Kayıt Ol

HP Güç Sıralaması

Çevrimdışı Alkol

  • **
  • 51
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Ynt: HP Güç Sıralaması
« Yanıtla #45 : 12 Nisan 2011, 18:12:03 »
Severus ve bella konusunda katılmıyorum. Tamam güçlüler ama bir james veya sirius'a karşı pek bir şey ifade etmiyorlar. Bildiğin sümsükus işte

Gençlik yıllarında öyle olabilir ama sonraki zamanlarda, rahatça tokatlanıyorlar.
There is no worse death than the end of hope.

Çevrimdışı Fizban

  • **
  • 64
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Ynt: HP Güç Sıralaması
« Yanıtla #46 : 12 Nisan 2011, 18:28:07 »
Bir önce ki mesajımda o bellanın oldürme olayına değinmiştim.
Ve fark ettiysen o gördüklerinde hep bir kişi sümsükusla alay edecek büyüyü yapıyor. Ve düşün adamlar slytherin gibi intikam manyağı arkadan iş çeviren kişilerle uğraşıyor. Ve onlara zarar gelmiyor. Ha diyeceksin nereden biliyorsun. Öyle bir durumda snape o kadar alçak kompleksinde olmaz anılarında görülür veya bir yerde dalaşma olurken söylerdi.

Çevrimdışı Vega

  • ****
  • 1023
  • Rom: 5
    • Profili Görüntüle
Ynt: HP Güç Sıralaması
« Yanıtla #47 : 12 Nisan 2011, 18:46:39 »
Bir keresinde de Snape Sectumsempra'yı kullanmıştı James'e karşı? Ayrıca tam büyü yapacakken Sirius Expeliarmus çakmasaydı James görürdü dünya kaç bucak.

Çevrimdışı Fizban

  • **
  • 64
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Ynt: HP Güç Sıralaması
« Yanıtla #48 : 12 Nisan 2011, 19:10:33 »
James'den bahsetmiyoruz. Bununla beraber bir büyücü için ikiye bir fazla sorun teşkil etmez. Kendi büyülerini dahi siriuslardan yedi. Bununla beraber Lupin, Sirius'un kendi zamanın en iyisi olduğunu söylemişti.

Çevrimdışı Vega

  • ****
  • 1023
  • Rom: 5
    • Profili Görüntüle
Ynt: HP Güç Sıralaması
« Yanıtla #49 : 12 Nisan 2011, 19:23:35 »
Evet, kendi büyülerini Sirius'tan yedi. Bu da çapulcuların kendi lanet ve uğrusuzluk büyülerini yaratacak kadar hayal gücü ve yeteneğe sahip olamamasından.


Not: Sirius veya James çıkıp Voldemort'un karşısında zihinbend yapmaya çalışsın da görelim ;)

Çevrimdışı Fizban

  • **
  • 64
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Ynt: HP Güç Sıralaması
« Yanıtla #50 : 12 Nisan 2011, 22:44:17 »
İkimizinde fikri ne olursa olsun değişmeyecek anlaşılan xD Zaten büyük halleri duello yapmadığı sürece kesin bir şey söylenemez. Tabi ikimizde tahminlerden yola çıkarak binlerce sebep bulabiliriz. O yüzden bir son vermek en iyisi xD

Bu arada Harry Potter evreninden bahsediyorsak Merlin ve Üç Kardeşi unutmayalım xD

Çevrimdışı Alkol

  • **
  • 51
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Ynt: HP Güç Sıralaması
« Yanıtla #51 : 14 Nisan 2011, 08:26:30 »
Slytherin'in hepsi kötü anında savaşır diye bir şey yok.
Oradan Death Eater olarak çıkanların bir çoğu farklı farklı yıllarda okudu birbirinden.
Voldemort'un henüz darbe yapmadığı yıllar ayrıca.

Buna karşın Lupin, Sirius, James, Peter hepsi aynı yıllarda birlikte okuyup birlikte takılmış kişiler.
Ne kadar güçlü olursan ol, sayıca ezici bir üstünlük varken saldırmak akıllıca değil.
There is no worse death than the end of hope.

