Kayıt Ol

Sony’nin gadget geçidi

Çevrimdışı Legolas

  • ***
  • 810
  • Rom: 7
    • Profili Görüntüle
Sony’nin gadget geçidi
« : 30 Mart 2008, 12:37:39 »
Sony, bu hafta Las Vegas’ta verdiği bir davette yeni Blu-ray oynatıcılarını, dizüstü bilgisayarlarını, MP3 çalarlarını ve daha birçok ürününün son modellerini tanıttı.

Sony, burada gördüğünüz BDP-S550 Blu-ray oynatıcı ile büyük ses getirmeyi planlıyor. Yeni bağımsız oynatıcılar BDP-S350 ve BDP-S550, Blu-ray Profile 2.0 uyumluluğu ve DTS-HD Master Audio desteği gibi özellikler taşıyor.



Sony’nin yeni Vaio dizüstü bilgisayarları; yeni renkler, desenler ve uyarlanmış klavye harf karakterlerine sahip olacak. Sony’nin "Graphic Splash Expression Collection"ı "Victorian Lace" ve "Flora" gibi renk isimleri taşıyor. Desenler ve renkler isteğe göre karıştırılabiliyor ve eşleştirilebiliyor. Limitli edisyon olarak çıkarılacak olan bu 1200 dizüstü için tasarım kişiselleştimeleri ücretsiz olacak. Fakat en ilgi çekici yanı klavyenin de üç tasarımcının dizayn ettiği harf karakterlerinden seçilebilir olması...



Sony, Şubat’ta açıkladığı yeni seri Walkman’leri için birçok aksesuar da sunuyor. Bu MDR-NC40 kulaklıklar, rahatlık sağlamak için ekstra hafifler. Gürültü önleyici özelliği AAA pil sayesinde çalışıyor ve 40 saate yakın ömrü var. Ayrıca katlanan kulanklıklar ufak bir kutuya sığarak yolculuk esnasında sağlam kalabiliyor.




Sony’nin yeni ev sinema sistemi S-AIR kablosuz teknolojisine sahip. Burada görünen Sony DAV-HDX279W, bu teknoloji sayesinde arka hoparlörlere kablosuz olarak bağlanabiliyor.

Bu garip görünüşlü kulaklıklar, Sony’nin odyofillere sunduğu bir armağan. FPR-V1, tam boy bir HiFi kulaklığın ses kalitesini taşınabilir boyutlardaki bir kulaklığa taşıyor. Kulaklıklar temel olarak 1 inçlik hoparlörlerden oluşuyor. Bunlar kulağınızın 1cm kadar ilerisinde dururken midler ve tizlerle başa çıkıyorlar. Bu arada düşük frekanslar ise kulak kanalınıza direk olarak gelen genişletilmiş bas refleks tüpleri tarafından veriliyor. AA pille çalışan kulaklık amplifikatörü bu güçle 200 saatlik dinleme imkanı sunuyor.



Kaynak:cnettürkiye