Kayıt Ol

Mavi Yaşam // 3. Bölüm Geldi !!

Çevrimdışı Emmy

  • *
  • 9
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Mavi Yaşam // 3. Bölüm Geldi !!
« : 10 Ekim 2009, 14:48:01 »
1.Bölüm ....

O Gün kalktığımda günün farklı olacağı belliydi . İçim karanlıktı . Annemin Bana
"Earlina hadi Kalk , Dostlarından Haber var "
demesiyle karanlık gibi boş ama birilerinin olduğunu düşünmemei sağlayan korkutucu sesler gördüğüm rüyamı bölmek zorunda kalmıştım istemedende olsa . Zaten rüya devam etseydi bağırışlarla ben kendiliğimden kalkıcak gibiydim. Kalktığımda Annem Tekrarlardı
"Dostlarından Haber var " . dedi, saçmalar gibi konuşuyordu .
"Ne Haberi ? Birşeymi Oldu onlara " diyerek sertçe çıkıştım .
"Buradan taşınmışlar , Dack'in beyzbol takımındaki yeri değişmiş ve Kelly'nin de eğitimi için Dack'in gittiği yerde iyi okullar bulmuşlar " sanki roman okuyordu karşımda , sonu mutlu bitmeyen romanlar gibi .
"Şaka yapıyor olmalısın , Dack burdaki takımından ayrılmak istemiyordu çok memnundu . Neden böyle ani bir karar verdi? " soğuk ve bir anda kendimi rüyamdaki gibi hissetmiştim.
"Bilmiyorum , birde onlar telefon numaraların değiştiriceklermiş yeni numaralarını sana yolluyacaklarmış en kısa zamanda " roman hala devam ediyor ve sinirimi bozmaya devam ediyordu sanki .
Bu olayı sabahın ilk saatleri duymak bana bir diken gibi batmıştı. Onlar kadar sevdiğim dostlarım yoktu şu okulumda neden bana böyle birşey yapmışlardı bilmiyordum . Tek bildiğim kendimi yanlızlığa hazırlamak olucaktı . Umarım yanlızlıkla Kendimi birleştirmekte zorlanmazdım .
O gün okula gittiğimde bütün okul her zaman ki gibi neşeli ve mutluydu . Sınıf arkadaşlarım Dack ve Kelly'e birşeymi oldu gibi bir çok çeşit soru sordular , cevap olarakda bilmiyorum şeklinde cevaplar vermek zorunda kalmıştım .Okuldan çıkınca otobüs durağının oraya gitmiştim. Durak beklediğim köşenin ilerisinde Dack ve Kelly'nin eşyaları taşınıyordu . Onlara kızgın olduğum için yanlarına gitmek istemedim . Kızgınlığım onlara karşı çabuk geçerdi umarım . Yoksa bir daha onları göremiyektim.
Eve Geldiğimde Anneme
" Anne , Dack ve Kelly'nin eşyaları taşınıyordu " demiştim üzgün ve kızgınlığı aynı anda dışarıya yansıtarak .
"Earlina onlar buradan taşındılar. Bugün eşyaları gitmiş olamaz. Önceden taşındılar , yani dün gece. "
Şaşkın ve düşünceli bir tavırla odama çıktım . Düşünmeye başlamıştım neden gitmişlerdi , Dack takımından bu kadar memnunken neden takım değiştirmişti . Neden bana annem yoluyla haber vermişlerdi . Bu soruları düşünüyordum. Ertesi gün tatildi . Ama bu haftasonum nasıl geçicekti hiçbir fikrim yoktu ve biran önce uyumak ve bunun bir rüya olmasını diliyordum ...
Ertesi gün kalktığımda olanların gerçekliği kafamda iyiyce doğrulanıyordu . Bütün günümü sorularla geçirmektense sinemaya gitmeyi düşünmüştüm. Ama benimle gidicek dostum yoktu . Okuldaki diğer çocukları pek sevmiyordum nedeninde bilmiyordum. Herhalde benim soğuk bir insan olmamdan kaynaklanıyordu . O an aklıma annem gelmişti. Anneme gidip sordum ve oda benimle geliceğini söyledi .
Hazırlanıp yola çıktık arabayı annem kullanıyor bende duraklarda bekleyen insanlara bakıyordum . Kendimi orda hayal ediyordum , aklıma Dack ve Kelly'yle ordan ayrıldığımız düşüncesi gelmişti . Bu beni daha fazla üzüyordu . Nedeninin bilmiyordum ama onlara kızgınlığımın olması onları daha çok sevmeme yol açıyordu .
Sinemaya gittik , güzel 2 tane aşk filmi ve 1 tane aksiyon filmi vardı . Annemle benim aynı düşüncede olduğumuzu biliyordum . Bu yüzden onun dediği filme girmeyi kabul ettim yani aşk filmine . Film çok güzeldi . Hoşuma da gitmişti ama benim Dack ve Kelly ile ilgili düşüncelerimden ayrılmamı sadece 15 dk sağladı . Sonra gene eski rolüme bürünmüştüm.
Eve giderken yolun üstüne market vardı . Evin ihtiyaçları için girmemiz gerekiyordu . Ama ben yeni rolümden dolayı marketteki arkadaşlarıyla dolaşan insanları görmek istemiyordum. Anneme
"Anne ben burdan eve gitsem olurmu hem yürümüş olurum, hava da zaten aydınlık " dedim baygın bir tavırla .
"Tamam Earlina kendini öyle mutlu hissediceksen gidebilirsin" dedi beni mutlu etmeye çalışır bir şekilde .
Yolda yürüyordum , aynı zamanda Dack ve Kelly'i düşünüyordum . Neden gitmişlerdi? hiç bir fikrim yoktu . Yolda aklıma dün gördüğüm kamyonun kimin evinden eşya götürdüğünü ve kimin evi olduğunu düşündüm . Bunları düşünürken okul çıkışı beklediğim durağın oraya gelmiştim bile . Dack'lerin evini gördüm ve oraya gitmek istedim. Neden gitmişlerdi , neden o kamyon ordaydı en azından bir sorunun cevabını alırım diye o sokağa yürüdüm. Evlerini gördüm bir an kendimden geçtim . Sanki Dack ve Kelly'iyi alıp biryerlere gidicektik . Ama bunun bir sanal düşünce olduğunun farkında varmam beni yeni rölüme büründürmüştü tekrardan .
Evlerinin oraya geldiğimde hava kararıyordu ama tam kararmamıştı. Bir an evlerine yeni birisini taşındığını gördüm. Dack'ler gibi yeşil renkte bir arabası vardı . Ama evlerinin perdeleri değişmişti . Acaba arka bahçelerinde değişiklik varmı diye düşündüm . Arka bahçeye gitmek için 2 evin arasından geçtim .
Arka bahçede aynıydı değişik bir yer yoktu perdeler dışında .
Ön tarafa gitmek için arka bahçenin diğer tarafını kullanmak istedim . Yürümeye başladım. Bir anda karşımda sarı saçlı , Dack'in tam tersi kısa boylu ve mavi gözlü bir erkek çıkmıştı . Üstüme gelmeye başladı . İlk başta üstüme geldiğinin farkına varmam geç olmuştu .
"Merhaba biz buraya yeni taşındık ben Alex " dedi .
Ancak konuşmaya başladığında birşeyin farkına varmıştım ......

