Kayıt Ol

Yaratık Avcısı - Rick Yancey

Çevrimdışı Berre

  • ****
  • 1340
  • Rom: 34
  • Güle güle fermuar!
    • Profili Görüntüle
Yaratık Avcısı - Rick Yancey
« : 06 Nisan 2011, 23:32:19 »

Yayın hayatının çiçeği burnunda yeni gözdesi DEX Kitap, yepyeni bir seri ile okurlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor: Yaratık Avcısı Serisi!

Rick Yancey‘in kaleminden çıkan ve 2010 yılında kendisine bu dalda en prestijli ödüllerden, Michael L. Printz Onur Ödülü'nü kazandıran serinin ilk kitabı “Yaratık Avcısı” bu ay içerisinde Türk okuyucusuyla buluşacak.

Will, alışılmadık bir uzmanlığa sahip bir doktorun evlatlığı ve asistanı: yaratık avcılığı.

Doktorla birlikte geçirdiği kısa süre içerisinde doktordan gelen gece yarısı çağrılarına ve bu tehlikeli işe alışmıştır. Ancak bir gün birisi bir kız cesedi ve kızı yiyen bir yaratık haberiyle geldiğinde Will’in yaşamı alt üst olur. Doktor, yavru bir Anthropophagus bulmuştur –göğsünde bulunan ağzıyla beslenen, kafası olmayan bir yaratık.

Üstelik bu, sayıları gittikçe artan türün habercisidir…

Alıntı
Mideniz ne kadar sağlam?

Yepyeni, gotik bir seri! H.P. Lovecraft’ın ruhuyla çağdaş yazarların sürükleyici anlatım becerilerini bir araya getiren Rick Yancey, tüyler ürpertici bir hikaye anlatıyor.

Belgin Selen Haktanır Us‘un çevirdiği ve Tülin Er‘in editörlüğünü üstlendiği kitabın detaylı tanıtım ve künye bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz. Kitabın çıkacağı tarih için gözünüz bizde olsun…