Kayıt Ol

Gönlümüzün Şampiyonları

Çevrimdışı Black Helen

  • ***
  • 782
  • Rom: 15
    • Profili Görüntüle
Gönlümüzün Şampiyonları
« : 30 Ağustos 2010, 11:55:49 »
**Ben spor diye bir bölüm göremediğim için konuyu buraya açtım.

Türkiye İkide İki Yaptı



2010 FIBA Dünya Şampiyonası’nın ev sahibi Türkiye, ilk 14 sayısını dört üçlük ve bir smaçla bulduğu Ankara’daki Fildişi Sahili maçını 86-47’lik skorla kazanarak şampiyonaya rüya bir başlangıç yaptı.


2010 FIBA Dünya Şampiyonası C Grubu’ndaki ikinci maçında Rusya ile karşılaşan A Milli Takım, mücadeleden 65-56 galibiyetle ayrılmayı başardı.

Ankara Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker, Danıştay Başkanı Mustafa Birdem, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Gençlik Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ve 10.000 basketbolsever izledi.

Kerem Tunçeri, Ömer Onan, Hidayet Türkoğlu, Ersan İlyasova ve Ömer Aşık beşiyle karşılaşmaya başlayan Millilerimiz, ilk dakika içerisinde skor üretemedi. İlk iki dakika içerisinde Ay Yıldızlılarımız skor bulamazken, Rusya ise Sergey Monya ile durumu 0-3 yaptı. İlk sayılarını Ersan İlyasova ile serbest atış çizgisinden bulan Millilerimiz, Ömer Aşık’ın da basketiyle durumu 3-3’e getirdi. Andrey Vorontsevich’in basketine Ömer Onan ve Kerem Tunçeri ikilisiyle karşılık veren A Milli Takım, 9-6 öne geçti. Ancak Rusya, Bykov ve Kaun’un basketleriyle bir kez daha skor üstünlüğünü eline aldı (9-12). Millilerimiz, son bölümde yakaladığı seriyle periyotu 16-15 önde tamamladı.




İkinci periyotun ilk dakikası içinde takımlar skor kaydedemezken, Millilerimiz, Ersan İlyasova ile farkı üç sayıya çıkarttı (18-15). Bu bölümde savunmada çok iyi bir performans sergileyen Ay Yıldızlılarımız, Ender Arslan’ın da üç sayı isabetiyle farkı 6 sayıya çıkarttı (21-15). Alan savunmasına dönen Milliler, hücumda da pota altına top indirerek etkili oldu. Dış atışlarda istediği oranı yakalayamayan Rusya karşısında özellikle Ender ile kontrolü elinde tutan A Milli Takım, 16.dakikada durumu 25-16’ya getirdi. Semih Erden’in basket faulüyle 28-18’lik skorla farkın 10 sayıya çıkmasının ardından Rusya, alan savunmasına döndü. Sinan Güler’in üç sayılık basketiyle son dakikaya giren A Milli Takım, devre sonunda da soyunma odasına 33-22 üstünlükle girdi.

Üçüncü periyotta topu boyalı alana indiren Rusya, Sasha Kaun ve Vitaly Fridzon ikilisiyle yakaladığı 6-0’lık seriyle farkı 5 sayıya indirdi (33-28). Mola alan Millilerimiz, Ömer Aşık’ın hücum ribaundunu smaçla tamamlaması sonrasında ikinci yarıdaki ilk sayılarını buldu. Yeniden alan savunmasına dönen Ay Yıldızlılar, özellikle pota altında Ömer Aşık’ın hücumdaki gayretiyle farkı 25.dakika geride kalırken 8 sayıya çıkarttı (37-29). Rusya’nın molası sonrası Hidayet Türkoğlu ile basket bulan Milliler, Semih Erden’in skora katkı yapması ve Kerem Tunçeri’nin de son saniye basketiyle periyotu 48-37 önde kapattı.

