Kayıt Ol

Vampire the Requiem - A City of Shades

Çevrimdışı Baal Adramelech

  • *****
  • 1837
  • Rom: 59
  • The Hermit
    • Profili Görüntüle
Vampire the Requiem - A City of Shades
« : 24 Aralık 2009, 02:30:56 »









Katılanlar
-Amras Ringeril
-Canina
-Dark BattLe
-Dúrgonath
-Laughing Madcap
-Marius
-Night Eagle



Oyuncu alımı şimdilik kapanmıştır.
Peşin uyarı; Bazen, hafifçe +18'e kaçabilir. Abartılabilir, abartılmayabilir, ne olursa olsun söylemek lazım dimi?

Port More

Son bir kaç senedir hiç değişmemiş, Amerika'nın soğuk kuzey-doğusundaki bir şehir. Çok büyük bir nüfusu olmamasına karşın, modern ve sanayinin arttığı bir yer burası. Atlas okyanusuna olan kıyısı sayesinde ticaretin gelişmiş olduğu bir balıkçı kasabası idi yakın yüzyılda. Ancak büyük bir nüfus artışı oldu İkinci Dünya savaşından sonra.

Efsaneler söyler ki, Port More'nin kurulduğu yerin yakınlarında, bir takım kanlı ayinlere sahip kabileler yaşar ve kan ile deniz tanrılarına adak adarlarmış. Bu nedenle şu anda o şehirde yaşayandan çok ama çok daha fazla kişinin kemikleri, şehrin altındaki toplu mezarlarda bulunmaktaymış.

Tabi ki, yerel efsanelere bu günlerde kimse inanmamakta... İnsanlar, geçmişteki korkularını unutmayı o kadar istediler ki, gerçekten unutur oldular.

Harita
http://www.kayiprihtim.org/wod/

Vampirler'e Dair

Vampirler hakkında pek bir bilgi verilmeyecek. Oyuncular Vampir olmanın ne olduğunu temel düzeyde bilip buna göre rol yapabildikten sonra kalan her şey, evrenin kurallarını vesaireyi oyun içinde öğrenecekler...

Bilinmesi gereken bir kaç şeyi söylemek iyi olur yine de. 'Kindred', Vampirlerin birbirlerine seslenme biçimidir. 'Vitae', kan demektir.

'Prince' denilen kişi (ki kadın da olsa erkek de olsa aynı ismi alır) şehre atanmış ve oradaki tüm vampirlerden sorumlu olan kişidir. Bir şehirde bir kaç Prince olabilir ve birbirlerinden nefret ederler genellikle. 'Sire', bir vampirin eğitmenidir. Genellikle o kişiyi vampire dönüştüren kişidir. 'Neonate', yeni vampirlere denir. Birkaç yüz yıl kadar yaşamış vampirlere 'Elder'; Bin yıl yaşamış vampirlere 'Ancient' denir. Elbette Ancient sayısı oldukça azdır ve pek çoğunun yeri bilinmemektedir. Elder'ler ise Prince'in akıl danıştığı kişiler olarak görev yaparlar.

'Ghoul', bir vampirin hizmeti altında, o vampirin kanını içerek bir miktar güç kazanan ölümlülere denir. Bunlar genellikle gündüzleri koruma görevlerini görürler.

'Elysium', önemli bir vampirin mekanıdır. 'Haven' ise bir Kindred'in yaşayabileceği güvenli ev anlamına gelir.

Her ne kadar vampirler özgür gözükseler de, çoğu Prens'in dört büyük kurala saygısı vardır. Bu kuralları çoğu uygular;

Maskeli Balo
Gerçek yüzünü asla ölümlülere gösterme.

Çocuk
Vampir yaptığın kişinin, eğitilene kadar yaptığı her hatadan sorumlusun.

Amarant
Kendi türünden birini öldürmen yasaktır.

Mülk
Bir yerde, o yerin sahibinin sözü geçerlidir.
Şehirde Prens'in, Elysium'da Liderin, Haven'lerde Vampirin.


