Kayıt Ol

Broxigar Saurfang (Warcraft Evreni)

Çevrimdışı Zuljin

  • *
  • 28
  • Rom: 4
    • Profili Görüntüle
Broxigar Saurfang (Warcraft Evreni)
« : 03 Ocak 2010, 17:44:17 »
BROXIGAR SAURFANG:

Broxigar birinci,ikince ve üçüncü savaşta savaşmış emaktar bir ork savaşçısıydı.Bir çok savaşta büyük kahramanlıklara imza attı.İnsanlar ona saygı duymasına rağmen kendini asla affedemiyordu.Arkadaşları içinde tek sağ kalan oydu ve arkadaşları gibi onurlu bir şekilde ölemediği için içten içe kendinden nefret ediyordu.Savaşşefi Thrall Stonetalon dağındaki anormallikleri araştırması ve insan büyücü Rhonin ve Ejderha Krasus’u izlemekle görevlendirdi.Gaskal Stonetalon dağında hayatını kaybetti.Rhonin,Krasus,Broxigar kendilerini 10 bin yıl öncesinde buldular.

Broxigar kendisini geceelfi ormanlarında buldu.Ama kendisinin 10bin yıl öncesinden olduğundan haberi yoktu.Geceelflerinin büyücü bir grubu olan Aymuhafızları tarafından yakalandı ve en değerli şeyi olan baltasından ayrılmak zorunda kaldı.Aymuhafızları aristokrat Geceelferinin kenti olan Suramarda onu bir kafese hapsettiler.

Suramar kenti Kadimler Savaşı Sırasında

Geceelfleri daha önce görmediği bu yaratığa hayvan gibi davranıyorlardı.Ama içlerinden bir tanesi Tyrande Fısıltıesintisi onun kalbinin derinliklerine ulaşmayı başardı.Broxigar’ın yaralarını iyileştirdi.Broxigar Tyrande’nin iyileştirme gücünün ona ruhlar tarafından verildiğine inanıyordu bu yüzden onu Şaman diye çağırıyordu.Daha sonraki zamanlarda İnsan büyücü Rhonin,Ejderha Büyücü Krasus ve Tyrande tarafından özgür bırakıldı.

YANAN LEJYON’A KARŞI:
Broxigar savaş yetenekleri sayesinde Kaldorei direnişi arasında kabul görmeye başladı.Ama kibirli olan Geceelfleri yinede ona hakkettiği saygıyı göstermediler.Broxigar’ın baltası Aygardiyanları tarafından el konulduğu için Malfurion,Yarı-Tanrı Cenarius Broxigara Geceelfi ormanlarının derinliklerinden özel bir madeni kullanarak(Bu maden elmastan bile daha yoğundu) bir balta yaptı.Ama Geceelflerinin bilmediği bir şey vardı bu balta binlerce iblisin canını alacaktı.

PARLAK ZAFER:
Geceelfleri Sonsuzluk kuyusunun gücünü kullanarak Yananlejyonu dünyaya çekmeyi planlıyorlardı.Kapı nerdeyse Sargeras’ın geçeceği kadar açılmıştı. Geceelfleri karakapıyı açtığı sırada geceelfleri arasında bir iç savaş yaşanır.Kapı neredeyse Sargeras’ın geçebileceği kadar büyümüştür.Broxigarın yapabileceği tek bir şey kalmıştır rütüeli bozabilmeleri için Tyrande,Malfurion,İllidan’a zaman kazandırmaktır.Kara kapıdan iblislerin ana üstüne geçer(Tahminimce burası Xharoth,Argus veya Çarpık evrende bir yerdi). Orda binlerce iblisle çarpışarak iblis ordusunu yavaşlatır.Çok ağır yaralanmıştır ama asla vazgeçmez.İblis ordusu ve kapı arasında tek engel Broxigardır. .En sonunda broxigarı durdurmak için KaraTitan sargeras gelir.Brox hiç korku esamesi bile göstermez bir titana karşı bile savaşır.Broxigar İllidan ve Malfurion için yeterince zaman kazanmıştır.Kapı yavaş yavaş kapanmaya başlamıştır.Bunu fark eden sargeras Broxigarın işini bir an önce bitirmeye çalışır.Broxigar son bir hamleyle Sargerası bacağından yaralamayı başarır ama bu hamleden kendisi sağ kurtulamaz.Broxigar tarihe bir Titanla savaşıp onu yaralamaya başaran ilk ölümlü olur.Broxigarın sayesinde kapı kapanır ve korkunç bir patlama olur.Tek Kalimdor kıtası bu patlamayla ikiye ayrılır.Rhonin kendi zamanına döndüğünde Broxigar’ın kahramanlığını herkese anlatır ve onun baltasını Thrall’a verir.Broxigar’ın dileği yerinde gelmiştir arkadaşları gibi onurlu bir şekilde ölmüştür.
Biz asla unutmayız! Biz asla pes etmeyiz! Biz asla ölmeyiz çünkü düşüncelere kılıç işlemez!
ZULJIN'İN İNTİKAMI İÇİN!!!!!

Çevrimdışı Nihbrin

  • ****
  • 1243
  • Rom: 43
  • [Infornography]
    • Profili Görüntüle
    • nihbr.in
Ynt: BROXIGAR SAURFANG(WARCRAFT EVRENİ)
« Yanıtla #1 : 03 Ocak 2010, 18:11:17 »
Thrall'a teslim edilen mistik balta ile ilgili bir dolu yorum var. Bazıları Brox'un oğluna ait olduğunu ve artık onun taşıdığını söylüyor. Yine de ölmek için bir yol seçseydim "binlerce iblisi öldürerek ve onların tanrısını yaralayarak gitmek" hoş bir seçenek olurdu.

Çevrimdışı Zuljin

  • *
  • 28
  • Rom: 4
    • Profili Görüntüle
Ynt: BROXIGAR SAURFANG(WARCRAFT EVRENİ)
« Yanıtla #2 : 03 Ocak 2010, 18:19:46 »
Yok oğlu değil yiğeni o Kardeşinin oğlu.Broxigar'ın hiç çocugu yok Wrathgate videosundaki parçalanan balta olmasına ihtimal vermiyorum.
Biz asla unutmayız! Biz asla pes etmeyiz! Biz asla ölmeyiz çünkü düşüncelere kılıç işlemez!
ZULJIN'İN İNTİKAMI İÇİN!!!!!