Bu arada sakın ha sakın idefix'ten alışveriş yapmayın (en azından bir kaç ay yapmayın). Ben siparişimi tam 17 gün bekledim, sadece dört tanesi teslim edildi, bu da 14 gün sürdü. telefonları açmıyorlar, maillere cevap vermiyorlar. En sonunda 15 dakika bekleyip telefonu açtırdım ve kalan ürünleri iptal ettim. Şimdi paramı geri alabilmeyi umuyorum.Not: Eganba harika bir site ama kimse Kitapyurdu'nun eline su dökemez. Bir kez olsun beni yüzüstü bırakmadı.
Beyler, buyrun o zaman.
AlıntıBeyler, buyrun o zaman.Biz çıkalım o zaman Az da değiliz hani
Alıntı yapılan: Fırtınakıran - 06 Nisan 2017, 13:49:53AlıntıBeyler, buyrun o zaman.Biz çıkalım o zaman Az da değiliz hani Aaa eşeklik ettim, kusura bakmayın. Son sayfadaki kullanıcıların hepsinin cinsiyeti erkek göründüğünden öyle hitap ettim.
Alıntı yapılan: zimmer.zt - 06 Nisan 2017, 13:51:34Alıntı yapılan: Fırtınakıran - 06 Nisan 2017, 13:49:53AlıntıBeyler, buyrun o zaman.Biz çıkalım o zaman Az da değiliz hani Aaa eşeklik ettim, kusura bakmayın. Son sayfadaki kullanıcıların hepsinin cinsiyeti erkek göründüğünden öyle hitap ettim. Ben de dayanamadım, takıldım size Bu arada Sandman indirimi gerçekten iyiymiş ama Idefix son zamanlarda kullanıcılarını epey üzüyor -_-Hepsiburada'nın müşteri şikayetlerini gözetip Aras Kargo'ya dönmesi gibi, Idefix de Yurtiçi Kargo'yu bırakmalı artık.
Her ne kadar kasap mantığıyla işlerini yapsalar da hem büyük indirim hem de bugün kargo bedava yapmışlar.http://www.dr.com.tr/Kitap/Lanark-Dort-Kitaplik-Bir-Hayat/Alasdair-Gray/Edebiyat/Roman/Fantastik/urunno=0000000309296