Kayıt Ol

Linyitspor Messi'yi reddetti.

Çevrimdışı grikunduz

  • **
  • 368
  • Rom: 6
  • Est solarus oth mithas
    • Profili Görüntüle
    • HayalGezer
Linyitspor Messi'yi reddetti.
« : 02 Mart 2011, 23:08:11 »
Spoiler: Göster
İnternetten görüp çok güldüğüm bir haberi sizinle paylaşmak istedim. Evet forumun genel yapısı ile bir ilgisi olmasada biraz da gülelim değil mi.




Bank Asya 1. Lig'deki ilk sezonunda ilk 5 maçında gol dahi atamadan ligin dibine demirleyen, ancak son 11 haftada yenilmeden 25 puan toplayıp 3 takımla zirveyi paylaşan TKİ Tavşanlı Linyitspor'un taraftarlarının Avrupa'nın ünlü takımlarıyla oynama hayalleri, internetteki sosyal paylaşım sitelerinde ilgi görüyor.

Kütahya'nın 60 bin nüfuslu Tavşanlı ilçesinde 68 yıl önce 'kömür işçileri ve ailelerinin spor yapması amacıyla' kurulan TKİ Tavşanlı Linyitspor, Bank Asya 1. Lig'de aldığı başarılı sonuçlarla spor otoritelerini olduğu kadar taraftarını da şaşırtıyor.

Kırmızı-siyahlıların taraftar gruplarından Neşter'e ait internet sitesi, hem bu takımın taraftarları hem de takımı merak eden futbolseverlerce ilgiyle izleniyor.

Son Adanaspor galibiyetiyle aynı puanla zirveyi paylaşan 4 takımdan biri olan TKİ Tavşanlı Linyitspor'un 'önlenemez yükselişi', Neşterin internet sitesi ve bazı sosyal paylaşım sitelerinde taraftarlarının hayal dolu esprilerine konu oluyor.

Adanaspor galibiyetinden sonra Spor Toto Süper Lig'e yükseleceklerine iyiden iyiye inanan taraftarlar, zirvede olmanın tadını çıkarıyor.

Yapılan esprilerle aynı zamanda Tavşanlı'da yaşayan bazı vatandaşların takımın başarısının farkında olmaması ve sezon başından bu yana Ada Stadı'nın tadilatının bitirilememesine göndermelerde bulunuluyor.

'BARCELONA, LİNYİTSPOR KARŞISINDA EZİLDİ'

Kırmızı-siyahlı takımın taraftarı Ayhan Gün'in, hayal gücünün sınırlarını zorlayarak hazırlayıp internette paylaştığı espriler şöyle:

Daily Sport: 'Barcelona, Linyitspor karşısında ezildi'

La Gazzetta dello Sport: 'Totti, 'Linyitspor çok güçlü. Hiçbir şey yapamadık' dedi.'

Daily Sport: 'Linyitspor, Messi'yi reddetti.'

The Time: 'Linyitspor, futbolda devrim yaptı.'

The Daily: 'Çok ilginç! Tavşanlı'nın nüfusu 60 bin, ancak Linyitspor'un 2 milyon taraftarı var. Bu nasıl olabilir?'

Önde gelen Türk medyası: 'Linyit şansıyla gidiyor', 'Tamamen tesadüf, bu maçta kesin kaybederler', 'Öldük herhalde, olmaması gerekenler oluyor.'

Sergen Yalçın: 'Linyit'e stat, yanına da hipodrom yapılsın.'

Hakan Şükür: 'Seve seve gider, hizmet ederim.'

Rıdvan Dilmen: 'Linyit gol olur, Leeds'e yağar.'

İleri gelen kulüp başkanları: 'Alın size taraftar, alın size stat! Gelin İstanbul'da oynayın!'

Tavşanlı halkı: 'Ben bu çocuğu dün televizyonda gördüm (İlçede gezen futbolculara ithafen)', 'Ada'yı istiyoruz', 'Eto'o kim ki, bulup bulup geliyorlar? Pek de çelimsiz!'

Yerel gazetelerimiz: 'Ada'yı istiyoruz dedik!'

İngilizler: 'Gelin burada antrenman yapın. Ada'yı vermeyiz!'

Bir sosyal paylaşım sitesinde bir taraftarın şu ifadesine yer verildi:

'Şahsen ben, Linyitspor'un Spor Toto Süper Lig'e çıkmasından yana değilim. Hep, Linyitspor-Galatasaray mücadelesini, Ada Stadı'nda seyretmeyi hayal ederim. Bu gidişle Galatasaray küme düşecek, Linyitspor da Spor Toto Süper Lig'e çıkacak. Hayalim gerçekleşmeyecek. Bank Asya 1. Lig'in kalıcı takımı olalım. Bakarsınız Galatasaray'la maç yaparız.'

Mynet den alıntıdır