Canımın sıkıldığı zamanlarda yazdığım bir fantastik hikaye  :)
Umarım Beğenirsiniz  :ehi

Çevrimdışı Berre

  • ****
  • 1340
  • Rom: 34
  • Güle güle fermuar!
    • Profili Görüntüle
Ynt: Mavi Yaşam // 1.Bölüm
« Yanıtla #1 : 10 Ekim 2009, 14:50:10 »
Devamı ne zaman?

Çevrimdışı Emmy

  • *
  • 9
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Ynt: Mavi Yaşam // 1.Bölüm
« Yanıtla #2 : 10 Ekim 2009, 14:51:57 »
Birkaç Yorum Geldikten Sonra Ekliyeceğim :) Tabi İsterseniz :D

Çevrimdışı Berre

  • ****
  • 1340
  • Rom: 34
  • Güle güle fermuar!
    • Profili Görüntüle
Ynt: Mavi Yaşam // 1.Bölüm
« Yanıtla #3 : 10 Ekim 2009, 15:10:49 »
Pekala ben bekliyorum :)

Çevrimdışı BerkeB

  • ***
  • 494
  • Rom: 7
  • Onu bulan herşey'i bulur
    • Profili Görüntüle
Ynt: Mavi Yaşam // 1.Bölüm
« Yanıtla #4 : 10 Ekim 2009, 16:50:20 »
Birkaç Yorum Geldikten Sonra Ekliyeceğim :) Tabi İsterseniz :D
Sevdim bunu devamını getirmelisin :)
Bakmayın şiir yazdığıma romantik değilim :).