Mücadelenin final periyotuna iki takımda alan savunmasıyla başlarken, Rusya, Sergey Bykov ve Dimitriy Khvostov’un üçer sayılık basketleriyle farkı 7 sayıya indirdi (50-43). Hidayet Türkoğlu’nun turnikesiyle rakibinin serisine son veren Ay Yıldızlılar, savunmadaki başarısını da sürdürerek rakibine kolay sayı şansı vermedi. İki oyun kurucuya dönerek hücum eden A Milli Takım, son üç dakikaya 59-51 üstünlükle girdi. Hidayet Türkoğlu’nun önce dışarıya çıkan topu içeriye çevirmesi ve ardından da bulduğu üç sayılık basketle Milliler farkı 11 sayıya çıkarttı (62-51). Bu dakikadan sonra özellikle etkili oyununu sürdüren A Milli Takım, karşılaşmadan da 65-56 galibiyetle ayrılmayı başardı.

http://www.tbf.org.tr


Spoiler: Göster

Çevrimdışı magicalbronze

  • *
  • 4075
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
Ynt: Türkiye'den İkide İki
« Yanıtla #1 : 30 Ağustos 2010, 12:12:56 »
Nasıldı o?

U ah dev adam. On iki dev adam.
U ah dev adam. Hey. Hey. Hey hey hey.
"Her neyse sahip olunan, doğar ve ölür.
Bu nefsi müziğin içinde sıkışmış herkes
İhmal eder ölümsüz aklın harikalarını."
- William Butler Yeats, "Sailing to Byzantium "

Çevrimdışı Alorka Greenleaf

  • ***
  • 603
  • Rom: 6
  • End of the Ergenism
    • Profili Görüntüle
    • f
Ynt: Türkiye'den İkide İki
« Yanıtla #2 : 30 Ağustos 2010, 12:16:34 »
O değil de CNBC deki reklam çok güzel.
"Semih, Semih, Se, Se, Semih Erdem!" :)

Çevrimdışı Black Helen

  • ***
  • 782
  • Rom: 15
    • Profili Görüntüle
Ynt: Türkiye'den İkide İki
« Yanıtla #3 : 30 Ağustos 2010, 12:20:16 »
Yok ben en çok şeyi istiyordum.Türkiye- Yunanistan maçının bu gün oynanmasını  :hiha:
Spoiler: Göster

Çevrimdışı Alorka Greenleaf

  • ***
  • 603
  • Rom: 6
  • End of the Ergenism
    • Profili Görüntüle
    • f
Ynt: Türkiye'den İkide İki
« Yanıtla #4 : 30 Ağustos 2010, 12:32:00 »
Paok sinirleri bozdu. Bence Yunanistan maçını alırsak Yunanlar iyice azıtır.

Ynt: Türkiye'den İkide İki
« Yanıtla #5 : 30 Ağustos 2010, 12:59:43 »
Evet ya Türkiye-Yunanistan maçı bugün oynansaydı adamlara bir 30 Ağustos sevinci daha yaşatırdık   :D

Çevrimdışı Elijah

  • ***
  • 627
  • Rom: 6
    • Profili Görüntüle
Ynt: Türkiye'den İkide İki
« Yanıtla #6 : 30 Ağustos 2010, 21:42:50 »
Kesin onlar istemiştir maçın yarın oynanmasını :)

Bu arada Türkiye çok iyi gidiyor, turnuvadaki en iyi savunma bizde var bence, hep böyle devam :yeho

Türkler Uçuyor!
Planemo Syndrome

Çevrimdışı Berre

  • ****
  • 1340
  • Rom: 34
  • Güle güle fermuar!
    • Profili Görüntüle
Ynt: Türkiye'den İkide İki
« Yanıtla #7 : 01 Eylül 2010, 16:58:32 »
Başlığı değiştirin: Üçte üç!

Güzel maçtı yalnız ben pek anlamasam da sanırım Yunanlılar bizimkileri epey hırpaladılar.

Çevrimdışı Black Helen

  • ***
  • 782
  • Rom: 15
    • Profili Görüntüle
Türkiye'den Üçte Üç
« Yanıtla #8 : 01 Eylül 2010, 17:12:59 »
Ülkemizde düzenlenen 2010 FIBA Dünya Şampiyonası’nda A Milli Takım, Ankara Spor Salonu’nda Yunanistan’ı 76-65’lik skorla mağlup etti. Ay Yıldızlılar bu sonuçla C Grubu’nda üçüncü maçını da kazanarak liderliğini korudu.

Karşılaşmayı TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Dışışleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yunanistan Dışişleri Bakan Vekili Dimitris Drucas, TBF Başkanı Turgay Demirel ve yaklaşık 11.000 basketbolsever izledi.



