Kayıt Ol

Şafak Feneri - Philip Reeve

Çevrimdışı diana

  • ***
  • 513
  • Rom: 16
    • Profili Görüntüle
Şafak Feneri - Philip Reeve
« : 10 Mart 2010, 19:43:51 »

Uzayın Derinliklerindeki Korkusuz Yüreklerin Dokunaklı Öyküsü

Felaket kapıyı çaldığında uzayda sıradan sabahlardan biriydi. Kardeşim Myrtle (kendisi oldukça sinir bozucudur, her kız gibi) ve ben en korkunç tehlikelerle karşı karşıya kaldığımızda henüz kahvaltı bile etmemiştik!

'Bay Webster'' diye biri bizi ziyarete geliyordu. Evimize pek sık ziyaretçi gelmezdi, bu yüzden çılgınca hazırlanmıştık ama kapıyı açtığımız anda bunun tamamen yanlış bir hazırlık olduğunu farkettik.

İşte bu, daha sonra neler olduğunu ve hem birbirimizi hem de dünyayı kurtarmak için giriştiğimiz, dehşete düşüren ve korkutan maceramızın hikayesi.

''İşte bu, daha sonra neler olduğunu ve hem birbirimizi hem de dünyayı kurtarmak için giriştiğimiz, dehşete düşüren ve korkutan maceramızın hikayesi.

'Bu çılgın ve yaratıcı bilim kurgu korsan macerası ağzınızı kulaklarınıza vardıracak bir eğlence! Ayrıca kendilerinden farklı olanı kabul etmede zorlananlara sosyal bir eleştiri...

Okurlar, hayret verici bu hikaye ile ölümle yüzleşen birer kahramana dönüşecek. „

İkinci Kitap:Yıldız Geçiti



Davetiye geldiğinde inanamadım. Egzotik Asteroit Kuşağı'nda geçirelecek bedava bir tatil gerçek olamayacak kadar güzel görünüyordu.
Ve evet ne yazık ki gerçek değildi.

Gittiğimiz yer hayal edebileceğiniz her tür lükse sahipti. Ama orada çok kötücül bir ortam vardı. İnsanlar ve mekânların göründüğü gibi olmadığını keşfetmem uzun sürmedi.

Dev kum tarakları ve insan yiyen denizyıldızları "Gerçek Düşmanın Korkunç Mizacı"yla karşılaştırılamazdı bile. Ama benim toparlanmam gerekiyordu, çünkü geri kalan herkes kendini kaybediyordu. Kurnazlığım, cesaretim ve kendimi korumaya gösterdiğim özen, Evren'i tekrar kurtarmam için yeterli olabilecek miydi?


Okurken sıkılmadığım kısa ve keyifli kitaplar.Güzel vakit geçirmek için okunabilir.Yazarın uslubu,anlatımı ve mizah anlayışı oldukça hoş.Tavsiye ederim.Okunulası bir kitap.

Çevrimdışı SéDa ERéN

  • **
  • 83
  • Rom: 0
  • *WaiT Mé iN !NFéRNo~' Not Mé u'll waiT! ParasITé
    • Profili Görüntüle
Ynt: Şafak Feneri//Philip Reeve
« Yanıtla #1 : 24 Ağustos 2010, 18:16:29 »
Çok güzel bir kitaptı paylaşımın için teşekkürler bazıları sıkıcı diyor ama eğlenceli bence..
Hele o Mrtyle :D:D öldürüyo beni haha..
Bu arada işte 2. kitabın kapağı:

NoBody BUt ME caN NOT PlaY WIth My BRAIn ANYMORE!..