Kayıt Ol

Ekinoks - Michael White

Çevrimdışı Mls hp

  • **
  • 236
  • Rom: 4
    • Profili Görüntüle
    • Arda Turan.<3
Ekinoks - Michael White
« : 02 Kasım 2008, 18:01:38 »


"Da Vinci Şifresi"ne her şekilde meydan okuyabilecek bir gerilim.
Güzel ve yetenekli bir kadın kahraman, arkasında korkunç ve sadistçe öldürülmüş cesetler bırakan katiller…

Yer Oxford, yıl 2006… Vahşice, boğazı kesilerek öldürülmüş bir kadın bulunur. Kalbi alınmış ve yerine tarihi bir para bırakılmıştır. 24 saat sonra başka bir kadın daha bulunur. Birbirine fazlasıyla benzeyen bu iki olayın tek farkı, bulunan ikinci kadının kalbinin yerine beyninin alınıp, kafatasının içine parlayan bir para yerleştirilmiş olmasıdır.

Polis fotoğrafçısı Philip Bainbridge ve ayrıldığı sevgilisi Laura Niven olaya karışırlar ve bu ayine benzer korkunç cinayetlerin ardı arkasının kesilmeyeceğini fark ederler.

White, uzun yıllar öncesinden günümüze kadar gelen korkunç ve şoke edici bu hikâyenin içine ustaca XVII. yüzyıl İngilteresi’nin en önemli figürlerinden Isaac Newton’ı ve onun Felsefe Taşı’nı arayışını yerleştirmiş.
Michael White deneyimli olduğu bilim editörlüğü geçmişinden de alabildiğine faydalanarak tutarlılığını da yitirmeden gerilim temposu hiç düşmeyen harika bir öykü kurgulamış.

"Ekinoks", Michael White’ın ilk romanı. 2005 Frankfurt Kitap Fuarı’nda çok ses getirdi ve Michael’ın Londra’daki ajansı Carole Blake tarafından bir kısmı el yazısı olarak hazırlanmış şekilde satıldı



*Kesinlikle herkese öneririm harika bi kitap.  ;)


Herkesin HayaLLeri Vardır,Ama Tanrı Sadece BazıLarımıza OnLarı GerçekLeştirecek Şansı Verir.