Kayıt Ol

Drow Zehirleri

Çevrimdışı DarLy OpuS

  • ********
  • 2766
  • Rom: 35
  • Dansımız Marşandiz
    • Profili Görüntüle
    • Uykusuzluk Kulesi
Drow Zehirleri
« : 17 Eylül 2008, 11:42:02 »
Velkyn Ogglin:

Doz No: 3

Tip: Temaslı Neurotoxin .

Saldırı süresi: 1 saat 4 dakika.

Zarar/Sonuç: 20 başarısız, 5 başarılı. 

Kullanılan Maddeler: Nadiren bulunur.

Keselerde çok nadir bulunan bu zehir, Karanlıkaltı göllerinde yüzen balıklardan elde edilir. Bazen bira yapımcıları da kullanmaktadır, fakat ellerinde eldiven yokken değerse zehirlenmesi an meselesi olabilir. Belirlenen keselerde balığın pullu vücudu bekletilir. Sabit bir el hareketi ve belli bir incelik ile etkili bir biçimde avlanır. Bundan dolayı da nadir bir maddedir. Balıklar avlarına sürtünerek kurbanının üzerine zehrini yayar
Çoğu balık ani tepkiler verebilir. Saldırıları esnasında, saldıkları zehir kurbanlarını şiddetle sarsar. Sanki sinir sistemine çok güçlü bir madde hücum etmiş gibi. Ayrıca kurbanının omurga kemiğine yaptığı etkilerle avına büyük ıstırap çektirir. Böylece istem dışı olsa da bedeni seğirtmeye başlar. Eğer avı zehrine karşı direnirse rakibini etkisiz hale getirir ve hızla oradan uzaklaşır. Gene de zehri alanın sinir sistemi büyük çapta bozulmalar ve nöbetlere girmeler oluşur. Aynı zamanda dinlenerek bile takatsizlikten kurtulamazsınız. (Çeviri: DarLy OpuS)


Khaless (Güven):
Doz No: 12
Tip: Nötrotoksin enjekte eder.
Zarar/Sonuç: Büyücü büyüsünün etkisi altındaymış gibi uyuma, onun dışında bir etkisi yoktur.
Kullanılan Maddeler: Nadir bulunur.

 Bu ünlü uyku iksiri düşmanları hareketsiz hale getirir hatta boş vaktinde uygulanırsa öldürebilir. İçeriğin aktifliği oloth'arr mantarının sporlarından gelir. Bu mantarlar                      genelde yaygın olsa da, onların sporlarını toplamak basit bir iş değildir. bu zehir merkezi sinir sistemine saldırarak kurbanının büyülü sözlerini 20 yıl için alır. Büyüden farklı olarak efler bundan çabuk etkilenir, bu biyolojiktir. (Çeviri: Mc_onur2007 & fawkes)


Belbol d'elghinn (Ölümün Ödülü):
Doz No:2
Tip: Enjekte toksin
Zarar/Sonuç: Başarısız olursa ölüm
Kullanılan Maddeler: Çok nadir

Bu güçlü iksir, soylu drowların suikast için kullandığı ve Elash Elghinn(Sessiz Ölüm) diye bilinir. Bu zehir etkisini çok çabuk gösterir ve kurbanın damarlarına zarar vererek geniş çaplı bir kanamaya neden olur. İlerleyen dakikalarda kurbanın ağzı, gözleri, burnu ve kulaklarından kan fışkırır. O ölmeden bütün vücuduna yayılan yaraları iyileştirecek vakti olmaz. Drowlar bu yolla ölümü özellikle eğlenceli bulduklarından kullanır. Bu iksire bağışıklığı olan canlılar üzerinde etkili olmaz. Fakat işe yaradığında görülmeye değer bir şova neden olur. (Çeviri: fawkes)


Orbb'st Ssrin (Örümceğin öpücüğü):
Doz No: 2
Tip: Septisemik
Zarar/Sonuç: 30 başarısız, 15 başarılı
Kullanılan Maddeler: Çok nadir


