Kayıt Ol

Karniha Diyarı

Çevrimdışı Vinrael

  • **
  • 114
  • Rom: -2
    • Profili Görüntüle
Karniha Diyarı
« : 25 Mayıs 2010, 13:53:22 »
 ‘ Eski efsanlerde eski bir diyar varmış. Bu diyarı birçok ırk ve svaşlar zalimce yönetiyormuş. Sermial Çölünde Rahmanır’lar hüküm sürüyormış. Çok vahşi ve teknolojiden uzaklarmış. Vücutları tüylerle kaplı uzun sivri dişli insansı ve pençeleri olan bu yaratıklar avlarını pençeleri ile kıstırıyor sonra uzun dişlerini kafasına geçiriyor ve son olarak da kafasından tüm vücudundaki kanı emip etleri de yiyormuş.
 
 Ronho dağlarını Lycan’ların yuvasıymış. Lycanlar istedikleri zaman insana dönüşebilen kurtlardır miniklerim. Onlar insanlara fazla saldırmazmış. Tek düşmanları vampirlermiş. Çünkü vampirler zamanında onların ırkını köle olarak kullanırmış.

  Sorman ormanının kontrolü doğanın kullanmı hakkı Elflerinmiş. Bakın çocuklar elfler insanlara benzer ama kulakları sivri gözleri çekiktir en belirgin özellikleri bunlardır. Ve doğa ile iç içe yaşarlar. Keskin gözlülerdir bunu sakın unutmayın.

 Karanlık Sorman adında başka bir yer daha varmış. Burada vampirler bir diğer adı ile Karanlık Elfler bulunurmuş. Çok kurnaz yaratıklarmış. İnsana çok benzeyer ve aşırı derecede güçlülermiş. Karanlık Sorman’da büyük kaleleri ve şehirleri varmış. Ama yeraltında. Karanlık Sorman, Sorman ormanının hemen altında bulunuyormuş. Vampirler güneşte yandıkları için orada yaşıyor ve sadece geceleri yeryüzüne çıkıp avlanıp tekrar dönüyorlarmış.

  Ve bu diyarın bütününe Karhina denilirmiş. Karhina’nın anlamı büyülü imiş kutsal dilde.’

 
 İki kardeşim de bu hikayeyi dinlerken uyuyakalmıştı. Ama bu hikaye benim çok ilgimi çekmişti. Dedem bana doğru yaklaştı. Sıcak nefesini alnımda hissettim. Ve küçük bir öpücük verdin uzun sakalları onu bir post gibi soğuktan koruyordu. Cebime bir rulo kağıt koydu. ‘ Al evladım bunu çözebildiğinde oraya gidebilesin.’ Deyip gitti. Ben de çok geçmeden uyudum ve Karniha'ya uçtum rüyamda...
Meacla of the House of Fëanor

Çevrimdışı segraron

  • **
  • 152
  • Rom: -4
    • Profili Görüntüle
Ynt: Karniha Diyarı
« Yanıtla #1 : 27 Mayıs 2010, 13:30:04 »
 Başlangıcı güzel gibi devamını beklerim.
En koyu beyaz