Kayıt Ol

Zaman Makinası Gerçek Oluyor !!!

Çevrimdışı Legolas

  • ***
  • 810
  • Rom: 7
    • Profili Görüntüle
Zaman Makinası Gerçek Oluyor !!!
« : 18 Mart 2008, 16:21:32 »
Bilimde şok gelişme! Zamanda yolculuk artık hayal değil… Üç ay sonra büyük rüya gerçek olabilir.

Rusya’nın önde gelen matematik profesörleri Irina Arefeva ve Igor Volovich, Avrupa Nükleer Enerji çalışmaları merkezi CERN) tarafından kullanılan dünyanın en büyük atom parçalayıcısının, ilk zaman makinesi sayılabileceğini öne sürdü.

MADDE İTİLİNCE ZAMAN DA İTİLECEK

Tezlerini Einstein’ın “görecelik kuramı” ile açıklayan matematikçiler, bir maddenin yoğun bir enerjiyle itilmesi sonucu çevresindeki zamanın da itileceğini ve zamanda yolculuk için tünel oluşacağını iddia etti.

Bu yıl içinde böyle bir gelişmenin mümkün olduğuna dikkat çeken matematikçiler, “2008 yeni bir milat olabilir. Ve biz gelecekten misafir ağırlamaya başlayabiliriz” diye konuştu.

MÜZİK YÜZÜNDEN DÜNYAYI UZAYLILAR İSTİLA EDECEK

Dünyanın önde gelen uzay araştırmacıları, NASA’nın uzaya Beatles dinletmesi projesinin, uzaylılar tarafından işgal edilmemize neden olabileceğini iddia etti. New Scientist’e konuşan Dünya dışı yaratıkları araştıran SETI Enstitüsü uzmanlarından Dr. Douglas Vakoch, “Uzaya müzik yayını dünyanın tam yerini ele veriyor. NASA’nın böyle konuları tartışmaya açması gerekir” dedi.

Dünyaya karşı yapılacak bir uzay saldırısından sağ kurtulmanın da mümkün olmadığını belirten Vakoch, uzaya dünyanın galaksideki adresini gösteren haritalar ve bilgiler gönderilmesinin gelecek nesiller için büyük tehlike yaratabileceğini söyledi.