Kerem Tunçeri, Ömer Onan, Hidayet Türkoğlu, Ersan İlyasova ve Ömer Aşık beşi ile karşılaşmaya başlayan Millilerimiz, Ioannis Bourousis’in basketine Ersan ve Ömer Aşık ikilisiyle karşılık verdi. Tempolu başlayan mücadelede iki takımda hücumda skor bulmakta zorlanmazken, 2.dakikada 7-7’lik eşitlik bozulmadı. Alan savunmasına dönen Yunanistan karşısında Ersan İlyasova ile üç sayılık basket bulan Milliler, Ömer Aşık’ın da basket faulüyle durumu 9-13’e getirdi. Hücumda özellikle üç sayı çizgisinin gerisinden iyi bir performans sergileyen Ay Yıldızlılar, 7.dakikada farkı 6 sayıya çıkarttı (12-18). Mola alan Yunanistan, aranın ardından Sofoklis Schortsanitis ile smaç basket buldu. Son dakikaya girilirken savunmadaki direnciyle rakibine kolay sayı şansı vermeyen Milliler, ilk periyotu da 15-22 önde tamamladı.

İkinci periyotun ilk hücumunda Sofoklis Schortsanitis ile pota altından basket bulan Yunanistan, Antonis Fotsis’in de üç sayı isabetiyle durumu 20-24’e getirdi. Ömer Onan’ın üç sayılık basketinin ardından Mavi Beyazlılar, Efstrations Perperoglou’nun turnikesiyle skoru 23-27 yaptı. Bunun üzerine mola alan Milliler, Perperoglou’nun basketine Ersan İlyasova ile karşılık verdi. Hücumda Ioannis Bourousis’in üçer sayılık basketleriyle skor bulan Yunanistan, Nick Calathes’in de turnikesiyle farkı 1 sayıya indirdi (33-34). Alan savunmasına dönen Milliler, Ender Arslan’ın turnikesiyle skoru 33-41 yaptı. Yunanistan, Kostantinos Kaimakoglou ve Vasileios Spanoulis ile altı sayı bulmasına karşın devre sonunda soyunma odasına A Milli Takım 39-41 üstün girdi.

Ömer Aşık’ın smaç basketiyle üçüncü periyota hızlı başlayan Milliler karşısında Yunanistan, Sofoklis Schortsanitis ile bu periyottaki ilk sayılarını üretti. Hidayet Türkoğlu’nun asistinde Ömer Onan ile üç sayı isabeti kaydeden Ay Yıldızlılar, bu bölümde adam adama savunmaya geçti. Baskılı savunma karşısında topu potaya gönderemeyen Yunanistan karşısında A Milli Takım, Kerem Tunçeri’nin turnikesiyle 25.dakikada farkı 9 sayıya çıkarttı (51-50). Savunmaların ön plana çıktığı bu bölümde iki takımda hücumda skor bulmakta zorlandı. Dimitris Diamantidis ile üç sayılık basket bulan Yunanistan’a A Milli Takımımız’da Ersan İlyasova karşılık verdi. Son dakika içerisinde Semih Erden’in smaç basketiyle farkı 12 sayıya çıkartan Milliler, periyotu da 14 sayı farkla 51-65 önde tamamladı.

Mücadelenin final periyotuna Kostantinos Kaimakoglou’nun basketiyle başlayan Yunanistan, buna karşın alan savunmasına karşı organize olmakta zorlandı. Millilerimiz, Ömer Aşık’ın smaç basketi ve Ersan İlyasova’nın da üç sayı isabetiyle farkı 16 sayıya çıkarttı (54-70). Mola alan Yunanistan, aranın ardından Antonis Fotsis ile üç sayı denemesinden isabet çıkartamazken, Sofoklis Schortsanitis de beşinci faulünü alarak kenara geldi. Ioannis Bourousis’in üç sayılık basketiyle hücumdaki suskunluğunu bozan Yunanistan, tam saha baskılı savunmaya geçti. Nick Calathes’in bu bölümde oyuna ağırlığını koymasıyla Antonis Fotsis’i de devreye sokan Mavi Beyazlılar, farkı da 8 sayıya indirdi (65-73). Ancak A Milli Takım, karşılaşmadan 65-76 galibiyetle ayrılmayı başardı.

