Kayıt Ol

Hunter The Reconing

Çevrimdışı Hellblazer

  • *
  • 4
  • Rom: 0
  • By the Blood Of Sanguinius!
    • Profili Görüntüle
Hunter The Reconing
« : 21 Mayıs 2011, 11:07:13 »
Hunter'larımız bir gece girdikleri hunter.net'de Taksim'in göbeğinde bulunan, St. Antoine Kilisesinde bir patlamanın olduğu ve bunun üzerine istanbul'da ki Hunter'ların uyarıldığını görürler. Şöyle bir problem var ki İstanbul'da bilinen son kalan Hunter'lar sadece 5 kişidir.

(Judge) Gerard Stelwart / Peder: Karakterimiz bir Exorcism ayininde gene sırf aile bireylerini rahatlatmak amacıyla gitmesine rağmen, kendini gerçek bir Exorcism olayının içersinde bulur ve bu şekilde uyanır. (daha çok occult bilgisi yüksek karakterdir, biraz oyuna hakim kişinin almasını tercih ederim.)

(Avenger) Metin Tanrıkulu / Emekli Asker: Karakerimiz Iraq'da girdiği bir gizli operasyonda normal insanlar yerine bir avuç ghoul ve bir vampire'in saldırması üzerine ambush'dan sağ kurtulan tek insandır ve bu şekilde uyanır. Olayı T.S.K anlattığında erken emekli olmasına karar verilir. (damaduma damdam vururum, party'nin strike gücü)

(Innocent) Emre Boysan / iş Adamı (a.k.a. Ironman): Karakterimiz ünlü ve türkiye genelinde bilinen bir iş adamı olup T.S.K.'ya ve bir kaç özel askeri şirkete yeni ve yüksek model teknoloji ürenleri satmaktadır. Kendisi bir gün kendini vampire'lerle dolu odada anlaşma yaparken bulduktan sonra ne yaptığının farkına varıp anlaşmayı fes eder. Toplantıda ki diğer üyelere ne olundu hala bilinmiyor. (contact ve resource karakteridir. bol bol rp yapmayı sevene önerilir.)

(Defender) Kağan Güney Yılmaz / Üniversite Öğrencisi: Karakterimiz bir gün İ.T.Ü. basketbol salonunda, her zaman ki gibi sabah yaptığı antremanın tekrarını yapmak için saat 7 gibi salona gelmişti. Ama ufak duyulan bir inilti sesine dikkatini çektiğinde gördüğü şey karşısında bir çaresizliğe kapıldıktan sonra, güzel kızımızı vampire'in elinden kurtarır.
(elektronik işlerden anlayan ve teknoloji manyağı bir karaterdir. teknoloji ile arası iyi stealth karakter sevene önerilir.)

(Redeemer) Koray Akbal / Doktor: Karakterimizin bir ameliyatı sırasında olmadık birşey olur ve hastanın yaralarının aslında kendisi birşey yapmadan iyileştiğini görür. Bunun üzerine hasta sessiz kalması için bir miktar sus payı verdikten sonra ortalardan kaybolur. Bunun üzerine araştırmaya koyulan karakterimiz, eskiden istanbul'da bulunan bir kaç hunter tarafından uyandırılır ve onu da hunt etmeye başlatırlar. Aynı hasta bir kere daha geldiğinde iyileşicek zamanı bulamamıştır. (mecidine üzerine karakterdir, iyileştiririm ayağına dolaşır.)

Karakterleri almak isteyenler üzerinde kendilerine göre değişiklikler yapabilirler. ama genel olarak karakter backroundları böyledir. siz kendiniz birşeyler ekleyip çıkartabilirsiniz. biraz experience karakterler olup starter 15 point freebie üzerine, 50 point experince dağıtabilceksiniz.

Oyuna bayan arkadaşlar gelmek isterse karakter isimleri değiştirilip modifiye edilebilir. İsterseniz karakter sheet'inizi kendiniz yaratabilceğiniz gibi, bana da bırakıp benim de yapmamı isteyebilirsiniz.

Oyun ya cumartesi akşam 6'dan sonra ya da pazar günü oynanacak olup, masaüstü yapılacaktır. Yer konusunda bir karar kılmadım... Katılacak arkadaşların durumuna göre şekillendirilir.

dipnot: İstanbul, avrupa yakasındayım.

ya bu şekilde ya da isteyen arkadaşların çoğunluğuna bakarak Demon The Fallen oynayabiliriz....
Clarice: Talk to me, John.
John: Dead girlfriends, Clarice.
Clarice: Ah. Your favourite drug.
John: And magic.
Clarice: Your favourite fuck.

Çevrimdışı Baal Adramelech

  • *****
  • 1837
  • Rom: 59
  • The Hermit
    • Profili Görüntüle
Ynt: Hunter The Reconing
« Yanıtla #1 : 23 Mayıs 2011, 00:43:03 »
oWoD kural sistemi içinde en çok oynamak istediğim oyun olmuştu Demon the Fallen. Ama oWoD'a bulaşmıyorum artık maalesef. Şeytan/Melek tarzı şeyleri çok daha karanlık yollarla oyunlarıma katmayı seviyorum esasında.
#rekt