Clanlar'a Dair

Clanlar Sire'dan Neonate'e, kan bağı ile geçen ortak özelliklerin olduğu aileler gibidir. Dünya'daki Clanlar şunlardır;

Daeva

Daeva, şehvetli duygusal ve arzulu. Cinsel avcılar ve şehvetli hedonistsler bu klana aittirler.

Lanetlilerin en eski Clanlarından biri kabul edilir Daeva. Perslere dayandığı söylenir tarihçilerce; Aesma Daeva denilen bir şahıstan bahsedilir. Ancak bir diğer ihtimal başka bir… ‘varlığın’ onları vampir yaptığı yönünde.


Gangrel

Gangrel, şiddetli, hayvani ve ilkel. Biçim değiştirme üzerine güçleri vardır.

Gangrel eski bir Clan olarak görülür ve insanların ilk zamanlarına kadar uzanan bir geçmişleri olduğunu tahmin edilir. En eski Gangrel’lerin anlatabildiklerinin az bir kısmından çıkarılan şey, İskandinavya’dan gelmiş olduklarıdır.

Mekhet

Mekhet hızlı, zeki ve ihtiyatlıdır. Gölgede saklanan ve kurbanlarını hızlı, gizlice öldüren vampir efsanelerini duyduysanız, bahsedilenler büyük ihtimalle Mekhet soyuna üyedir.

Soyları Antik veya Klasik zamanların firavunlarına ve filozof-krallarına dayanmaktadır diye düşünülüyor. Mekhet’in Mısırca dilindeki anlamı “Muska”dır.


Nosferatu

Nosferatu saklanır, korkutur ve güçlüdür. Karşısındakini görünüşüyle de olsa, gücüyle de, ikna etmenin bir yolunu bulur.

Nosferatu diğer Clanlara göre çok daha gençtir. Roma’nın kuruluşundan kısa bir süre önce kurulduğu düşünülmektedir. Doğu Fransa, Almanya ve o civarlarda ilk defa görülmüştür. Ancak şimdilerde Doğu Avrupa’ya yayılmışlardır.


Ventrue

Ventrue, kralımsı, lider ve aristokratiktir. Büyük Krallardan yöneticilere, antik zamanlardan günümüze olmuş her önemli pozisyonda onlar oturmuştur.

Şaşırtıcı kısmı, Ventrue en genç Clanlardan biridir. Roma zamanında oluştuğu düşünülmektedir. Camarilla’nın (Roma’yı gizlice yöneten Vampir grubu. İlk ve son “Bileşmiş” vampir topluluğu) ana yöneticiliği onlara aitti. Onlar ayakta tutuyordu. Şimdilerde ise dünyanın pek çok tarafında, önemli pozisyonlarda çalışmaktalar.


Bloodlinelara Dair

Bloodline, bir Clan'ın alt koludur. Clanın özelliklerini genellikle taşır, ancak özel bazı yetilere de sahiptirler. Çok büyük ve çok küçük Bloodlinelar ile karşılaşacaksınız oyun boyunca. Her Clan'ın yüzlerce Bloodline'ı olduğu için, hepsini yazmayı planlamıyorum buraya.


Covenantlara Dair

Covenantlar, bir vampirin savunduklarına göre katıldığı gruplardır. Bazı Covenantlar belirli Clanların üyeleri kabul eder, bazıları da her gelmek isteyeni üyesi kabul eder.Dünyaca bilinen 7 adet Covenant vardır ancak onların hepsini oyunda görmeyeceksiniz, ancak hiç bir yerde bulunmaya Covenantları oyun içine ekleme ihtimalim de mevcut. Kısaca Covenantlar;

The Carthian Movement; Vampirleri tekrardan büyük ve düzenli bir topluluk haline getirmeyi istiyor.

Lancea Sanctum; Vampirleri Hristiyan mitolojisine göre yorumluyor ve buna göre davranıyorlar.

Circle of Crone; Büyücü ve Cadı vampirleri topluyor.

Ordo Dracul; Dracula tarafından kurulduğu düşünülen grup. Mistik bilgileri yönettikleri söylenir.