SALON: Ankara Spor Salonu

HAKEMLER: Carl Jungebrand – Pablo Alberto Estevez – Christiano Maranho

YUNANİSTAN (65): Ian Vougioukas, Ioannis Bourousis 15 (7 ribaund- 1 asist), Nikolaos Zisis 3 (3 ribaund- 3 asist), Vasileios Spanoulis 5 (1 ribaund- 3 asist), Nick Calathes 6 (1 ribaund- 4 asist), Antonis Fotsis 7 (5 ribaund- 1 asist), Efstrations Perperoglou 4 (3 ribaund), Kostas Tsartsaris 2 (3 ribaund), Dimitrios Diamantidis 8 (3 ribaund- 3 asist), Kostantinos Kaimakoglou 6 (1 ribaund), Sofoklis Schortsanitis 9 (1 ribaund)

TÜRKİYE (76): Sinan Güler (1 ribaund- 1 asist), Ömer Onan 6 (2 asist), Ersan İlyasova 26 (5 ribaund), Semih Erden 10 (2 ribaund- 1 asist), Kerem Tunçeri 7 (3 ribaund- 4 asist), Oğuz Savaş 2 (1 asist), Kerem Gönlüm (8 ribaund- 1 asist), Ender Arslan 5 (1 ribaund- 4 asist), Ömer Aşık 12 (6 ribaund), Hidayet Türkoğlu 8 (6 ribaund- 3 asist)

http://www.tbf.org.tr

Kişisel Not= Şu zamana kadar izlediğim en güzel maçtı diyebilirim.Mutlaka maçtan çıkışta o hakemin başına bir şey gelmiştir.Aşırı beddua ettim adama.Kaç serbest atışımızı yedi bizim. Bu arada Berre hırpaladı demek biraz hafif kalır. Adamlar heyula gibiydi. Özellikle o zenciyi beş altı adam zor durdurdu. Yine de hakemin yaptığı tüm pisliklere rağmen ezip geçtik. 35 yıldır ilk defa yeniyormuşuz herifleri. Hem de 31 Ağustos'da. :D
Spoiler: Göster

Çevrimdışı alper

  • **
  • 143
  • Rom: 10
  • don't let'em tie you to the stake :P
    • Profili Görüntüle
Ynt: Türkiye'den Üçte Üç
« Yanıtla #9 : 01 Eylül 2010, 17:17:08 »
Maçın hakemleri yanlış hatırlamıyorsam Güney Amerikalı hakemlerdi. Orada oynanan oyunun sertliğinden ve çabukluğundan olsa gerek hakemler çoğu sertliği faul olarak değerlendirmedi veya oyunun temposuna ayak uyduramadılar. Hakemlerde art niyet olduğunu zannetmiyorum oldukça fazla faulümüz çalınmamış olsa da. Biz kendi açımızdan bakıyoruz, Yunanlılara çalınmayan bizim gözümüzden kaçanlarda vardır illa ki.

Sonuç olarak seyir zevki yüksek güzel maçtı, çevremdeki herkese derim Türkiye alırsa bu kupayı bu sene alır, hazır takımımız da iyi iken bu kadar yıldızın eksik olduğu bir turnuva uzun yıllar sahip olabileceğimiz en yüksek şanstır bana göre.

Ynt: Türkiye'den Üçte Üç
« Yanıtla #10 : 01 Eylül 2010, 17:18:46 »
Hakemi zaten görsem bir kaşık suda boğacak haldeyim.O kadar hakkımızı yedi.Ama yinede istediğine ulaşamadı.Evet o zenci.Bizim basketbolcularımızın üzerine düşüp bir taraflarını kıracağını düşündüm bir an. :) Sonuçta ne hakemler ne de yaptıkları haksızlıklar faydasızdı.Türkün gücü Yunanı yendi. :)

Çevrimdışı Fırtınakıran

  • *
  • 8351
  • Rom: 1
  • Unique Ravenclaw
    • Profili Görüntüle
Ynt: Türkiye'den Üçte Üç
« Yanıtla #11 : 01 Eylül 2010, 17:37:29 »
Maçı başından sonuna izledim ve gerçekten izlediğim en keyifli basket maçı oldu benim için. 12 dev adamı tebrik ediyorum! Hakemler konusunda Clorus gibi düşünmüyorum ama dediğinde de haksız değil. Ancak yine deTürk-Yunan maçlarında genelde bizimkilerin aleyhine gidiyor demekten kendimi alamayacağım. Murat Murathanoğlu maçı anlatırken çıldırdı ki haklı da ;D.

