öykü derlemesi bu ^^.

Durumu: Gıcır gıcır. Hiçbir yerinde kıvrıklık yok.

* Benim Adım Hiç Kimse - Fotoğraflı

Bu kitaptan ayrılmak zor olacak benim için :). Hala içimde bir yan vermesem mi diyor ama çocuklar okusun istiyorum.

Konu: Moğolistan'dan İngiltere'ye göç etmiş bir aile. Bir yanda şehir hayatına alışma çabaları, diğer yanda yakaladığını yok eden bir iblis
*-*. Türü macera.

Ödülleri:Carnegie Madalyası, 2012 Guardian Çocuk Edebiyatı Ödülü

Durumu: Gıcır gıcır. Hiçbir yerinde kıvrıklık yok.

* Korkusuz Hiçkorkmaz'ın Korkunç Anıları- Citli, Esprili Bir Canavar Ansiklopedisi

Bunu da vermek istemiyor bir yanım :D! Çocuklar bu ciltli, kuşe kağıda baskılı canavar ansiklopedisine iyi bakar diye umuyorum.

Konu: Baştan sona çizimler ve fotoğraflarla dolu, türünün tek örneği Korkusuz Hiçkorkmaz'ı, vizyona girmeden önce okuyun! Çünkü bu kitabı unutamayacaksınız. Her sayfada heyecan, macera, canavarlar aleminin kana susamış yaratıkları ve süpriz bir son...

Durumu: Gıcır gıcır. Hiçbir yerinde kıvrıklık yok.


Genç Yetişkin Kitapları

* Ay'a Kulak Ver

Konusu: İngiltere'nin Bhryer adasında yaşayan Alfie, babasıyla balığa çıktığı bir gün açlıktan ölmek üzere olan, yüksek ateşi nedeniyle yarı deli hâldeki bir kız çocuğuyla karşılaşır. Yaklaşık on iki yaşlarında, "Lucy" dışında tek kelime edemeyen bu kız nereden gelmiştir? Bir denizkızı misali çaresizce karaya vuran bu ürkek çocuk aslında kimdir? Bir Alman casusu mu? Hayalet mi? Yoksa gerçekten bir denizkızı mı? I. Dünya Savaşı'nın gölgesinde yaşanan bir yaşam mücadelesine götüren yazar, kendi derinliklerinde kaybolmuş bir çocuğun yeniden hayata tutunma öyküsünü kaleme alıyor.

Durumu: Kargoda biraz eğrilip büzülmüş :( Benden kaynaklı olmayan bir durum. Kapağına da baskı sırasında biraz siyahlık bulaşmış.
Kesinlikle okunmaz halde değil. Okumaya engel hiçbir sorunu yok ama kargoda bana gelirken kitap biraz sorun yaşamış.

* İs Kan Dil

Konusu: İS KAN DİL... Bu üç sözcük, savaşın isli karanlığını, ihanetin kanlı öyküsünü, tutkulu bir aşkın dile yansımasını özetliyor. Olayların perde arkasında ise Halikarnas Balıkçısı'nın unutulmaz rehberliğiyle İkinci Dünya Savaşı'nın Bodrum kıyılarına vuran dalgalarını görüyorsunuz. Bir yapıtın iyi bir edebiyat ürünü olması için çok güçlü yazılması gerekir. Edebiyat iyiyle yetinmez çünkü. İşte İS KAN DİL bu bilinçle ve özenle yazılmış bir roman.

Durumu: Gıcır gıcır. Hiçbir yerinde kıvrıklık yok.


* Çocukluğumun Tanrısı Piper Pa-25

Konusu: Başkalarının tanrısına kafa tutarak anlatmaya başlar Anış ve çok geçmeden kendi tanrısını yaratır. Uzaktaki her şeye âşık olduğu yaşlarda bambaşka bir iklimden gelen ve kendilerine hiç benzemeyen pilota tutkuyla bağlanır. Bu bağı koparmamak için kimi zaman hayallerinden kimi zaman hayatın sıradan gerçekliğinden güç alır. Sonunda kaptanı kendisiyle tutmanın bir yolunu bulur. Mektuplar gider, mektuplar gelir. Kimi zaman bu sessiz çığlıkların zarflara sığmadığı da olur.

Okuduğu yatılı okulun görüşme odasında kaptanın oğlu babasının öldüğünü söylediğinde Anış bir yol ayrımına geldiğini anlar. Ya diriltecektir sözcükleriyle o Tanrı'yı yeniden ya da ölümün yollarından birini kendisi için seçecektir. Ama aşkın büyüsü kolay bozulmaz. Üstelik öldü denilen kaptandan ona hâlâ mektuplar gelmektedir. Anış bir dua gibi üfler sözcüklerini ölüler ve diriler dünyasına, mektuplarıyla. Yaptığı belki de hem kendisinin hem kaptanın yeniden dirilmesi için bir kalp masajıdır.

Şaşırtıcı sonuyla aşkı, hüznü, arayışı kalbinizin bütün odalarında hissedebileceğiniz bir roman bu. Çocukluğumun Tanrısı, gerçekliğe ve ölüme karşı bir meydan okuyuş.

Durumu: Gıcır gıcır. Hiçbir yerinde kıvrıklık yok.


Grafik ve Çizgi Romanlar

Şimdi şöyle bir şey var: sizden öğrendiğim kadarıyla bu çocuklar 1-8. sınıf arasındalar. Hal böyle olunca çoğu çizgi romanın bu yaş grubuna uygun olduğunu düşünmüyorum. O nedenle şöyle bir şeyler seçtim.

* Mezarlık Kitabı

Neil Gaiman'ın o bol ödüllü Mezarlık Kitabı'nın çizgi roman uyarlaması!