VII; Diğer tüm vampirleri öldürmeyi isteyen bir organizasyon. Kimse kaç kişi olduklarını bilmiyor.

Unaligned; Belirli bir gruba üye olmayan vampirlere deniyor.


Embrace'e Dair

Embrace... Yani "Kucaklama". Bir vampir yapma işlemine denir.

Önce kurbanın kanını neredeyse son damlasına kadar içersiniz. Ölü olmalıdır ancak ölmez. Ve güç kaybeder... O, gözlerinizin önünde solup gidecekken neredeyse, kendi kanınızı akıtırsınız dudaklarına. Onu içen ölümlüden uzak durur Ölüm Meleği. Böylelikle Neonate olarak başlamış olur, belki yüzyıllar, belki de günler sürecek olan yolculuğuna...


Vampirler; Efsaneler ve Gerçekler

Vampirler kan içerek hayatlarını sürdürebilir: Gerçek. Uzun süre kan içmeyen vampir kontrolünü kaybeden ve vahşi bir hayvan gibi etrafa saldırmaya başlar. Eğer o halde bile kan bulamazsa, ölür.

Vampirler ölümlü gibi davranabilir: Gerçek. Vampir vücudundaki Vitae'nin bir kısmını harcayarak vücudunu ısıtabilir, beyaz tenini hafif kızartabilir, kalbini attırabilir. Aynı zamanda nefes alıyor gibi yapabilir. Vampirler sevişebilir ve bundan zevkte alırlar. Ancak duygunun neredeyse yok olduğunu düşünürsek, pek romantik olmaz davranışları.

Kazık vampirleri öldürür: Efsane. Kazık eğer vampirin kalbine sokulursa, Vampir felç olur ve bilinmeyen uykulara dalarlar. Bu süre içinde iyice çürüyüp ölme ihtimalleri de vardır tabi.

Vampirler kameralarda ve aynalarda insan gibi görünmezler: Gerçek. Vampirler aynada, kamerada veya resimlerde belirsiz gözükürler. Sanki çok hızlı hareket etmişler de, görüntü bulanıklaşmış bu yüzden gibidir. Bir miktar Vitae harcanarak kısa süreliğine bu da değiştirilebilir.

Gün ışığı vampirleri öldürür: Gerçek. Vampirler gün ışığında ve gün ışığını iyi derecede taklit edebilen yapay ışıklarda ölürler.

Sarımsak ve Nehirler vampirleri uzaklaştırır: Efsane. Söz etmeye bile gerek yok.

Kutsal semboller vampirleri uzaklaştırır: Efsane- Neredeyse. Gerçek inanç dışında kullanıldığında hiç bir işe yaramazlar. Ancak yüksek inanç ve güç, vampirlerin işini zorlaştırabilir.

Vampirlerin Ruhu yoktur: Efsane ve Gerçek. Vampirler öldükten sonra bir şey hissettiklerini düşünseler de, hissettikleri tek şey onların eski hislerinin bir yankısından daha fazlası değildir. Büyük şeyleri çok daha abartı olarak hissederler, öfke, aşk, nefret gibi. Ancak temiz duygulara sahip değillerdir, Acıma, merhamet gibi. Bu duyguları hissettiğini düşünen vampirler (Yukarıda dendiği gibi) ancak bir yankısını hissedeler.

#rekt

Çevrimdışı Baal Adramelech

  • *****
  • 1837
  • Rom: 59
  • The Hermit
    • Profili Görüntüle
Ynt: World of Darkness - A City of Shades
« Yanıtla #1 : 24 Aralık 2009, 03:03:44 »
Diğer Linkler

City of Shades - Oyun Sayfası
City of Shades - Karakter Sayfası



Karakter Yaratmak

Spoiler: Göster
Karakter Kartı hakkında bir sorununuz veya sorunuz olursa, bir yerde takılırsanız hemen bana yazın, hızlıca cevaplarım. Ulaşmak için profilimdeki Msn adresini de kullanabilirsiniz.

