Kullanılan kelimeler kadim bir dille anlatılan destanlara serpiştirilen sözcükler tadında. Dilinin oldukça akıcı ve sürükleyici olmasına rağmen yer yer paragrafların ayrılması yer yerse bütünleşmesi, ayrıca bazı imla hataları bunu baltalıyor. Bir gözden geçirme ve düzeltmeyle harika bir öykü olacağına eminim. Yalnızca Hessel'in ceber olduğunu öğrenmesi üzerine Brethol'un -ona yardımcı olmak adına- onu ermişlerin diyarına götürmeyi teklif etmesi fazla çabuk gelişen bir olaymış gibi geldi bana. Biraz daha ayrıntılı bir açıklama/gerekçe sunulmuş olsaydı hikaye direk olarak macera bölümlerine sürüklenmeye çalışılmış gibi olmazdı. Eee, hikayeler profesyonelleştikçe eleştriler de ağır oluyor, beğenmemezlik ettiğimizi düşünme. O yüzden hikayenin kaliteli olduğundan emin olabilirsin... Yazmaya devam et. Ellerine sağlık.
Çok güzel bir kurgu başlıyor gibi. Destansı anlatımın çok hoşuma gitti fakat tek kötü yanının diyaloglar olduğunu düşünüyorum. Oraya hafif bi rütuşlama iyi gider. Merakla bekliyoruz efenim.