Kayıt Ol

Melekler ve Şeytanlar(Yakında Vizyonda)

girljedi

Melekler ve Şeytanlar(Yakında Vizyonda)
« : 23 Mart 2009, 19:30:44 »
Konu:Filmin konusunu ise sanırım en rahat ve detay vermeden kitabın kapağından alıntı yaparak özetleyebilirim:

Harvard Üniversitesi'nin dünyaca ünlü Simgebilim Profesörü Robert Langdon anlaşılmaz bir yazıyı çözmek için İsviçre'deki bir araştırma merkezine çağrılır. Çözülmesi istenen yazı, öldürülen bir fizikçinin göğsüne dağlanmıştır. Bu korkunç cinayet, gerçekte sırlarla dolu olaylar zincirinin kapısını aralar. Öldürüne kurbanın göğsündeki yazının anlamı, yüzyıllarca önce Katolik Kilisesi'nden intikam almaya yemin etmiş gizli bir kardeşlik cemiyeti olan Illuminati'nin sembolüdür.

Langdon, güzel ve gizemli bir fizikçi olan Vittoria Vetra ile birlikte bu olayı araştırmaya başlar. Ama çılgın bir koşuşturma içinde pek çok mezarı, gizli mahzeni ve katedrali araştırırlarken süreleri gitgide azalmaktadır. Çünkü birileri akıl almaz bir hedefi havaya uçurmak için saati çalıştırmıştır...

Oyuncular ve Rolleri;

Ewan McGregor ... Carlo Ventresca

Tom Hanks ... Robert Langdon

Ayelet Zurer ... Vittoria Vetra



Teaser ve Poster;
http://www.firstshowing.net/2008/10/30/ ... r-trailer/

Filmden Görüntüler;
http://entertainment.tr.msn.com/angelsa ... d=10546018

Gösterim Tarihi: 15 Mayıs 2009

Yorum:Valla Ewan'i ilk defa kötü olarak göreceğim manyak heyecanlandım Ayrıca dürüst olmak lazımsa papaz kıyafeti içinde görmek de ilgincime gitti

http://www.angelsanddemons.com/
filmin WEB adresi. Hoş olmuş geçenlerde yenilendide bir de oyun var  kitabınıda okudum bunun inşallah kitaptan çok daha aksiyon dolu görünür(kitapda iyidi ama aksiyonu az göründü bana)

BİRKAÇ RESİM







TV Tanıtım Fragmanı
http://www.apple.com/trailers/sony_p.../angelsdemons/

http://www.angelsanddemons.com/

yeni trailer yayınlanmış :p site açılınca video kısmına tıklayın hemen açılıyor.Oyyyy manyak heyecan bastı beni 15 Mayısta ülkemize geliyormuş.