Çevrimdışı Emmy

  • *
  • 9
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Ynt: Mavi Yaşam // 1.Bölüm
« Yanıtla #5 : 10 Ekim 2009, 21:57:43 »
Teşekkür Ederim İşte Devamı  :ehi
2. Bölüm
...
Alex'in bana
"Merhaba biz buraya yeni taşındık ben Alex " demesiyle bu sesin tanıdık birisine ait olduğunun farkına varmıştım. Ama Kimdi bu soruya cevap bulamamıştım .
"Merhaba Ben de Earline " dedim soğuyan vücudumun keskin bir sesiyle .
"Memnun oldum Earline ..." cümlesini devam ettirirken sanki beni sevmediğini hissetmiştim .
" Nerde oturuyorsun , eviniz buraya yakın mı ? " sanki benim izimi bulmaya çalışan bir kişinin konuştuğu gibi öldürücü ve kızgın konuşuyordu .
"Evet yakın çok uzak değil " diye kestirip attım , kanımdaki basınç artıyordu , nedenin bilmiyordum ama bunu keskin bir şekilde hissediyordum .
" Neyse Anneme yardıma gitmeliyim " diye bir yalan söylemek zorunda hissetmiştim kendimi . Sanki o an ordan kaçmam gerekiyordu .
"Hoşçakal Earline " dedi ve benimle evlerinin önüne kadar geldi .
Arkamı döndüm ve sanki peşimde birisi varmışcasına hızlı yürümeye başladım. Eve giderken yolda , Alex bana neden o kadar sert konuşmuştu düşünüyordum. Alex'lerin buraya taşınması beni eve kadar bo konu hakkında düşünmeme yol açmıştı , ancak eve geldiğimde Eski dostlarımı hatırlamıştım tekrardan . Anneme selam verip odama çıkıcakken , Dack'lerin evine Alex Adına aynı Dack'lerin ailesi gibi bir ailenin taşınmasını söylemeden geçemedim.
"Bu kadar çabuk mu Taşınmışlar ? " diye tepkili konuşuyordu . Sanki onların taşındığına sevinmemiş gibiydi .
"Bilmiyorum , Ama onlar oturuyordu evde " diyerek odama çıkmak için kısa bir cevap bulmak istedim . Konuyu ben açmıştım ama bir an önce kapanmasını istiyordum . Odama çıktım . Düşünmeye Başladım annemin sorusu doğru gelmişti , Bu kadar çabuk nasıl taşınabilirlerdi ? . Okul ödevlerimi yapmaya çalıştım , sıkıcı geliyordu , şuan sadece uyumak ve düşünmek istiyordum . Ama düşünmenin bana zarar vericeğini kendimi kötü hissetmeme sebeb olucağını biliyordum. Kendimi tehlikeye atıyordum. Ama bu tehlikeyi görmezlikten geliyormuş gibi yapıcaktım , başka çarem yoktu .
Ertesi gün sabah kalktım , rüyamda bu sefer mutlu birşeyler görmüştüm , hatırladığım tek yer Kelly'ile en sevdiğimiz işi yapıyorduk , Alışveriş !!! . Rüyanın o güzel etkisinden kurtulmak kolay olmuştu düşüncelerim sayesinde , zaten düşünüceklerimi düşünmek bile benim içimi karartıyordu . Düşünürken kapının anahtar deliğinin ses çıkardığını farkettim , annem içeri girmişti .
"Hoşgeldin Anne" rüyamda gördüğüm mutluluğun vermiş olduğu sevinci dışarıya vurmak istemiştim. Ama çok etkili olamamıştım galiba annem üzgün olduğumun farkındaydı .
"Hoşbulduk Earline" dedi beni mutlu etmeye çalışan çevresine karşı korumacı bir şekilde.
"Bana yardım etde güzel bir Kahvaltı hazırlayalım , doya doya yiyelim" dedi gülerek .
"Peki olur Anne " dedim isteksiz bir şekilde , Bende istekli değildim , ama annemi kırmak istemiyordum , tek arkadışım oydu şuan için .