Akıllardan kolay silinmeyecek, güzel ve bileğimizin hakkıyla kazandığımız bir maç oldu.

Ersan'nın attığı üçlüklerde 6'da 6 yapması ise nefes kesiciydi, hop oturu hop kalktık :)

Çevrimdışı LegalMc

  • ****
  • 1215
  • Rom: 33
  • Unimpressed was his default state.
    • Profili Görüntüle
Ynt: Türkiye'den Üçte Üç
« Yanıtla #12 : 02 Eylül 2010, 00:24:36 »
4' te 4 oldu. Bugün oynanan oyun ne kadar sıkıntı verdiyse de gruptan lider olarak çıkmayı garantiledik, böyle giderse finale kadar yolumuz var!
Yaşasın!
Ne kadar da ideolojik yaklaşıyoruz birbirimize.

Çevrimdışı Black Helen

  • ***
  • 782
  • Rom: 15
    • Profili Görüntüle
Ynt: Türkiye'den Dörtte Dört
« Yanıtla #13 : 02 Eylül 2010, 13:37:18 »
Türkiye'den Dörtte Dört

Ülkemizde düzenlenen 2010 FIBA Dünya Şampiyonası’nda A Milli Takım, Ankara Spor Salonu’nda 11.000 taraftarının desteklediği mücadelede Porto Riko’yu 79-77’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Ay Yıldızlılarımız bu sonuçla dördüncü maçından da galibiyetle ayrılmayı başardı.

Karşılaşmayı Gençlik Spor Genel Müdürü Yunus Akgül ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel de izledi.

Kerem Tunçeri, Ömer Onan, Hidayet Türkoğlu, Ersan İlyasova ve Ömer Onan beşiyle mücadeleye başlayan A Milli Takım karşısında Porto Riko, ilk sayılarını Peter Ramos ile buldu. Maçtaki ilk sayısını Ersan İlyasova ile serbest atış çizgisinden bulan Millilerimiz karşısında Porto Riko, JJ Barea’nın üç sayılık isabetiyle durumu 1-5 yaptı. Ersan İlyasova ve Ömer Onan ikilisinin sayılarıyla durumu 5-5’e getiren Ay Yıldızlılar, Vassalo’nun orta mesafe isabetiyle 5-7’lik skorla geri düştü. Alan savunmasına dönen Milliler karşısında Richardo Sanchez’in üç sayı isabeti ve Peter John Ramos’un da smacıyla Porto Riko, farkı 4 sayıya çıkarttı (8-12). Ömer Onan’ın üç sayılık basketiyle rakibinin serisine son veren A Milli Takım, Ramos ile Lee’nin sayılarına engel olamayınca, konuk ekip durumu 13-16’ya getirdi. İlk periyot, Hidayet Türkoğlu’nun üç sayılık basketiyle 19-19 eşitlikle tamamlandı.

İkinci periyota Nathan Peavy’nin basketiyle başlayan Porto Riko karşısında Millilerimiz, Ömer Onan ile skor üretti. Bu dakikadan sonra özellikle savunmada kaptığı topları hızlı hücumlarla iyi değerlendiren Porto Riko, 10-2’lik seri ile farkı 8 sayıya çıkarttı (21-29). Adam adama savunmaya dönen Ay Yıldızlılar, Oğuz Savaş’ın üç sayılık basketiyle skoru 24-29 yaptı. Temponun düştüğü bu bölümde Millilerimiz, Cenk Akyol’un üç sayılık isabetiyle farkı 3 sayıya indirdi (28-31). Mola alan Porto Riko, aranın ardından JJ Barea’nın penetreleriyle hücumlarda etkili oldu. Devreyi Porto Riko, 30-37 önde tamamlayan taraf oldu.