Bu iksir beş farklı örümceğin zehrinden yapılır. Bütün örümcekler Lolth tarafından kutsanır ve zehirler çok dikkatle  örümcekleri öldürmeden alınmalıdır. Zehrin daha kolay alınması için bütün örümcekler geniş bir kapta tutulur. Bu iksir kısa bir süre için titreme ve ateşe neden olur. Ve eğer iksiri etkisiz hale getirme büyüsüyle durdurulmazsa kişinin bağışıklık sistemine kalıcı bir zarar verir. Bu kurbanın hastalıklara karşı direncini büyük ölçüde kırar. Bu iksirin zayıflığı ise sağlık büyüsüyle yok edilebilmesidir. (Çeviri: fawkes)


Gohyrr del'Ilharess (Matron'un tuzağı):
Doz No: 1 (6 bölüm)
Tip: Tahriş edici madde
Zarar/Sonuç: Başarısızlık ölüm, 20 kurtulan
Kullanılan Maddeler: Nadir

Bu iksir krashyll mantarından yapılır. Bu iksir 6 aşamada yapılır. İksir yavaşça şekillenir ve dozlar iki kere 10 günlük periyotta alınır. Drowlar kuşkulu bir soy olmaya başladığından beri bu iksiri başarıyla yapanlara hayranlıkla bakılırdı. Saygıdeğer Matron Analar'ın sonu da böyledir. İsmi de bunun Matronlar tarafından başarılı biçimde yapılmasından gelir. Verilen altıncı dozdan yarım saat sonra kurbanın boğazı anafilatik bir şokla kapanır. Kurban ikisir etkisiz hale getirme büyüsü veya panzehir kullanmazsa boğularak birkaç dakika içinde ölür. (Çeviri: fawkes)


Jal wun Jivvin (Hepsi Zevkli)Doz no: 4
Tip: Güzsüzleştirici
Zarar/Sonuç: Başarılı olursa bütün yetenekler yok olur, başarısız olunca etkisi gözlenmez
Kullanılan Maddeler: Nadir

Drowlar tarafından bazı iksirlerin karışımıyla hazırlanan bu iksir yavaş bir uyarıdan başka birşey değildir. Direk öldürücü bir iksir değildir. Eğer katil kurbanının zayıf anını yakalarsa ölümcül olabilir. Bu iksir rakhrr'ın cep kesesinden veya yer altındaki kör bir karakurbağasından yapılır. Kurban ateş, bulantı, kusma ve titremeden rahatsızlanır. İksir etkisiz hale getirme büyüsü bunu acilen geçirebilir. (Çeviri: fawkes)


Rathrae Dos (Arkanda)
Doz no: 5
Tip: Nötrotoksin
Zarar/Sonuç: Kurban büyük ihtimalle felç olur
Kullanılan maddeler: Çok nadir

Bu iksir daha çok Matron Analar'ın işkence etmede tercih ettiği bir zehirdir. Ghostyk zehrinden üretilir. Bu iksir merkezi sinir sistemine zarar verir. Kurbanı bir an güçsüz bırakarak ona ölümcül acılar çektirir. Not: bu büyülü değil biyolojik bir iksirdir. (Çeviri: fawkes)


Haszak (Zeka)
Doz no: 1
Tip: özel
Zarar/Sonuç: Başarılı olursa gerizekalı yapar
Kullanılarn maddeler: Çok nadir

Bu kesinlikle konuşulması gereken bir iksirdir ve çok büyük bir yaratıcılıktır. Beyindeki sinir demetleri kullanılarak yapılır. Bu inanılmayacak maddelerle hazırlanır ve uzun zaman saklanabilir. Bu iksir ilginç varyasyonlar gösterir. Elbette amaç burada kurbanı yıldırmaktır. Bu iksir kurbanın halisülasyon ve paranoyakça hayaller görmesine neden olur. Bu iksir sadist drowların en sevdiği iksirdir. (Çeviri: fawkes)


Çevrimdışı Arlinon

  • ***
  • 456
  • Rom: 14
  • Savaş ve Ateş
    • Profili Görüntüle
Ynt: Drow Zehirleri
« Yanıtla #1 : 18 Kasım 2008, 22:40:14 »
Hepsi nadir ha hiç piyasa zehir yokmudur