Kayıt Ol

Kara Yılan İnliyor ~ Black Snake Moan

Çevrimdışı Hezarfen

  • **
  • 389
  • Rom: 5
    • Profili Görüntüle
Kara Yılan İnliyor ~ Black Snake Moan
« : 31 Temmuz 2008, 00:13:34 »

Tür :   Romantik / Dram
Gösterim Tarihi : 27 Temmuz 2007
Yönetmen : Craig Brewer
Senaryo : Craig Brewer
Görüntü Yönetmeni : Amy Vincent
Müzik : Scott Bomar
Yapım : 2006, ABD , 115 dk.

Oyuncular

Samuel L. Jackson (Lazarus) , Christina Ricci (Rae) , Justin Timberlake (Ronnie) , S. Epatha Merkerson (Angela) , John Cothran Jr. (Reverend R. L.) , David Banner (Tehronne) , Michael Raymond-James (Gill) , Adriane Lenox (Rose Woods) , Kim Richards (Sandy)
Şarkılarını Tom Waits gırtlağı ile söyleyen eski bir blues çalgıcısı Lazarus... Aynı zamanda hayatının aşkını bulduğu inancıyla müziğini bırakan ama büyük bir aldatılma sonucu hayatı kararmış kalbi kırık umutsuz bir adam... Hayalkırıklıklarını biraz olsun hafifletebilmek için yeniden gitarından medet uman Lazarus'un hayatına bir defa daha, ama bu sefer başka bir kadın damgasını vuracaktır.

Rae, çocukluğunda uğradığı tecavüz ve annesi tarafından terkedilmiş olmasının verdiği çöküntü ile kendisini sokaklara vurmuş bir hayat kadınıdır. Aynı zamanda uyuşturucu bağımlısı da olan Rae'nin tek kurtuluş ümidi erkek arkadaşı Ronnie'dir. Fakat Ronnie'nin de askere gitmesi ile yeniden tek başına kalmıştır. Hayatta kalabilmek için bildiği tek yolda ilerlerken bir gün korkunç bir şekilde dövülerek yol kenarına atılır.

Lazarus ve Rae'nin hayatları bu noktada kesişecektir. Rae'yi korkunç bir şekilde bulan Lazarus, ona doğru yolu göstermeye kararlıdır. Fakat bunu hiç de alışılmadık bir şekilde yapacaktır.

Samuel L. Jackson ve Christina Ricci'nin oldukça başarılı performanslar sergiledikleri film, birbirlerini iyileştirmek için bir araya gelen iki yaralı insanın öyküsü...
rüya görmek nasıl bir anlıksa hayalde öyle bir anlıktır. rüyadan uyanmak nasıl bir şeyse hayal kurarken rahatsız edilmek öyle birşeydir.. Rüya nasıl gün içindeki düşünce yorgunluğunu zihinden atmanın yoluysa .. hayal de o düşüncelerin çöplüğe dönmesini engelleyen araçtır..  ~hezarfen