Kayıt Ol

İçinde Aşk Saklı - Judith McNaught

İçinde Aşk Saklı - Judith McNaught
« : 20 Haziran 2010, 22:47:19 »
İçinde Aşk Saklı




Whitney’in yanına uzandı Clayton. Başparmağıyla Whitney’in yanağına dokundu ve genç kadının elmacık kemiğinin nazik kıvrımını parmak ucunda hissetti. Clayton bu kadının ruhuna, tazeliğine tapıyordu adeta; Whitney’in tutkusu iç yakıcı ve tahrik ediciydi… Bunu düşündüğünde bile Clayton iliklerine yayılan keskin bir acı hissediyordu. Bu kadın tıpkı onun umduğu gibi, hatta umduğundan da öte bir yaratıktı; inatçıydı, tatlıydı, şehvetliydi, küstahtı ve zekiydi… Heyecan verici bütün zıtlıkları içinde barındıran bir hazineydi. Clayton’ın hazinesiydi!


Günümüzün sevilen yazarlarından Judith McNaught muhteşem kariyerine bu şaşırtıcı eserle merhaba demişti.
İÇİNDE AŞK SAKLI zengin finali ve karakterleriyle "unutulamayacak muhteşem bir aşk hikâyesi."
(Romantic Times)


Whitney Stone, Claymore Dükü Clayton Westmoreland'ın çekici bakışlarının derinliğinde büyüyerek küstah bir cadıdan dudak uçuklatan güzellikte bir kadına dönüşüverir. Paris sosyetesine girerek elde ettiği taze zaferlerin ardından çocukluk aşkı Paul'un kalbini kazanmak için İngiltere'ye geri döner... Oysa genç kadın iflas eden babası tarafından yakışıklı ve kibirli bir düke çoktan satılmıştır. Whitney, yeni efendisine öfkeyle meydan okur. Gelgelelim, dükün için için yanan arzusu genç kadını büyük bir tutku fırtınasının içine sürüklerken Whitney düşlediği muhteşem aşkın peşinden koşmaktan vazgeçemez ve vazgeçmeyecektir.


Duygu yüklü anlatımı, kâh güldürüp kâh ağlatan hikâyesiyle İÇİNDE AŞK SAKLI, "Judith McNaught'un günümüzün büyüleyici öykücülerinden biri olduğunu" kesinlikle bir kez daha kanıtlıyor.
(Affaire de Coeur)


Haykırmak mı istiyorsun karanlığa?
Öyleyse seni tutan ne?
Avazın çıktığı kadar bağır karanlığa,
O, herkesten çok daha iyi anlar seni aslında...