Kahvaltımızı büyük bir şölene çevirmek bizi annemle kaynaştırmıştı . Rüya ve kahvaltının verdiği etkiyle ogüne geride kalan 3 günden daha iyi başlamıştım . Galiba yavaş yavaş düzelicektim. Annemle o gün dışarı çıkıp gezdik , eğlendik . Çok mutlu dğeildim ama mutluluğun tadını alabiliyordum ...


Yeni güne kalktığımda , okula hazırlanmak ve 2 günlük tatilin verdiği okula gitmememek hevesi beni yavaşlatıyordu . Okula bugün beni annem bıraktı .
Okulda Dack ve Kelly'nin yokluğunu hissediyordum , hem de çok... Tek başıma yaşayan bir insan gibiydim okulda , güçsüz ; korunmasız ; heran bayılacakmışım gibiydim okulda .
Sınıfa girdiğimde Dack ve Kelly'nin yerleri boştu . İçimden Düşünüyordum , acaba geri geliceklermiydi? galiba hayırdı bu sorunun cevabı . İlk 4 Ders sıradan ve sıkıcıydı benim için . Öğle tatiline girdikten sonra yemek yemek istemiyordum . Sınıfta durup Dack'lerle yaptığım güzel anıları hatırlıyarak kendimi mutlu etmeye çalışıyordum , ama beni mutlu etmekten çok üzüyorlardı . Ders zili çalmışı , Matematik Hocamız girmişti . Derse başlamıştık 5 Dk sonra içeri müdür geldi . Yanında tanıdık bir sima vardı . Bu Alex'ti . Sanki İçeri Dack girmiş gibi mutlu etti beni birkaç saniye . Sonradan onunla olan konuşmamaı hatırlayarak kendimi mutsuz hissetmeye devam ettim . Alex Dack'in yerine oturdu . Derse katılıyordu , sesi birisine benziyordu kimdi bilmiyordum . Dack gibi oda kalemini yukarı aşağı atıyordu tembel öğrenciler gibi , ama bunların ikiside çalışkandı .
O gün okul bittiğinde durağa gidiyordum . Önümde Alex ve yanında Kızıl saçlı Uzun boylu Bir kız vardı . Acaba Alex'in kardeşimiydi? . Onları görünce aklıma onları takip edip konuşma fikri gelmişti . Belki yeni bir arkadaşım olabilirdi . Onlar beni farketmeden evlerine girmişlerdi . Evlerinde Bir kaç şey duyuluyordu . Kadın sesi gelmişti , Galiba bu annesiydi çocuklarına karşı annelikli bir tavırla konuşuyordu burdan anlamıştım . Alex Annesine Earline demişti yada baa öyle gelmişti . Bilmiyordum ama bu beni meraklandırmıştı .
Onlardan birkaç kelime duymak amacıyla Onların evinin yanından geçiyordum. Alex
" Earline bugün çok üzgündü , keşke böyle olmasaydı " diyordu içinden annesine .
"Annesi bu olmak zorundaydı diyordu "
Ne diyorlardı anlamamıştım , Benim üzgün olduğumu nerden biliyorlardı , beni daha 2 gün önce tanıyan bir çocuk benim hakkımda neden böyle bir yorum yapmıştı bilmiyordum . Yakalanırım diye eve gitmek için yola çıkıp durağa gitmiştim. Aklıma birkaç sebeb gelmişti . 1. sebeb beni önceden tanıyorlarmıydı ama Tanıyor olsalardı bende onları tanırdım burası çok büyük bir yer değildi . O yüzden bu Sebebi Elemiştim. 2. Sebeb Dack ve Kelly'yle tanışıyorlarmıy onlar haber mi vermişlerdi , ama Alex'in ailesini tanıyor olsalardı bende tanırdım çünki hep onlarla doşalırdım . Bu sebebide elemiştim 3. Sebeb ise ....
[/b][/i]

Çevrimdışı Berre

  • ****
  • 1340
  • Rom: 34
  • Güle güle fermuar!
    • Profili Görüntüle
Ynt: Mavi Yaşam // 2. Bölüm Geldi !!
« Yanıtla #6 : 11 Ekim 2009, 13:13:37 »
Evet? :)

Çevrimdışı Emmy

  • *
  • 9
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Ynt: Mavi Yaşam // 2. Bölüm Geldi !!
« Yanıtla #7 : 11 Ekim 2009, 18:39:26 »
Daha Fazla Yorum Gelsin Yeni Bölümleri Ekliycem :D