Ynt: HP Güç Sıralaması
« Yanıtla #52 : 25 Nisan 2011, 23:59:13 »
1. Albus Dumbledore : Bunun için herhangi açıklamaya gerek olcağını sanmıyorum ama yinede deneyelim . Gellert Grindelwald gibi kendisine yaşıt ve dengi bi karekteri elindeki asaya bakmazsızın yenmesi olsun , 5. kitapta ''Kehanet Odası''nda yapılan savaşta mekana gelince etrafa yaydıgı korkudan olsun , yine 5.kitabın sonunda yaşına rağmen Voldemort ile yaptığı savaştan olsun gayet gücünü kanıtlamış bir karakter . Ama müthiş bir zaafı var ; Ölüm Yadigarları.

2. Lord Voldemort :  Hayatı boyunca şansızlığın peşini bırakmadığı karakter . Adam şanssız çünkü karşısında Albus Dumbledore gibi biri var . Adam şanssız çünkü karşısında kitaba adını vermiş O'nun elinden ölmek zorunda olan biri var (Harry Potter).Bu liste böyle satırlarca uzayabilir ama gerek yok . Çok zeki , çok ölümcül biri yaptıklarını saymama gerek yok . Ammaa gel gör ki çok kibirli O'nunda zaafı bu .

3. Alastor Moody : Çok fazla savaş görüpte bu konuda uzmanlaşan insanlardan . Kimilerine göre en iyi seherbaz . Geçmişi ile çok fazla bilgi yok sadece yakaladığı veya öldürdüğü kişiler var . Ama biraz fazla paranoyak ki haklı olarak.

4. Bellatrix Lestrange : Kişisel favorim . Birilerinden nefret ettiği veya deliliğinden kaynaklanmıyor güçü . Tamamen yaptığı işi sevmesinden kaynaklanıyor . Öldürüyor ; çünkü seviyor , işkence yapıyor ; çünkü hoşuna gidiyor . Bunların kaynağında efendisine olan sevgisi var . Efendisi de bir insanı ne kadar sevebilirse O'nu sevmiş , eğitmiş üstüne bir hortkuluk vermiştir (tabi ne olduğunu söylememiş) . Sirius gibi güçlü bir karakterle düellosundan zaferle ayrılmıştır. Bence zaafı falan yok :D sölemiştim dimi favorim diye :p

5.Severus Snape : Snape baştan beri çok güçlü bir iksir yapımcısıydı zaten . Ama onu asıl önemli kılan başkalarından gizli tuttuğu düşünceleriydi . Yıllarca emri altında kaldığı sözde efendisine küçük küçük yemler atıp büyük şeyleri hep zihninde tuttu. Kendince büyüler ve iksirler geliştirdi . Kim ne derse desin Çapulçular tek başlarına olmadan O'na bulaşmadılar ama bu Onları korkak yapmaz sadece Snape'i yüceltir.Hayatı boyunca bir çocuğu korudu ki O'ndan bunu saklayarak yani yapmış olduğu tek iyiliği . Ancak dediğim gibi gücü düello veya savaş yetenekleri değildi ki onlarda iyidir hani .

6.Minerva McGonagall : McGonagall için dicek fazla sözüm yok açıkcası sadece iyi bir savaşcı sert kuralları olan bir kişilik . İyi ve güçlü bir animagustu ayrıca. Aa bir de Voldemortla kapışmıştı 3 e 1'de olsa .

7. Sirius Black : Genç yaşta animagus oldu . Genç yaşta en yakın arkadaşını kaybetti . Bir başka arkadaşının ihanetine uğrayıp Azkaban'a düştü . Ama en önemlisi Azkaban'dan kaçan ilk insan oldu . Güçlüydü ve cesurdu ayrıca eğlenceli ve asi . İyi taraftan sevilesi bir karakterdi . Çoğu zaman James falan denmiş ama Sirius'u James'ten özelliği Azkaban'dan kaçması . Heee James imkanı olsa yapardı falan denirse de olmamış ama dimi :p

8.Kingsley Shacklebolt : Yeni bakan . Güçlü bir görünüşü vardı en önemlisi . Çok fazla üstünde durulmadığı için herhangi bi zayıflığını göremedim . Ki Kingsley'de Voldemort ile son dövüşenlerden .

9.Filius Flitwick - Horace Slughorn : Son savaşta kendilerini belli edenlerden iki karakteri birbirinden ayıramadım .

