Kayıt Ol

Konuşma

Çevrimdışı Raisor

  • ***
  • 793
  • Rom: 15
    • Profili Görüntüle
Konuşma
« : 13 Nisan 2011, 01:16:31 »
                                                          Konuşma

*Benzer bir şey başımdan geçmişti. Yazıya dökmek istedim.

   -Sana konuşuyorum seni yarım akıllı! Beni dinleyeceksin! Sana konuşurken yüzüme bak. Sana kaç kere aynı şeyleri söyleyeceğim? Ha? Daha kaç kez? Bir de utanmadan sigaranı yakmış karşımda her şey normalmiş gibi oturuyorsun. Sen maç dışında bir şey bilmez misin? Tüm gün o aptal karyola üzerinde ayak ayak üzerine atarak kalp krizi riski olan maç seyretme işini yapıyorsun. Biraz daha uygar ol. Senin bir çocuğun var. Onunla ilgilen.
   Tüm gün canla başla çalışıyorum. Üstüne üstlük eve gelip sizlere yapabileceğim en iyi yemekleri yapmaya çalışıyorum ama sizi yemek masasına getirmek apayrı bir sorun oluyor her defasında. Her şeyi denedim. Neden yaptıklarıma saygı göstermeye çalışmıyorsun? Bana neden biraz olsun yardım etmiyorsun?
   İlk tanıştığımızda ne kadar da iyiydin. Birlikte lunaparka gittiğimiz o lise yıllarını ne çabuk unuttun? Keşke seninle evlenmeseymişim. Şu hale bak. Oduna döndün oduna! Bana mezun olduğumuz gün aldığın çiçekleri hatırlıyor musun? Çok mutlu olmuştum. Oysa şimdi romantiklikten eser kalmamış sende!
   Geçen gün kız kardeşimin doğum günüydü; sen de biliyorsun. Ama aptal Galatasaray maçın yüzünden bir yere gidemedik. Oysa o bizim her bir şeyimize koşturuyor. Kolumu kırdığımda bile o benimle daha çok ilgilendi senin ilgilendiğinden. Hiç bir mecburiyeti olmamasına rağmen size yemek yaptı. Sizinle ilgilendi. Yaptığı iyiliklerin karşılığı bu muydu?
   Annem kaçıncıdır telefonda arıyor. Kaç haftadır onları ziyarete gitmemişiz. Ama sen kendi annenin bir dediğini iki etmiyorsun! Ona harcadığın paranın yarısını ailemize harcasan şimdiye lüks bir villamız olurdu. Ne yaptığını sanıyorsun sen? Kadın öldü ölecek! Parayı çöpe atmak dışında bir şey yapmıyorsun.
   Bir de bu araba değiştirme huyun canımı sıkıyor. Nedir bu araba sevdan? Her gün başka bir ikinci el araba ile geliyorsun. Araba galerisine harcadığın paraları biriktirseydin ya? Kendimize birinci el son model mercedes alırdık. Hadi onu geçtim, Uyduda futbol kanalını açtırman ne kadar saçma! Her ay boşu boşuna fazladan 49tl veriyoruz.
   Bu gereksiz harcamaların ve Futbol sevdan yüzünden ailemiz saçma bir duruma geldi. Hiç aileni düşünmüyorsun. Varsa yoksa hep kendin! Biraz da bizim için bir şeyler yap be adam! Her cumartesi akşamı arkadaşlarınla meyhaneye gidiyorsun. Eve geldiğinde alkolden leş gibi kokuyor oluyorsun. Ben bir şey diyor muyum? Yoo... Ama ben kadınlar matinesine gitmek isteyince dünyanın lafını ediyorsun. Bir haftasonu tatilinde de bizi o süper araban ile gezmeye çıkartsan olmaz mı sanki?
   Bak hala maç seyrediyor! Sen beni kalpten öldürecek misin? Söylediklerim bir kulağından girip bir kulağından çıkıyor. Bana hak versen olmaz sanki! Hiç dinlemiyorsun ki!...

   -Oley be! Goooooooooooooooooooooool!!!!!!!!!!!!! Aslan Galatasaray!!!

   -...
Vahşet her yanda ulu orta sergilenirken,

Sevişmek için saklanmak zorunda kaldığımız bir Dünyada yaşıyoruz.

-John Lennon.