Kayıt Ol

Gizli Sırlar Öğretisi - Ergun Candan

Çevrimdışı vampireLLa

  • ****
  • 1273
  • Rom: 11
    • Profili Görüntüle
Gizli Sırlar Öğretisi - Ergun Candan
« : 26 Mart 2008, 14:59:11 »



Ergun Candan
SINIRÖTESİ YAYINLARI

Kitap özgün bir çalışmadır. Kanal D'de yayınlanan Sınır Ötesi Programı'nın yapımcısı Gazeteci Ergun Candan'ın 19 yıllık araştırmalarının belli bir bölümünden oluşmuştur. Yurtdışındaki 200'ü aşkın bilimsel merkezlerle kurulan irtibatların sonucunda elde edilen bilgilere dayanır.

Atatürk'ün Dinler Tarihi'ne ışık tutan şok yaratan araştırması.
21.Yüzyıl'ın kıyameti.
Tarikatların ilk ortaya çıkışı.
Günümüzdeki Tarikat Dejeneresyonu.
Atatürk'ün tarikatları kapatış sebepleri.
Cennet ve Cehennem neyi anlatır?
Lanetli Kitaplar.
Uzaylı Tanrılar ve Gizemli haritalar.
Afrika'daki korkunç sır.
Bozkurt mu Gök-Kurt mu?
İnsanlığın gizli kökeni.
Adem uzaydan mı geldi?
Hallac-ı Mansur niçin katledildi?
2000 yıldır saklanan sırlar.
Batıni ve Tasavvufi sufi çalışmalarının ortaya çıkışı.
İslam ezoterizmi.
Gizli tarikatlar.
Doğu gizemleri.
Atlantisli bilgeler ve Mısır'ın sırları.
Yılan oğulları-Tanrı oğulları
Büyünün etnolojik gerçeği.
Eski Mısır ve Tibet mabetlerinde saklanan sırlar.
Gizli yer altı merkezleri.
Parapisikoloji, ölüm ve ölüm ötesi.
İnsanların dünü bugünü ve geleceği.
Dinler, mitoslar,sırlar


---------------------

kitap bugün elime geçti bu tarz konularla ilgilenenlerin (özellikle aykut) beğeneceklerine eminim şahsen giriş kısmındaki içerik bile beni "hobaaa waaayy" gibi sözler söylemeye itti  ezoterizmden inisiyasyona piramitlerde mu ktasına hindistandaki tabletlerden atatürk'ün notlarına uzaylılardan kayıp uygarlık ve kayıp sırlara sembolizmden cenneten kovuluşa ateşe tapanlara ergenekona sembolizme antik yunandan doğu gizemlerine islam ezoterizminden uyanış'a kadar ne arasanız var :D
she's back!!

Çevrimdışı vampireLLa

  • ****
  • 1273
  • Rom: 11
    • Profili Görüntüle
Ynt: Gizli Sırlar Öğretisi
« Yanıtla #1 : 26 Mart 2008, 16:22:49 »
şu anda kitabın 50. syfasına geldim ve offf hadi be diyerek okuyorum size kısa bir alıntı:

Mu topraklarında yaşayan 64 milyon nüfusun hepsi tek bir çatı altında toplanmışlardı. Başlarında bulunan hiyerarşik şef Ra-mu olarak anılmaktaydı. Mu Uygarlğı'nın bir diğer adı da Güneş İmparatorluğu idi. Halk Ra-mu'ya karşı sonsuz bir saygı duymakta ve onu maddi manevi yönetimin şefi olarak görmekteydiler.

Şu anda Meksika müzesinde saklanmakta olan ve bundan 15.000 yıl öncesinde yazıldığı tespit edilen tabletlerden birinde şöyle yazmaktadır:

'...Bu tapınak, MU'nun temsilcisi Ra-mu'nun hükmü altındadır.Tanrı'nın gözleri gece ve gündüz herşeyi görür ve Ra-mu'nun ağzı vasıtasıyla doğruyu söyler...'

(Bu tablet uzun bir süre Tibetli rahipler tarafından muhafaza edildikten sonra, Willian Niven'e teslim edilmiştir.)

Gerek Niven'in, gerekse de Atatürk'ün araştırdığı Churward'ın bulguları birbirleriyle tamamen örtüşüyordu. Her iki araştırmacıda farklı yerlerde, ayn belgelere ulaşmışlardı. Bu belgeler Mısır, Hint ve Tibet mabetlerinde yüzyıllardır rahiplerce muhafaza edilen belgelerce de doğrulanmaktaydı.

Elde edilen bilgiler yanyana getirildiğinde Dünya üzerinde bir zamanlar son derece ileri seviyeli uygarlıkların yaşamış olduğu net bir şekilde ortaya çıkıyordu. Ortaya çıkan bir diğer bulguda o dönemlere ait uygarlıkların uzaylılarla yakın temasta bulunduklarıyla ilgiliydi. Tüm belgeler bunu ispat edecek nitelikteydi. Bu sır ilk defa yurtdışında ortaya çıktığında geniş yankılara sebebiyet vermiş ve birçok araştırmacıyı bu alanda incelemeler yapmaya sevk etmiştir.