Durumu: Yine benim elimde değil ama kargoda hasar görmüş. Şöyle ki arka kapağın yarısında bir kıvrılma izi mevcut -_-. Bir de kitap birazcık ezilmiş. Tekrar ediyorum, kitabın kendisinden kaynaklı bir durum. Kargoda başına gelenler ve biraz da matbaada yaşadıklarıyla ilgili. Maceraları bir basım yaşamış bendeki -_-.

Ama bu kitabı bu çocuklar okusun çok isterim.

* Dragonero 2

Maalesef 1. cilde sahip değilim :(!

Bu tam bir çizgi roman. Bir insan, bir ork (evet, ork :)) ve bir dişi elfin maceraları. Her ciltte başka bir macera sürüyor. Bildiğimiz fantastik kurgunun çizgi roman versiyonu gibi düşünün.

Durumu: Gıcır gıcır. Hiçbir yerinde kıvrıklık yok.


Dergiler

Oyungezer Dergi'de yazarım. Elimdeki Oyungezer'leri size gönderebilirim :).



Önemli şart: Ben bu çocukların fotoğraflarını görmek istiyorum yalnız. Şöyle birlikte bir fotoğrafları var mı? Kitaplarımı alacak çocuklarla bir bağ kurmak isterim :).
Onlara gönderirken bir mektup da yazacağım.

Son olarak,

Daha gönderebileceğim kitaplar var ama onları henüz okumadım. Okudukça başka kitaplar da göndereceğim. Kimisi ciltli, kimisi resimli. Güzel olacak, güzel :)

Fırtınakıran bu mesajı yazman kaç saat sürdü acaba ?

Çok güzel düşünmüşsünüz. Bende zamanında TEGV de gönüllülük yapmış biri olarak çizgi romanların okuma alışkanlığı edinmek için iyi bir başlangıç olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı Fırtınakıran

  • *
  • 8351
  • Rom: 1
  • Unique Ravenclaw
    • Profili Görüntüle
Ynt: Bir Köy Öğretmeninden Öğrencileri İçin İstek
« Yanıtla #7 : 28 Eylül 2016, 10:47:16 »
Mesajı yazmam 10 dakika sürdü. Beni çok hafife alıyorsunuz gençler :P

Çevrimdışı albatros

  • *
  • 7
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Ynt: Bir Köy Öğretmeninden Öğrencileri İçin İstek
« Yanıtla #8 : 28 Eylül 2016, 21:32:33 »
Mesajı gördükten sonra kitaplar gelmese de olur dedim. Özen ve ilgi müthiş :)

Çevrimdışı Ozymandias

  • **
  • 200
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
Ynt: Bir Köy Öğretmeninden Öğrencileri İçin İstek
« Yanıtla #9 : 29 Eylül 2016, 00:05:06 »
Mesajı yazmam 10 dakika sürdü. Beni çok hafife alıyorsunuz gençler :P

Nasıl 10 dakika sürdü ?? Bu kitapların aldığı ödülleri internetten araştırıp bulmak bile 10 dakikamı alırdı. Deme öyle özgüvenim düşüyor.

Çevrimdışı Bay_Karamsar

  • ****
  • 865
  • Rom: 12
    • Profili Görüntüle
Ynt: Bir Köy Öğretmeninden Öğrencileri İçin İstek
« Yanıtla #10 : 29 Eylül 2016, 17:12:13 »
Roald Dahl'in çocuk kitapları uygun olur mu acaba?
Cadılar, Koca Sevimli Dev gibi kitaplarını severler mi acaba?

Çevrimdışı Guy Fawkes

  • **
  • 266
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
Ynt: Bir Köy Öğretmeninden Öğrencileri İçin İstek
« Yanıtla #11 : 29 Eylül 2016, 17:55:52 »
Ortaokul 7. ya da 8.sınıf vs olmuyor mu? Yani yeni bir şey çıkmadıysa bu sınıflar ortaokul oluyor. Sizin kitaplar biraz fazla çocukca bence.

Edit:(5, 6, 7, 8. sınıflar) ortaokul  oluyormuş. Sizin sınıf kaç acaba?

Çevrimdışı -Kötü karakteR-

  • **
  • 157
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Ynt: Bir Köy Öğretmeninden Öğrencileri İçin İstek
« Yanıtla #12 : 29 Eylül 2016, 18:19:05 »
Roald Dahl'ın Matilda kitabı uygun olur diye düşünüyorum. Çocuk kitabı kategorisinde olsa da ben de ortaokulda okumuştum ve çok hoşuma gitmişti. Ne yazık ki sadece onu gönderebileceğim diğer iki kitabı bu yaz kardeşim haşat etti.

Çevrimdışı Fırtınakıran

  • *
  • 8351
  • Rom: 1
  • Unique Ravenclaw
    • Profili Görüntüle
Ynt: Bir Köy Öğretmeninden Öğrencileri İçin İstek
« Yanıtla #13 : 29 Eylül 2016, 18:19:19 »
1. Sınıftan 8'e kadarmış okul. Konu sahibinden öyle öğrendim. Ama normalde dediğiniz gibi.

Çevrimdışı Oliver_

  • **
  • 216
  • Rom: 4
    • Profili Görüntüle
Ynt: Bir Köy Öğretmeninden Öğrencileri İçin İstek
« Yanıtla #14 : 29 Eylül 2016, 18:31:35 »
Yanlış hatırlamıyorsam Ptt okullara gönderilen kitaplarda indirim yapıyordu. Gönderirken adrese okul ismini de eklerseniz daha uyguna gönderebilirsiniz.
Ayrıca çok fazla kitap gönderecek olan varsa %20 PTT Kargo indirimim var, isteyen olursa yollayabilirim.