Kayıt Ol

Hearts of Iron 3

Çevrimdışı Baal Adramelech

  • *****
  • 1837
  • Rom: 59
  • The Hermit
    • Profili Görüntüle
Hearts of Iron 3
« : 09 Eylül 2010, 19:36:35 »
İkinci Dünya Stratejileri arasında saç baş yolduran tek oyun budur herhalde. Neden savaş açamadığımı anlamam bir kaç saatimi almıştı.

Oyunun sonuna geldiğimde, oyun boyunca sadece Atom Bombası yapmaya katığım için, 4. atom bombamı atmıştım. Afrika'nın güneyine kadar inmiş, Rusya'nın yarısını almış  ve İran'dan Atlas Okyanusuna kadar genişlemiştim. Şayet Britanya düşmediği için durum biraz karmaşıklaşıyordu.

Oyunun en büyük kazığını ise, oyunun bitmesine 6 ay kala yaşadım. Kudüs civarından çıkarma yapan İngilizler, Fas'da sorun çıkaran isyancılar ve Fransa'ya çıkarma yapan Amerikalılarla beraber Third Reich birden bire Tırt Reyiz'e dönüştü. oyunun bitmesine 2 ay kala, İngilizleri attığım kudüsten bu sefer İran girdi ve Sırbistan'a kadar durmadı.

İşin garip tarafı, o sırada 2 atom bombamın daha hazır olduğunu fark ettim ve ikisini de Londra'ya attım. Bir ay önce gönderdiğim çıkarma gemileri ise Panama'ya ulaşmıştı ve orada bir kaç bölge alabildim.

Ancak bu küçük hamlelere karşın, Amerika Berlin'e kadar ulaştı ve yanı başımdaki ittifak ve kukla devletlere karşı durup, bütün üretim gücümü ve gelirimi yok etti. Oyunun bitmesine günler kala, ağzıma edilmiş bir Hitler olarak oyun kapandı.

Hearts of Iron 3, strateji ve yakın geçmiş savaşları meraklıları için oynanması gereken bir oyun. Oynamış varsa, Multiplayer olarak oynamak çok eğlenceli olur.
#rekt