10. Remus Lupin : Vefakar, sadık, üzgün, yorgun ve Çapulcular arasında en fazla sorumluluk sahibi kişi . Kurtadamlarının inine kadar giden bir karakterdi . Dolohov tarafından harcandı . Özellikle 5.kitapta ' Snape'in En Kötü Anısı ' ile insanın içini bölümle aklımda kaldı . Sadece ufak bir sorun var kurtadam kendileri .




Bu listede dışarda tuttuğum isimler vardı şimdi de onları yazıyım yoksa rahat edemem :D

Gellert Grindelwald : Bu listeye almamamın nedeni sadece son kitapta ortaya çıkan bir karakterdi ve çok fazla sesi soluğu çıkamadan öldü . Ancak Grindelwald arkadaş Riddle ortaya çıkmadan önce Avrupada kök söktürmüş bir kişilikti . Eğer listeye koycak olsam 3. yapardım kesinlikle ama gerek görmedim ana karakterler varken .

Hogwarst Kurucuları : Bunlar kendilerini ispatlamış kişilerdi . Listeye koyup kısıtlanmak istemedim . Yani nasılsa herkez biliyor .

Weasley Ailesi ( Ron hariç) : Çok merak etmiştim neden Charlie son savaşa gelmedi sonuçta nasılsa Romanya'dan kalkıp İngiltereye geldi . Fred ve George serinin espiri bölümünü üstlerine almıştı çok fazla savaşta göremedik sadece 7.kitapta ilk bölümlerde ilk savaşlarına girdiler ki George kulağını kaybetti . Son savaş ise malum Fred . Arthur ise karısı altında ezilen sadece çocuklarına karşı hiddetlenen birisi . Savaştı mı savaştı ama bu O'nu çok güçlü kılmaz . Molly ise nefretlik bişi nasıl kalkıp Bellatrix'i öldürdü !!!!! Hiçbir işe yarama daha Böcürt kaldırama yerden kalk Bellayı öldür yok artık . Ginny ise iyidir hoştur güçlüdür ama ilk 10'da zorlasanda girmez .

Ron Weasley : O sadece sevgi yumağı bi kişilikti . Her savaşta vardı ama çok ta yetenekli denemez heralde . Hele ki ilk 10 peeh .

Neville Longbottom : Çok cesur ve çok hırslı bir karakteri vardı . Yılanı kendi çabasıyla öldürmesi ve pes etmeden aylarca işkence görmesi falan müthişti . İlk 15 olsa kesin yer verilirdi . Zayıflığı ise sakardı sadece .

Hermione Granger : Müthiş zeki ve yetenekli . İlk 10'a girebilcek bir karakter. Hakkında birşey sölememe gerek yok . Ama biraz fazla panik .


Gelelim Harry Potter'a : Ballı, sanşlı bir kişilik . Bebekken ölmesi gerek annesi kendini feda ediyo ölmüyor . İlk sene ölmesi gerek yine annesinin kanı , felsefe taşı ve Quirrell'ın saflığı sayesinde kurtuluyor . İkinci sene ölmesi gerek Basilisk'ten Şapka ve Fawkes sayesinde kurtuluyor . Hee ama Basilisk'i öldürüyor doğrudur yapsın onuda artık . Üçüncü sene ise yaşaması gerek çünkü yıllar sonra Sirius'a kavuşuyor ve o güçle Patronus yapabiliyor ki onuda müthiş hocası Lupin sayesinde öğrendi . Dördüncü sene Ejderhadan kurtuldu uçarak ve çeşitli tüyolarla . İkinci göreve gidemiyordu bile Dobby çıkıp otu vermese . Üçüncü görev önü açıldı Barty tarafından . Voldemort'un dönüşünde ise Priori Incantatem sayesinde hayatta kaldı . Beşinci yıl ise mallığı yüzünden ( ki burdaki mallık derslerine önem vermemesi idi ) Sirius öldü . Ölmemesinin tek sebebi Voldemort'un açık emriydi : Coçuğu öldürmeyin . Altıncı sene ölemezdi yanında Dumbledore vardı . Son sene ise kimse haklı bir dövüştü demesin Mürver Asa olayından kazandı . Malfoy Malikesinde yakalandı Dobby kurtardı . Nagini ile Voldemorttan kurtuldu çünkü yanında Hermione vardı . Diğer küçük başarıları yok diyemem mesela düşük rütbelilerle iyi dövüştü çok cesur eyvallah . Ama koskoca Voldemort'a kafa tutcak adam değil . Bikere adam değil son kitapta ayar etti beni Lupin'e Remus falan demeler adam babanın arkadaşı ayıp . Aa bide ormanda da ölmeliydi ama ne anne kanıymış bu seferde Voldemort'a geçti diye ölmedi .

