Kayıt Ol

Gişe canavarlarının devamı geliyor!!

Çevrimdışı magicalbronze

  • *
  • 4075
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
Gişe canavarlarının devamı geliyor!!
« : 13 Ağustos 2009, 14:46:42 »


Hollywood milyonlarca dolar hasılat elde eden serilerden vazgeçemiyor. Yapımcılar, izleyiciden büyük ilgi gören dört dev yapım ''Karayip Korsanları'', ''Alacakaranlık'', ''Görevimiz Tehlike'' ve ''X Men Origins: Wolverine'' adlı yapımların devam filmlerinin çekilmesi için harekete geçti.


Spoiler: Göster



X-MEN ORIGINS: WOLVERINE

Hugh Jackman, gişe rekorlarına imza atan ''X-Men'' serisinin devamı niteliğindeki ''Wolverine'' için yeniden imza atmaya hazırlanıyor.

''X-Men Origins: Wolverine''nin yıldızı Jackman, serinin yeni halkası için görüşme masasına oturduğunu açıkladı. Üçleme olarak gösterime giren ''X-Men'' serisinin ardından çekilmeye başlanan ve aynı konuya dayanan filmde rol alan ünlü aktör, yeni filmin çekimlerinin Japonya'da yapılacağını bildirdi. Jackman, yapımın konusunun 1982'de gerçekleştirilen 4 bölümlük mini seriye dayanacağını belirtti.

Bu filmin, başından beri kendisinin rol almak istediği proje olduğunu dile getiren Jackman, ''Bence serinin hayranları da bu filmi sevdi. Bu yapım, aynı zamanda benim de favorim oldu'' sözleriyle yeni filmle ilgili ilk işareti verdi.

Fox şirketinin orijinal çizgi romandan beyazperdeye aktardığı serinin mayıs ayında gösterime giren ''X-Men Origins: Wolverine'', dünya çapında 363 milyon dolarlık gişe hasılatına imza atmıştı. Film, geçtiğimiz günlerde sonuçları açıklanan ve gençlerin oylarıyla belirlenen ''Teen Choice Awards''ta da ''En İyi Macera Filmi'' dalında ödül aldı.

Pek çok ünlü çizgi romana imza atan Marvel Comics tarafından yaratılan ''Wolverine'' karakteri, ''X-Men''in yanı sıra, ''Avengers'', ''Incredible Hulk'', ''Secret Defenders'' gibi çizgi romanlarda da yer aldı.

Spoiler: Göster



'KARAYİP KORSANLARI'NA YENİ YÖNETMEN
''Karayip Korsanları'' üçlemesinin getirdiği başarının ardından yapımcılar dördüncü film için kolları sıvadı.

Johnny Depp ile 'Kaptan Jack Sparrow' karakterini canlandırması için yeniden anlaşan yapımcılar, bu kez farklı bir yönetmenle çalışma kararı aldı. Disney Stüdyoları, ilk üç filmde kamera arkasına geçen Gore Verbinski'nin yerine, yönetmen Rob Marshall ile anlaşma yolunu seçti.

Üç filmde de büyük bir aşk yaşayan ve son filmde kavuşan sevgililer ise yeni filmde yer almayacak. Bu sebeple Will Turner'ı canlandıran Orlando Bloom ile sevgilisi Elizabeth Swann'i canlandıran Keira Knightley'nin, yeni filmde rol alması beklenmiyor.

''Karayip Korsanları'' serisinin ilk halkası olan ''Karayip Korsanları: Siyah İncinin Laneti/ Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl'', 2003 yılında seyirciyle buluşmuştu. Filmin başarısı nedeniyle seri, 2006 yılında ''Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı/ Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest'' ve 2007'de ''Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu/ Pirates of the Caribbean: At World's End'' adlı filmlerle sürmüştü.

Her üç film de büyük izleyici rekoruna imza atarak, Disney Stüdyoları'na toplam 2.6 milyar dolar gişe hasılatı getirmişti.

Yeni filmin 2011 yılında seyirciyle buluşması planlanırken, yönetmen Marshall şu günlerde ''Nine'' adlı müzikal üzerinde çalışıyor. ''Chicago'' filmiyle tanınan başarılı yönetmen, ayrıca Federico Fellini'nin ''81/2'' adlı ünlü filminin yeniden çevriminde kamera arkasına geçmeye hazırlanıyor. Bu filmde Daniel Day-Lewis, Judi Dench, Sophia Loren ve Nicole Kidman rol alacak.