Karakter yaratma konusunda birkaç bilgi vereceğim;

İsim (Karakter ismi tabi ki =) ve Clanınızı seçtikten sonra yedişer adet olan Erdem (Virtue) ve Kusuru (Vice) yani iyi ve kötü yanlarınızı seçeceksiniz. Buna göre yaptığınız roller, size ekstra özellikler sağlayacak. Kötü özelliğinizi iyi oynamanız daha büyük ödüllendirilecek elbette. Her birine altta yazan iyi ve kötü özelliklerden birini seçin.

Erdemler şunlardır; Merhamet, İnanç, Metanet, Umut, Adalet, Sağduyu, Ölçülülük.

Kusurlar Şunlardır; Kıskançlık, Açgözlülük, İhtiras, Şehvet, Kibir, Tembellik, Öfke.

Attributes kısmının üçe ayrıldığını göreceksiniz. Fiziksel, Ruhsal ve Sosyal kısımlarına ayrı ayrı puan dağıtacaksınız. Seçtiğiniz ilk bölümdeki (Mesela Sosyal) 3 özelliğe 7, ikinci bölümdeki (Eğer bir öncekinde Sosyali seçtiyseniz buna Ruhsal veya Fizikselden biri kaldı) 3 özelliğe 5 ve sonuncusuna (Artık ne kaldıysa =) 3 adet puan dağıtacaksınız. Dikkat etmeniz gereken nokta, bir özellik 4 puandan fazla alamaz en başta.

Kısa not: Verdiğim linkte en üstte yazmamış ancak en soldaki Ruhsal, ortadaki Fiziksel ve sağdaki Sosyal özellikler. Ona göre dağıtın.

Aynı kural Skills içinde geçerli. Mental, Physical ve Social bölümlerine bu sefer 13/9/5 puan dağıtacaksınız. Burada ise bir özelliğe 5’den fazla puan veremezsiniz. Ancak Attributes’un tersine, ırksal bazı özellikleriniz bunları azalttırabilir veya arttırabilir; Senaryoyla da bağlantılı olarak =)

Zamanla size verilecek Disiplinlere puanları istediğiniz gibi dağıtacaksınız.

Aşağıda verilmiş kartı, sadece size yukarıda söylenmiş olan yerleri doldurun, söylenmemiş olan yerlere - koyun ve yukarıdaki "Save" tuşuna bastığınızda çıkan penceredeki her şeyi kopyalayıp (Ctrl+A yapıp hepsini seçmeniz tavsiye edilir) spoiler içinde bu konuya yazın. Karakterlerinizi bu mesaja taşıyacağım.

Altta örnek bir karakter vardır. Spoiler içindeki tüm yazıyı kopyalayıp "Load"a bastığınızda gelen pencereye yapıştırın ve altta pek fark edilmeyen "Load"a tıklayın. Karakter önünüze gelecektir.

Karakter Kartı

#rekt

Çevrimdışı mit

  • *
  • 5536
  • Rom: 96
  • Kronik Anakronik
    • Profili Görüntüle
    • Yorgun Savaşçı'nın Günlüğü
Ynt: World of Darkness - A City of Shades
« Yanıtla #2 : 24 Aralık 2009, 10:12:45 »
Port More bana feci halde Innsmouth'u hatırlattı :) Ayrıca konuyu da hatırladım sanki biraz. Vampire The Masquerade isimli bir PC oyunu vardı, bilmem bilir misiniz. Klanlar falan oradan tanıdık. Ama sonuçta bilmediğim, yabancı olduğum bir konu. FRP deneyimim de sadece bilgisayar oyunları ile sınırlı... Yardımcı oluruz derseniz elimden geleni yapmaya çalışırım.

Bir de işin Avcılar kısmı olduğundan söz etmiştiniz. Onunla ilgili bilgi yok mu?
Jackal knows who you are,
Jackal knows where you are.
Try to hide if you dare.
Do your best, i don't care.