Üçüncü periyotun ilk hücumunda Carmelo Lee ile üç sayılık basket bulan Porto Riko, farkı da 10 sayıya çıkarttı (30-40). Hidayet Türkoğlu’nun üç sayı isabetiyle rakibine karşılık veren Milliler, Ersan İlyasova’nın da orta mesafeden bulduğu basketle skoru 35-40’a getirdi. Periyota iyi savunma yaparak başlayan Ay Yıldızlılarımız, Ömer Onan’ın turnikesiyle farkı üç sayıya indirdi (37-40). Mola alan Porto Riko, aranın ardından Carmelo Lee’nin üç sayılık basketiyle hücumdaki suskunluğuna nokta koydu. Bu dakikadan sonra devreye giren Hidayet Türkoğlu ile sayılar bulan Milliler, buna karşın savunmada rakibini durdurmakta zorlandı. Alan savunmasına dönen Porto Riko karşısında Ersan İlyasova ile üç sayılık basket kaydeden A Milli Takım, 28.dakikada farkı 3 sayıya indirdi (50-53). Üçüncü periyotu Porto Riko, 56-57 önde tamamlamayı başardı.



Mücadelenin final periyotuna Kerem Gönlüm’ün basket faulüyle bulduğu sayılarla başlayan Millilerimiz, skoru da 59-57’ye getirdi. Alan savunmasına karşı iyi organize olan Ay Yıldızlılarımız, Ersan İlyasova’nın üç sayılık basketiyle farkı 5 sayıya çıkarttı (62-57). Hücumda çok fazla top kaybeden ve organize olmakta zorlanan Porto Riko karşısında Millilerimiz, tempoyu düşürerek etkinliğini sürdürdü. Dördüncü periyottaki ilk sayılarını serbest atış çizgisinden Daniel Santiago ile bulan Porto Riko, farkı da 7 sayıya indirdi (66-59). Bu bölümde özellikle Semih Erden ile boyalı alanı olumlu kullanan Ay Yıldızlılarımız, farkı da 12 sayıya çıkarttı (76-64). Ancak bu bölümde özellikle üç sayı çizgisinin gerisinden bulduğu sayılarla kontrolü eline alan Porto Riko, bitime 7 saniye kala Renaldo Balkman’ın smacıyla farkı 1 sayıya indirdi (78-77). Kerem Tunçeri’nin serbest atış çizgisinden bulduğu tek isabetin ardından Vassalo ile Porto Riko hücum şansını değerlendiremezken, A Milli Takım salondan 79-77 galibiyetle ayrılmayı başardı.

http://www.tbf.org.tr

Kişisel Görüşüm: Bu kadar berbat oynadığımız bir maç daha olamazdı. Yani zor kurtardık paçayı. Hele son bir dakikada kazandık diye havalara girip, topu kaptırıp,  üst üste üçlük yememiz tam bir rezaletti. Yine de Porto Riko ne kadar aciz bir takımmış ki bizi bu kadar kötü oynarken yenemediler. Üçüncü devrede Kerem Gönlüm'ün performansı kurtardı bizi. Ersan zaten ayrı bir felaketti. Son dakikadaki atışı yüzünden güme gidiyorduk az daha. Bilemiyorum böyle oynarsak bırakın Amerikayı yenmeyi bugün Çin'e yenileceğiz. ( Çok taşladım ama gerçekler acıdır :D )
Spoiler: Göster

Çevrimdışı KoyuBeyaz

  • ********
  • 2753
  • Rom: 59
  • Rasyonalist dominant.
    • Profili Görüntüle
Ynt: Türkiye'den Dörtte Dört
« Yanıtla #14 : 02 Eylül 2010, 13:41:38 »
Spor yorumculuğuna soyunacağım hiç aklıma gelmezdi ama, eh.  :P

Yahu bizimkiler çok çabuk havaya giriyor. Son 1 dakika kala obaa kazandık bu maçı da deyip de işi bırakmamayı öğrenememişler hala. 2008 de miydi bir takıma daha böyle yenilmiştik, rezaletti. Bütün maç kontrollü gitmişsin öyle böyle, son 1 dakikaya gelmişsin, skor olarak hatrı sayılır derecede öndesin, e biraz daha sık dişini de son 1 dakikayı da bitir be. Ekran başında çürüttüler bizi mübarekler.  :P

Ama yok yok, Türkiye iyi bu sene gene iyi. Yarı finalde eleniriz diyorum.  :P
Uzay elbisemle kavgaya hazırım.