Spoiler: Göster


'ALACAKARANLIK' ÇÖKMEYE DEVAM EDECEK
Sinema dünyasında fırtına gibi esen ve özellikle genç seyirciden büyük ilgi gören ''Alacakaranlık/ Twilight'' serisi de iki filmle sürecek.

Stephanie Meyer'in tanınmış roman serisinden beyazperdeye aktarılan 2008 yapımı filmin gişe başarısının ardından üç yeni film izleyiciyle buluşacak.

''Twilight: New Moon'' adlı filmin bu yıl Kasım ayında vizyona girmesinden sonra ''Twilight: Eclipse'' isimli yapım da 2010'da seyirci karşısına çıkacak. ''Twilight: Breaking Dawn'' adlı dördüncü bölüm de öncüllerinden hemen sonra serinin hayranlarıyla buluşacak.

Yapımcılığını Summit Entertainment şirketinin üstleneceği seride genç oyuncular Robert Pattinson ile Kristen Stewart başrolü üstlenirken, devam filmlerinde oyuncu kadrosunda değişiklik yapıldı.

İlk film olan ''Twilight'' ile ''Twilight: New Moon'' isimli ikinci filmde kötü vampir Victoria rolündeki 30 yaşındaki Kanadalı aktris Rachell Lefevre'nin yerine, filmde bu karakteri Bryce Dallas Howard'ın canlandırmasına karar verildi.



Spoiler: Göster


'GÖREVİMİZ TEHLİKE' DE YOLDA
Hollywood'un devamı çekilen serileri arasında ''Görevimiz Tehlike-Misson: Impossible'' da yer alıyor.

Dördüncü kez seyirci karşısına çıkacak olan filmin senaryosunu Josh Applebaum ve Andre Nemec kaleme alacak. Ajan Ethan Hunt'ı diğer üç filmde olduğu gibi Tom Cruise'un canlandıracağı filmde, J.J Abrams'in yeniden yönetmen koltuğuna oturması planlanıyor.

Uzun süredir sinema kariyerinde durgun bir dönem yaşayan Tom Cruise'un yeni bir çıkış yapmayı planladığı serinin dördüncü filmi, Paramount Pictures'ın imzasını taşıyacak.

''Mission: Impossible'' serisinin ilk filmi 1996, ikincisi 2000, üçüncüsü ise 2006 yılında gösterime girmişti. Serinin en çok beğenilen ilk filminde yönetmen koltuğunda Brian De Palma, ikinci filmde de John Woo bulunuyor.

Kaynak: ntvmsnbc.com
"Her neyse sahip olunan, doğar ve ölür.
Bu nefsi müziğin içinde sıkışmış herkes
İhmal eder ölümsüz aklın harikalarını."
- William Butler Yeats, "Sailing to Byzantium "

Çevrimdışı CaptainJarlaxle

  • The Big Bang Theory
  • **
  • 170
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
Ynt: Gişe canavarlarının devamı geliyor!!
« Yanıtla #1 : 13 Ağustos 2009, 15:08:01 »
Bir tek Karahip Korsanlarını duyduğuma sevindim film ne kadar dandik olursa olsun, Johnny De... pardon Jack Sparrow için gidilir.


CaptainJarlaxle: The Big Bang Theory Fan No.1.

Çevrimdışı boromir

  • **
  • 374
  • Rom: -4
    • Profili Görüntüle
Ynt: Gişe canavarlarının devamı geliyor!!
« Yanıtla #2 : 20 Ekim 2010, 20:08:38 »
en çok karayip korsanlarına sevindim. filmin ismi belli on stranger tides yani yabancı akıntılar. bu kez bir romandan esinlenilmiş.
ayrıca ikinci olarak sevindiğim alacakaranlık serisi. bir ara izleyeceğim...

Çevrimdışı simkalaba

  • **
  • 146
  • Rom: 4
    • Profili Görüntüle
Ynt: Gişe canavarlarının devamı geliyor!!
« Yanıtla #3 : 21 Ekim 2010, 16:13:56 »
oleyyy görevimiz tehlike!

Ceddry Edain