James ve Lily Potter : Açıkcası gerek duymadım . İyiler hoşlar ama ilk 10da bana göre yoklar..

Burdaki fikirler sadece bana aittir değiştirmek konuşmak isteyen varsa tabi konuşuruz sadece Bella yerinde kalsın yeter :D

Çevrimdışı Insidious

  • *
  • 2
  • Rom: 0
  • Geçmiş, şimdi ve gelecek...
    • Profili Görüntüle
Ynt: HP Güç Sıralaması
« Yanıtla #53 : 18 Haziran 2011, 15:34:31 »
Voldemort
Dumbledore
Grindelwald
Harry Potter
Severus Snape
Bellatrix Lestrange
Deli-Göz Moody
Remus Lupin
Sirius Black
Hermione Granger...

Çevrimdışı Sonsuz Bilge

  • *
  • 14
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Ynt: HP Güç Sıralaması
« Yanıtla #54 : 30 Kasım 2012, 22:48:25 »
bence umbridge hepsini döver hahaha :D :P

Çevrimdışı Malkavian

  • *****
  • 2152
  • Rom: 57
  • I was lost in the pages of a book full of death..
    • Profili Görüntüle
Ynt: HP Güç Sıralaması
« Yanıtla #55 : 30 Kasım 2012, 22:50:46 »
Tamam Harry Potter okumuş/izlemişsiniz. Net bir şekilde anladık onu. Başka?

Çevrimdışı Legend

  • ***
  • 590
  • Rom: 18
  • I write because your wrong
    • Profili Görüntüle
Ynt: HP Güç Sıralaması
« Yanıtla #56 : 30 Kasım 2012, 23:13:05 »
Eğer yaptığınız bir yoruma eklemeniz gereken bir şey olduğunu düşünüyorsanız forumun "Değiştir" butonunu kullanarak attığınız mesaja ekleyebilirsiniz.  5 dakika arayla iki mesaj atmanız yersiz. (Malkavian arada mesaj atmasa Flood'da olacaktı)  Forum kurallarımız var, onları bir gözden geçirin mümkünse.

Çevrimdışı Fırtınakıran

  • *
  • 8351
  • Rom: 1
  • Unique Ravenclaw
    • Profili Görüntüle
Ynt: HP Güç Sıralaması
« Yanıtla #57 : 30 Kasım 2012, 23:40:40 »
Ya uyarı yazmaktan gına geldi. Zaten uyaran arkadaşların da ne kadar kale alındığı ortada. Flood da oldu aslında, biz sildik bu arada.

Neyse efendim, tüm seriyi anlatan, spoiler içinde yüzen mesaj silinmiştir. Lütfen seriyi okumayanlar da düşünülerek mesaj atın. Okumayan ve okumak isteyenler tüm seri hakkındaki bilgilerle okuma zevkinden mahrum kalacaktır.

Ayrıca üyelerimizin uyarıları da kulak arkası edilmesin.

Çevrimdışı BloodDrake

  • *
  • 1
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Ynt: HP Güç Sıralaması
« Yanıtla #58 : 25 Ocak 2013, 16:09:19 »
1.Albus Dumbledore
2.Lord Voldemort
3.Grindelwald
4.Minerva McGonagall
5.Severus Snape-Sirius Black-Harry Potter
6.Aberforth Dumbledore
7.Deligöz Moody(Alastor)
8.Bellatrix Lestrange
9.Barty Crouch
10.Remus Lupin
11.Regulus Black
12.Hermonie Granger
13.Kingsley
14.Ron'un annesi(adını hatırlayamadım şimdi
15.Arthur Wesley

Çevrimdışı Minaxo

  • *
  • 24
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Ynt: HP Güç Sıralaması
« Yanıtla #59 : 07 Şubat 2013, 13:47:56 »
1-Salazar
2-Godric
3-Geçmişte yaşamış diğer büyük büyücüler
4-Dumbledore
5-Voldemort
6-Grindelwald
7-Snape
8-Lupin
9-Sirius
10-Moody
11-Kingsley
12-Bellatrix Lestrange :lve
13-McGonagell
14-James
15-Harry