Kayıt Ol

ENnie Ödülleri’nde Bir Türk – Kayra Keri Küpçü’ye Destek Olun!

Çevrimdışı Denaro Forbin

  • *****
  • 2114
  • Rom: 54
    • Profili Görüntüle
    • Bilimkurgu Kulübü

Fantastik oyun ve FRP dünyasının en saygın ödüllerinden ENnie Ödülleri’nin gelecek sene düzenlenecek seçmelerinde jüri olmak için, FRPNET'in kurucusu Kayra Keri Küpçü geçtiğimiz senel olduğu gibi yeniden aday gösterildi!

ENnie Ödülleri, sadece fantastik rol yapma oyunları dalında verilen dünyanın en önemli ödüllerindendir.

FRPNET’in kurucu ismi ve Genel Yayın Yönetmeni olan Kayra Keri Küpçü, sadece bu alanla kısıtlı değil. Türkiye’deki birçok fantastik edebiyat eserinin, kurgu evrenlerin ve oyun dünyasının da içerisinde bulunuyor.

Dünya çapında tüm fantastik oyun üreticilerinin yarıştığı bu yarışmada Kayra Keri Küpçü, geçen sene ilk kez bir Türk jüri adayı olarak ülkemizi başarıyla temsil etti. Frp/Rpg oyuncularının desteği sayesinde jüri olmuştu. Şimdi yine sizlerin desteğiyle tüm dünyada ülkemizi yeniden temsil edebilir. Oylamalar 20 Temmuz itibarıyla başladı ve 10 gün sürecek.

Siz de Kayra’nın ülkemizi temsil etmesini ve bu önemli etkinlikte jüri olarak görev almasını istiyorsanız buraya tıklayarak desteğinizi verebilirsiniz. Yapmanız gereken, Kayra Keri Küpçü isminin yanındaki kutudan “1” rakamını seçip oyunuzu göndermek. Her gün yeni bir oy vererek Kayra’nın bir yıl daha jüri olmasını ve ülkemizi fantastik oyun camiasında temsil etmesini sağlayabilirsiniz.

Hemen aşağıda bulunan görselde de oy verme işlemini görebilirsiniz.

Spoiler: Göster


Bir kez daha başarılar Kayra!