İlginç geldi...Ömer Hayyam'ın Mutezili olduğunu biliyordum ama şarapçı olduğunu bilmiyordum.Şu ünlü okul yıllarıyla ilgili bir öykü olacak sanırım.Haydi hayırlısı.Kalemin dert görmesin.
Tabi ki şarabı sever =)
@Azuroth, adam şarapçının alasıydı Hatta en iyi şiirlerini şarap içerken yazmıştır derler
Tek sorun; bu fantastik bir öykü değil. Düşler limanında olmalıydı.
Üzerinde tartışılmaya değer bir konu bu üçlünün hayatları. Birbirleriyle olan uyum(-suzluk)larını birçok kitapta fark etmiştim. Umarım başarılı bir hikâye olur Vega. Ayrıca Nizamümülk'ün "Nizamülmük" diye yazıldığını sanıyordum.Ömer Hayyam'ın eşsiz rubailerine ulaşmak bir tık ötede. Rubailere ulaşmak için buraya tıklayın. (Biraz reklam gibi oldu )
Alıntı yapılan: Raisor - 26 Mart 2011, 18:37:52 Tek sorun; bu fantastik bir öykü değil. Düşler limanında olmalıydı.Bildiğim kadarıyla devamı fantastik olacak.Alıntı yapılan: Gilderoy - 26 Mart 2011, 18:35:06Üzerinde tartışılmaya değer bir konu bu üçlünün hayatları. Birbirleriyle olan uyum(-suzluk)larını birçok kitapta fark etmiştim. Umarım başarılı bir hikâye olur Vega. Ayrıca Nizamümülk'ün "Nizamülmük" diye yazıldığını sanıyordum.Ömer Hayyam'ın eşsiz rubailerine ulaşmak bir tık ötede. Rubailere ulaşmak için buraya tıklayın. (Biraz reklam gibi oldu )Nizamülmük de değil 'Nizamülmülk" doğrusu