Kayıt Ol

Gothicmade

Çevrimdışı Akuma_Blade

  • **
  • 97
  • Rom: 5
  • "All Worms are my prey!"
    • Profili Görüntüle
Gothicmade
« : 09 Ağustos 2010, 21:52:36 »


Gothicmade fragman

Carmine adlı küçük bir koloni gezegen Gezegen Şarkıcıları da denilen kızların doğduğu tek yerdir. Bunlar önceki nesillerin hatırıları ve hafızalarına sahip olarak doğar ve bu sayede gezegen insanlarının kendilerinin mahfına sebep olacak şeyler yapmalarını, savaşları ve gezegen dışındaki yayılmacıların amaçlarının gezegene zarar vermesini engellerler. Gezegen de onlar sayesinde kuşaklar boyunca barışçı ve huzur dolu bir topluma ev sahipliği yapar.

Bir Gezegen Şarkıcısı olarak doğan 16 yaşındaki Bellin Ajelli, hikayenin geçtiği zaman diliminde gezegenin inanç temelini oluşturmaktadır. Gezegene yönelik potansiyel terörist saldırı söylentileri üzerine yayılmacı Donau İmparatorluğunun prensi Truhallon gezegene gönderilir ve onun korumasını üzerine adığını açıklar. Fakat İmparatorluğun gerçek niyeti gezegeni kendine bağlamaktır ve tek tehlike bu değildir. Gece ve gündüz kadar birbirinden farklı olan bu ikili farklı kaynaklardan gelen üst üste saldırılara karşı ortak bir amaçta uzlaşmak zorundadır.





Brain Powered'den beri pek ortada gözükmediğini söyleyebileceğimiz Mamoru Nagano'nun muhteşen dönüşü diyebileceğimiz Gothicmade, Nagano'nun senaryodan yönetmenliğe, Mecha dizaynlarından karakterlere dek neredeyse serinin herşeyini bizzat tasarladığı bir proje. (Hatta serinin açılış şarkısı aynı zamanda Nagano'nun eşi olan Maria Kawamura tarafından seslendirilmiş) Eğer Five Star Stories manga'sını sevdiyseniz, özgün serilere hasret kaldıysanız, bu seriyi sevebilirsiniz. 2011 içerisinde yayınlanacak bu TV serisini şahsen izleme listeme aldım bile.