Çevrimdışı hikayeci

  • *
  • 15
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Ynt: World of Darkness - A City of Shades
« Yanıtla #3 : 24 Aralık 2009, 14:35:55 »
Port More bana feci halde Innsmouth'u hatırlattı :) Ayrıca konuyu da hatırladım sanki biraz. Vampire The Masquerade isimli bir PC oyunu vardı, bilmem bilir misiniz. Klanlar falan oradan tanıdık. Ama sonuçta bilmediğim, yabancı olduğum bir konu. FRP deneyimim de sadece bilgisayar oyunları ile sınırlı... Yardımcı oluruz derseniz elimden geleni yapmaya çalışırım.

Sevgili mit, WoD'ye yabancı olman beni şaşırttı. Masaüstü RPG'lerde sistemli dövüşe uzak, hikaye örgülü oyuna yönelik en popüler oyun sistemi ve dünyasıdır. Sanırım İstanbul'da değildin, burada olsaydın, seni haftasonu oyunlarımıza davet etmek isterdim. :)

Vampire the Masquerade: Bloodlines oyunu da tıpkı bu oyun gibi WoD yani World of Darkness dünyasında geçmektedir. Bir ciddi fark, PC oyununun artık devamı gelmeyen eski seri, yani oldWoD'a ait olmasıdır. Yayıncı şirket NewWoD serisine başladı ve kural sistemi eskiye göre biraz hafifledi, daha geniş oynanılış sunar oldu. (oWoD, nWoD tartışmaları hala sürer durur)

Adra, beni de yaz bu oyuna, hikayelere ve öykülere bu kadar hakim insanlarla oynamak büyük şans ve eminim çok keyifli olacaktır.

Ayrıca sorunuz olduğu durumda Adra'ya olduğu gibi bana da mesaj atabilirsiniz. :)

Çevrimdışı Canina

  • ****
  • 1460
  • Rom: 39
  • There ought to be a law against you
    • Profili Görüntüle
    • Canina's
Ynt: World of Darkness - A City of Shades
« Yanıtla #4 : 24 Aralık 2009, 14:51:06 »
Wod  =) O zaman bende varım.

Çevrimdışı Baal Adramelech

  • *****
  • 1837
  • Rom: 59
  • The Hermit
    • Profili Görüntüle
Ynt: World of Darkness - A City of Shades
« Yanıtla #5 : 24 Aralık 2009, 16:56:53 »
Port More bana feci halde Innsmouth'u hatırlattı :) Ayrıca konuyu da hatırladım sanki biraz. Vampire The Masquerade isimli bir PC oyunu vardı, bilmem bilir misiniz. Klanlar falan oradan tanıdık. Ama sonuçta bilmediğim, yabancı olduğum bir konu. FRP deneyimim de sadece bilgisayar oyunları ile sınırlı... Yardımcı oluruz derseniz elimden geleni yapmaya çalışırım.

Bir de işin Avcılar kısmı olduğundan söz etmiştiniz. Onunla ilgili bilgi yok mu?

Esasında Cthulhu esintileri mevcut oyunda. Lovecraft'a hayran bir adamın oynattığı herhangi frp evreninde Eskilerin sözü edilmeden, göndermelere yer verilmeden biten bir hikaye yoktur. =)

Avcılar kısmı hakkında düşünüyorum hala. Altı adet vampir mi yapsam yoksa iki taneniz avcı mı olsa diye düşünmekteyim. Bir süre sonra belli olacak bu. Şimdilik yeni vampir olmuş kişiler olmanız daha güzel gibi geliyor bana.

Sevgili mit, WoD'ye yabancı olman beni şaşırttı. Masaüstü RPG'lerde sistemli dövüşe uzak, hikaye örgülü oyuna yönelik en popüler oyun sistemi ve dünyasıdır. Sanırım İstanbul'da değildin, burada olsaydın, seni haftasonu oyunlarımıza davet etmek isterdim. :)

Vampire the Masquerade: Bloodlines oyunu da tıpkı bu oyun gibi WoD yani World of Darkness dünyasında geçmektedir. Bir ciddi fark, PC oyununun artık devamı gelmeyen eski seri, yani oldWoD'a ait olmasıdır. Yayıncı şirket NewWoD serisine başladı ve kural sistemi eskiye göre biraz hafifledi, daha geniş oynanılış sunar oldu. (oWoD, nWoD tartışmaları hala sürer durur)

Adra, beni de yaz bu oyuna, hikayelere ve öykülere bu kadar hakim insanlarla oynamak büyük şans ve eminim çok keyifli olacaktır.