Ünlü araştırmacı yazar Peter Colosimo 'Timeless Earth' adlı kitabında eski bir Hint yazısından bahseder:

'Ulaşılmaz yüksekliklerden hızla inerken çıkardığı gökgürültüsü gibi sesi ve gökyüzünü ateş dilleriyle dolduran alevlere bürünmüş olarak, Ateş'in oğullarının arabası, 'Parlak Yıldız'dan gelen Alev Tanrıları'nın arabası göründü. Gobi Denizi'nin yemyeşil ve göz kamaştırıcı, mis kokulu ve çiçeklerle örülü Ak Adası üzerinde durdu.'

Arkeolog Harold Wilkins de aynı şekilde ' Büyük beyaz yıldızdan inmiş insanların Gobi Denizi'ndeki adaya yerleştiğini ve adayı yeraltı galerileriyle karaya bağladıklarıyla ilgili her türlü kanıt bilimsel olarak mevcuttur.' demektedir.

Ele geçirilen belgeler arasında eski gök haritaları da vardır. Tibet yörelerinde bulunan bu haritalarla ilgili kamuoyuna ilk açıklama Peter Colosimo tarafından yapılmıştır. 'Timeless Eart' adlı kitabında bu konuyla ilgili Colosimo şunları yazmaktadır:

Bir süre önce Himayaların eteklerinde Bohistan mağaralarında bir gök haritası ele geçirilmişti. Astronomlar bu haritanın doğru olmakla birlikte bizim çizdiğimiz haritalara uymadığını farkettiler. Niçin? Evet, niçin bu haritalardaki yıldızlar 13.000 yıl önceki konumlarında dizilmişlerdi?'

(Bu harita 1925 yılında National Geographic Magazine'de yayınlanmıştır.)

Buna benzer başka bir olayda 1778 yılında meydana gelmişti...

Paris Belediye Başkanı ve Fransa Kraliyet Astronomlarından Jean Sylvain Bailly'e misyonerler tarafından Hindistan'da bulunan bazı haritalar getirildi. Haritaları inceleyen astronom, bu haritaların binlerce yıl önce yapılmış olması gerektiği sonucuna vardı. Haritalar Hindistan'da yapılmış olamazdı. Çünkü hesapşar sonucunda haritaların çizildiği noktayı saptayabildi. Bugün Gobi Çölü'nün uzandığı bölgeydi burası. Astronom çok haklı olarak Hintlilerin bu haritaları kendi uygarlıklarından çok daha eski ve ileri seviyeli bir uygarlıktan miras almış olması gerekitği sonucuna ulaştı.

Orta Asya efsanelerindede Gobi Çölü'nün öenmi büyüktür. Efsanelere göre çok eski zamanlarda Gobi Çölü'nün yerinde ( bunu jeolojide doğrulamaktadır.) büyük bir deniz bulunmaktaydı. Çin bilgelerinin anlattıklarına göre bu denizde 'mavi gözlü sarı saçlı beyaz insanlar'ın yaşadığı bir ada vardı. Efsaneler ve gizli sırlar bilgisine sahip rahipler bu adada yaşayanların gökyüzünden geldiklerini söylerler... Bu bilgiler Ezoterik kaynaklarda ifade edilen bilgilerlede paralellik gösterir. Ezoterizm'e göre, Mu halkı'na uzaydan gelen bilgeler kozmik sırları açıklamışlar ve onları eğitmişler.

Rus Prof. Arkeolog Koslof, Gobi çölü'nde kadim Kharakhota kentinin kalıntılarında kazılar yaparken bir mezara rastlamıştı. Yapılan hesaplar bu mezarda bulunan duvar resminin 18.000 yıl önce yapılmış olduğunu ortaya çıkarttı. Ancak işin en ilginç tarafı mezarın duvarında bulunan resmin tamamen Mu yazıtları ve sembolleriyle dolu olmasıydı.

she's back!!

Çevrimdışı brave_prens_1988

  • **
  • 380
  • Rom: 2
  • dürüstlük yoksa arkadaslıgında anlamı yoktur
    • Profili Görüntüle
Ynt: Gizli Sırlar Öğretisi
« Yanıtla #2 : 26 Mart 2008, 17:12:10 »
en çok arananlar listesinde  ilk sıraya girecek  irem  merak etme.  ilk işim bunu bulup okumak  ama erzurumda biras zor  :D
8.kitaba  başladık  bilipte okumayan, okuyupta yorum yapmayan bizden değildirr :D


z anka yoldaşlıgı   FRED WEASLEY
ölüm yiyen    REGULUS  BLACK

Çevrimdışı hilal beder

  • *
  • 16
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Ynt: Gizli Sırlar Öğretisi
« Yanıtla #3 : 09 Haziran 2009, 09:57:36 »
bu yayınevinin bütün kitapları benim için çok harika:)

antik mısır sırlarıyla ilgili ufak bir bilgi isterseniz bloguma bakabilirsiniz: http://hilalbeder.blogspot.com/

Çevrimdışı Berker

  • **
  • 55
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Ynt: Gizli Sırlar Öğretisi
« Yanıtla #4 : 08 Temmuz 2010, 15:02:41 »
Hayatımı değiştiren kitap.

Yönetici Notu: Bütün harfleri büyük yazmak tehlikeli ve yasaktır.