Çevrimdışı Asfaloth

  • **
  • 161
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
Ynt: Mavi Yaşam // 2. Bölüm Geldi !!
« Yanıtla #8 : 11 Ekim 2009, 19:16:44 »
Güzel olmuş.
I'm not bad. I'm just drawn that way

Çevrimdışı BerkeB

  • ***
  • 494
  • Rom: 7
  • Onu bulan herşey'i bulur
    • Profili Görüntüle
Ynt: Mavi Yaşam // 2. Bölüm Geldi !!
« Yanıtla #9 : 11 Ekim 2009, 21:58:45 »
yeni bölümü daha sürükleyici bekliyorum ellerine sağlık
Bakmayın şiir yazdığıma romantik değilim :).

Çevrimdışı Emmy

  • *
  • 9
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Ynt: Mavi Yaşam // 3. Bölüm Geldi !!
« Yanıtla #10 : 12 Ekim 2009, 16:58:29 »
Yorumlar İçin Teşekkür Ederim 3.Bölüm  :ehi
...

Son Sebeb kalmıştı . 3 Sebeb ise Dack ile Alex Evlerine Taşınırken Tanışmışlardı . Dack ise beni mutlu etmesi için Alex'e birşeyler söylemişti . 3. sebeb aklıma yatmıştı . Ama bir sorun vardı Dack Benim üzülmememi isteseydi zaten gitmezdi , neden gitmişti bir türlü bilmiyordum ve canımı sıkıyordu artık bu soru . Günden Güne Dack'den soğuyordum bana bunu yaptığı için .
Ertesi Gün okula girerken Alex Bana Seslendi Arkamdan . Geriye baktım . Yanında Kızıl saçlı uzun boylu kız gene vardı . Kimdi acaba bu sevgilisimiydi? yoksa kardeşimiydi . Bilmiyordum ...
"Earline Günaydın , nasılsın bugün dünden beri " sanki birisi tarafından zorlanıyor gibiydi . Yada bana öyle gelmişti .
"Teşekkür ederim Alex , iyiyim " dedim üzgün bir şekilde . Sonra devam ettim
" Sen nasılsın ? "
Yanındali kıza sert bir gülümseme attım. Sonra Alex'e bakmaya devam ettim.
" Bende iyiyim "dedi gözleri öyle söylemiyor gibiydi , ona bunu söylemek istemedim çünki Alex'den pek hoşlanmamıştım . Konuyu devam ettirmeden döndüm ve sınıfa doğru yol aldım . O da arkamdan geliyordu . Alex o kızıl saçlı kızla konuşuyordu . Aralarındaki bir kaç sözü duydum . Alex kıza
" Keşke böyle olmasaydı " dedi üzgün bir halde , kız da
"Bende istemiyordum , ama böyle olması gerek " dedi ince ve mutsuz ses tonuyla .
" Bunu ona söyliyekmiyiz " dedi Alex çok istekli konuşuyordu bu konuyu .
" Söylememiz gerek yoksa günden güne kendisini daha kötü hissedicek . Ama söylersek olacaklara katlanmamız gerek" dedi sanki bir anda patlak vermiş gibi ağzını kapattı bir cümle bile duyamadım sonra .
Sınıfa girmeden önce Matematik hocamız beni yanına çağırdı .
"Earline bu aralr derslerde çok pasifsin birşey mi oldu " dedi bana güveni sarsılmış gibi knouşuyordu . Bence öyle olması da gerekirdi çünki sınıfta matematik konusunda en iyilerden birisiydim .
" Hayır birşey olmadı" dedim , doğruyu söylemem bundan daha iyi olamazdı , hocanın cevabı bilmesi ancak ve ancak konuyu deşip beni daha çok üzmesine sebeb olucaktı .
Sınıfa girdiğimde Alex 'in yanında kızıl saçlı kız da oturuyordu . Dün sınıfa gelmediği halde eve giderken Alex'leydi neden bir gün geç gelmişti bilmiyordum . Bu beni çok enterese etmiyordu ama Alex'in bana davranışları yüzünden bu sorularıda düşünüyordum ...
Öğle arasında Tek oturoyurdum , yemek yemek yerine Evden getirdiğim Meyveleri yiyordum . Alex yanıma gelip
"Buraya oturabilirmiyiz " dedi masum bir şekilde .
"Tabii " dedim ama içimden hayır demek geçiyordu . Çünki Alex'le karşılaşmamız canımı sıkıyordu . Tek faydası Dack'i düşünmemi engelliyordu .
"Teşekkür Ederim " dedi . Sonra yanındaki kızla konuşup durdu sessiz bir şekilde .Uzun bir süre konuştuktan sonra Alex Bana Döndü ve
" Bu akşam bizle gelirmisin Earline , Sana Dack 'le ilgili birkaç şey söyliyeceğiz " dedi . Dack'in haber veriş tarzı gibiydi . Ya Alex ve Dack Birbirlerinie Benziyordu ya da Ben Dack'i özlediğim için Alex gibi olduğunu düşünüyordum .
" Ne Gibi Birşey , Dack'i tanıyormusunuz , Dack Birşeyler mi söyledi size " ani çıkış yapmıştım . Alex'in şaşırmasını bekliyordum ama şaşırmamıştı.
"Evet " devam edicektiki okul zili çalmıştı . Ağzını kapadı ve derse yetişmek için masadan aniden kalktı . Yanında ki kızda bana acımsarca bir şekilde baktı ve Alex'i takip etti .
O gün okuldan çıkasıya kadar sadece Beden Dersinde Alex'in yanında duran kızla aynı derslerimiz çakışmıştı . Beden Dersinde Benimle sohbet etmek ister gibi bir hali vardı ama yanıma gelmedi bile ...
Nihayet zil çaldı ve Alex'in diyeceklerine karşılık hazırlıklı olmaya çalışıyordum . Çıkışta Alex ve Yanında ki Kız beni bekliyordu Kapıda . Kız keskin keskin beni bekliyorken Alex Benim geldiğimi Görünce yüzüne Gülme işareti geldi .
" Hadi Earline , Seni Bekliyoruz " dedi Alex gülümseyerek .
"Geldim işte " dedim soğuk ve merak içinde bir tavırla.
Okuldan Çıkmıştık . Alex Bana
" İstersen Anneni Ara geçikiceğini söyle , meraklanmasın "dedi beni koruyucu bir tavırla .
" O kadar geçikeceğimi Sanmam " dedim umursamazca .
" Peki " dedi ...