Ayrıca sorunuz olduğu durumda Adra'ya olduğu gibi bana da mesaj atabilirsiniz. :)

Ooo seni oyunumda görmek çok güzel. Yalnız, bende nWoD evrenini çok bilmemekteyim. Bir yandan öğrenip, bir yandan oynatacağım artık. oWoD oynatmayacağım bundan sonra kararlıyım :P


Kısa not: Konudaki ikinci mesaja kısa süre içinde 'Karakter Yaratımı' ile alakalı yazı eklenecektir.
#rekt

Çevrimdışı Baal Adramelech

  • *****
  • 1837
  • Rom: 59
  • The Hermit
    • Profili Görüntüle
Ynt: World of Darkness - A City of Shades
« Yanıtla #6 : 24 Aralık 2009, 17:32:05 »
Hızlı not; Karakter kartı ile bilgi ikinci mesaja eklendi.
#rekt

Çevrimdışı mit

  • *
  • 5536
  • Rom: 96
  • Kronik Anakronik
    • Profili Görüntüle
    • Yorgun Savaşçı'nın Günlüğü
Ynt: World of Darkness - A City of Shades
« Yanıtla #7 : 24 Aralık 2009, 18:14:56 »
"Karakter kartı" yazısının bir link olduğunu ve üzerine tıklamamız gerektiğini çözünceye kadar akla karayı seçtim doğrusu :) Aslında tam Malkavian'ın seveceği tarzda bir konu ama kendisini bu aralar forumda göremiyorum maalesef.

Spoiler: Göster

1;1;1;0;1;1;0;0;1;0;0;0;1;1;0;0;1;1;1;0;1;0;0;0;1;1;0;0;0;0;0;0;1;1;0;0;0;0;0;0;0;1;1;1;1;0;0;0;0;0;0;1;1;1;0;0;0;0;0;0;0;1;1;1;0;0;1;1;1;0;0;0;0;0;0;0;1;1;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;1;1;0;0;0;1;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;1;1;0;0;0;1;1;1;0;0;1;1;1;1;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;Faustino Wolff;-;-;-;Adalet;Öfke;Nosferatu;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;

Jackal knows who you are,
Jackal knows where you are.
Try to hide if you dare.
Do your best, i don't care.

Çevrimdışı Amras Ringeril

  • ******
  • 2483
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Ynt: World of Darkness - A City of Shades
« Yanıtla #8 : 25 Aralık 2009, 00:02:52 »
Haydi bu da benim olsun;

Spoiler: Göster
1;1;1;0;1;1;0;0;1;0;0;0;1;1;0;0;1;1;0;0;1;1;0;0;1;0;0;0;1;0;0;0;1;0;0;0;1;1;0;0;0;1;1;1;0;0;1;0;0;0;0;1;1;0;0;0;0;0;0;0;0;1;0;0;0;0;1;1;0;0;0;1;1;0;0;0;1;1;0;0;0;1;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;1;0;0;0;0;1;1;0;0;0;1;1;0;0;0;1;0;0;0;0;0;0;0;0;0;1;0;0;0;0;1;0;0;0;0;0;0;0;0;0;1;0;0;0;0;1;0;0;0;0;1;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;Jean Kristof Douche;-;-;-;Adalet;Kibir;Ventrue;-;-;-;-;-;-;-;-;--;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;--;-;
try again fail again fail better

Çevrimdışı Baal Adramelech

  • *****
  • 1837
  • Rom: 59
  • The Hermit
    • Profili Görüntüle
Ynt: World of Darkness - A City of Shades
« Yanıtla #9 : 25 Aralık 2009, 21:57:49 »
Karakterler yarın 6'ya kadar gelirse, yarın ve sonraki gün oyunu oynatacağım. Diğer türlü sonraki haftaya kalacak.
#rekt