Yanındaki Kıza Esme diye seslendi . Adını Esme olduğunu öğrenmiştim. Ne kadar sadece ve güzel bir isimdi . Esme
"Earline Dack ve Kelly gittiği için üzgün müsün " diye sordu , alaycı bir tavırla . Sanki Benimle dalga geçiyordu .
" Evet Ama bundan Sanane " dedim kızgın bir şekilde
" Neyse ben gitsem iyi olucak yoksa tartışıbiliriz " dedi ve hızlı bir şekilde köşeyi dönüp gözden kayboldu .
Alex Bana
" ÜZgünüm kardeşim için " Dedi , O an kardeşinin olduğunu öğrenmiştim , garipti ben onları sevgili zannetmiştim.
"Önemli değil benden hoşlanmadı Galiba " dedim üzgün bir tavırla .
" İsteyerek yaptığını zannetmiyorum "dedi üzgün ama aceleci bir şekilde .
"Peki , o zaman bana ne diycektin" dedim meraklı bir şekilde.
" Earline Biz Dack'leri tanıyoruz . Onları biliyoruz . SEni de önceden biliyorduk . " dedi . Garipti beni tanıyorlardı ama ben onları bir kez bile görmemiştim.
"Beni nereden tanıyordunuz , neden ben sizi tanımıyordum o zaman "dedim , cümlesini devam ettirmeden ..
" Earline sözümü kesmessen sevinicem çünki senin üzülmeni istemiyorum artık , seni çok seviyordum önceden beri " demişti , ben bir an kendimi Dack'le konuşuyor gibi hissetmiştim. Anlamıştım Tanıdık Gelen Ses Dack'in sesiydi . Sonunda bulmuştum . Onun ağzzından çıkıcak cümleyi bekliyordum
" Ben ...." dedi , söylemesi zormuş gibiydi dedikleri , söylemekte zorlanıyordu farketmiştim.
" Evet sen " diye pekiştirdim .
"Ben ...

Çevrimdışı Berre

  • ****
  • 1340
  • Rom: 34
  • Güle güle fermuar!
    • Profili Görüntüle
Ynt: Mavi Yaşam // 3. Bölüm Geldi !!
« Yanıtla #11 : 12 Ekim 2009, 19:06:21 »
Evet sen?