Çevrimdışı Canina

  • ****
  • 1460
  • Rom: 39
  • There ought to be a law against you
    • Profili Görüntüle
    • Canina's
Ynt: World of Darkness - A City of Shades
« Yanıtla #10 : 25 Aralık 2009, 23:20:34 »
Buyrun;

Spoiler: Göster
1;1;0;0;1;0;0;0;1;1;0;0;1;1;0;0;1;0;0;0;1;0;0;0;1;0;0;0;1;1;1;0;1;1;0;0;1;1;1;0;0;1;1;1;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;1;1;1;0;0;0;0;0;0;0;1;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;1;0;0;0;0;1;1;0;0;0;1;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;1;1;1;0;0;1;1;1;0;0;1;1;1;0;0;1;1;0;0;0;1;1;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;Canina Ish'mael;Can;-;444;Metanet;Tembellik;Daeva;Unaligned;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;;;


Sonunda oldu sanırım.

Çevrimdışı Baal Adramelech

  • *****
  • 1837
  • Rom: 59
  • The Hermit
    • Profili Görüntüle
Ynt: World of Darkness - A City of Shades
« Yanıtla #11 : 25 Aralık 2009, 23:46:32 »
6 oyuncu alındığından katılım şu anda kapalı ancak eğer ilk açılan yere girmek istiyorsanız, şimdiden buraya yazın, ilk fırsatta oyuna alırım =)
#rekt

Çevrimdışı Dúrgonath

  • ***
  • 680
  • Rom: 13
    • Profili Görüntüle
Ynt: World of Darkness - A City of Shades
« Yanıtla #12 : 26 Aralık 2009, 21:23:43 »
Uzun uğraşlarımızın sonucunda yarattığımız, bir şeye benzemesini umduğum karakterim ektedir.

Spoiler: Göster

1;1;1;0;1;1;0;0;1;0;0;0;1;1;0;0;1;1;0;0;0;0;0;0;1;1;1;0;1;1;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;1;1;1;0;0;1;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;1;0;0;0;0;1;1;1;0;0;0;0;0;0;0;1;0;0;0;0;0;0;0;0;0;1;1;1;1;0;1;1;1;1;0;1;0;0;0;0;0;0;0;0;0;1;0;0;0;0;0;0;0;0;0;1;1;0;0;0;0;0;0;0;0;1;1;1;1;0;0;0;0;0;0;1;1;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;Meridia Redwood;-;-;-;Metanet;Şehvet;Daeva;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;


Sevgilerimle.

Çevrimdışı hikayeci

  • *
  • 15
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Ynt: World of Darkness - A City of Shades
« Yanıtla #13 : 27 Aralık 2009, 15:46:01 »
Bu da benim karakterim olsun :) nWoD'da hiç Vampire oynamadım daha önce, eğlenceli olacak!  :ohmy

Spoiler: Göster
1;1;0;0;0;0;0;0;1;1;0;0;1;1;1;0;1;1;0;0;1;1;0;0;1;0;0;0;1;1;0;0;1;0;0;0;1;1;0;0;0;1;1;0;0;0;0;0;0;0;0;1;1;1;0;0;0;0;0;0;0;1;1;1;0;0;1;0;0;0;0;1;1;0;0;0;1;1;0;0;0;1;0;0;0;0;1;0;0;0;0;1;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;1;0;0;0;0;1;0;0;0;0;1;1;0;0;0;1;1;1;0;0;1;1;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;0;Charles Thornswalker;hikayeci;-;;ölçülülük;kibir;mekhet;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;-;


Çevrimdışı Baal Adramelech

  • *****
  • 1837
  • Rom: 59
  • The Hermit
    • Profili Görüntüle
Ynt: World of Darkness - A City of Shades
« Yanıtla #14 : 27 Aralık 2009, 20:44:12 »
Oyuncuların müsait olduğu zamanları yazmalarını talep ediyorum. Prologe'u oynayıp bitirmek istiyorum bir an önce, bi daha ki hafta olmadan. Müsait olacağınız zamanları buraya yazarsanız hemen oynayalım, şu ilk bölümleri bitirelim hızlıca. :)
#rekt