Kayıt Ol

Kara Maske ve GKB

Çevrimdışı Thomasward

  • **
  • 352
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
Kara Maske ve GKB
« : 07 Ağustos 2012, 22:07:50 »
                                                 
             
                                                       KARA MASKE Part 1:Bar Kavgası
                         
          Ajan James , görev için gönderildiği bu dar, satanist dolu mekanda aradığı şeyin ortaya çıkmasını ve can sıkıntısını gidermeyi istiyordu.O uzun , simsiyah pardösüsünün altındaki takım elbise ve kırmızı kravat göz alıcıydı.
   
     Burada salakça bir ortamın olması için bu dar mekân loş bir şekilde ışıklandırılmıştı. James böyle durumlarda sinirleniyordu. Kendisi özel bir Gezegeni Koruma Birliği ajanıydı, serseri değildi ama duyumlarına göre  burada o pis yaratıklardan vardı.
       
       O yaratıkların beyaz kanını dökmek istiyordu. Barmenin o uzun dayanıksız sandalyede oturuyordu. Çok dar bir alandı. Bardan kapıya kadar en fazla yedi metre ve birkaç masa vardı. Masa ve barda oturanların hepsi garip görünüyorlardı.
   
         Ajan James bir test yapmaya karar verdi ve bir emrivaki yapıp üstündeki pardösüyü barmenin eline tutuşturdu. Barmen cevap vermeden James ‘’İki dakikaya dönerim.’’dedi. Kapıya  doğru yöneldi ve masaları geçtikçe ışık daha açık seçik bir hal almaya başladı. Orada oturan serserilerin yüzleri daha net görünüyordu. Kimi kirli  sakallı, kimi hippi tipli, Kimi saçını sakalını kazıtmıştı. Her attığı adımda kırışmamış yüzü ve kazınmış dazlak kafası daha çok ortaya çıkıyordu. Kapıya uzandı ve kapının menteşelerinin gıcırdaması eşliğinde kapıyı açıp kapattı. Kapıyı açtığında iki kişi ayağa kalktı sonra oturdular.
   
        James ‘’Artık aksiyon vakti diye fısıldadı.’’ Sonra bir güzel eklemlerini kıtlattı. Kapıyı açıp kapattığında iki kişi ayağa kalkıp oturdu. Bu ayağa kalkıp oturanlar akkanlılardı. Kanlarının beyaz olmasından dolayı bu ismi almışlardı. Kapıyı açtığında onu takip etmek için ayağa kalkmışlardı.
   
       İçinden bu bardaki insanların neden normal olmadıklarını kendi kendine sordu ve daha önce ayağa kalkanların yanına  gidip onlara düşman olduğunu belli edecek bakışlar attı. Sonradan akkanların kendisini takip etmesini isteyerek erkekler tuvaletine yöneldi. Bu işi diğer insanların yanında yapmak istemiyordu. İki akkanla beraber koridorda ilerliyordu. Duvarlar tozlu ve rutubetliydi. Beton zeminde her adım attıklarında kundura benzeri demir tabanlı ayakkabısı ‘’tak tak ‘’ ses çıkarıyordu.
   
       Erkekler tuvaletine girmeden önce ikisinide inceledi, biri yarma bir punktı ve saçları sadece kafasının ortasında mohawk stilindeydi,  diğeri ise önceden gözüne kestirdiği yırtık pırtık kıyafetli bir hippi idi. Tuvaletin boyu olsa olsa altı metre eni ise dört metre idi. Dört kabin ve dört lavabo vardı. James’in eli susturuculu USP.45 tabancasına gitti fakat o silahını çekmeden yarma punk iki seri ve güçlü yumruğu James’in yüzüne patlattı ve James yumrukların etkisi ile fayans duvara uçtu. Fayanslardan birkaçı çatlamıştı fakat James’te henüz bir çizik bile yoktu. Akkanlar güç ve zeka olarak  normal insanlardan çok gelişmiş oldukları acı bir gerçekti fakat James gibi GKB ajanlarının tam olarak insan olduğunu söylemek doğru olmazdı.
   
       James kendine gelirken hippide olanları seyrediyordu. Bulundukları alan punk ile hippini aynı anda saldırabilecekleri kadar geniş değildi. James duruşunu sağlamlaştırdı ve punkın karnına şiddetli bir tekme savurdu ve punk tekmenin şiddeti nedeniyle iki büklüm oldu, gözleri yuvalarında dans etti.James, punkın olmayan iç organlarını teselli  eder gibi iki büklüm olup karnını  tutmasını fırsat bilerek gülümsedi ve punkın aşağıya doğru bakan yüzüne okkalı bir yumruk geçirdi.
     
      Punk sersem bir şekilde kapısı açık olan ortadaki kabine girdi ve düşerken kafası klozete denk gelerek içine girdi. Punk orda diz çöker vaziyette, kafasını klozete sokmuşken hippi hızlı bir şekilde James’in üstüne çullanmak amaçlı koşuyordu. James, kenara çekilip hippinin kolunu şık bir şekilde, tek eliyle hippinin arkasına katladı. Hippi kurbanlık koyun gibi feryat ettikten sonra kolunu büken James’in arkasından bacak eklemine yapıştırdığı tekmeyi hissederek, tek dizinin üstüne çöktü.
     
       James belinden askeri fırlatma bıçağını çıkardı  jilet kadar keskindi , James gözlerini kapattı ve hippinin kirli sakalının eline değdiğini hissetti , elini kirli sakalın altına sokup bıçağı hippinin gırtlağına sapladı ve gözünü açtığında beyaz kanın elini kirlettiğini gördü ve elini cesedin yırtık pırtık kıyafetlerine sildi. Arkasını dönmüştü ki bir de ne görsün.
       
      Punk sersem bir şekilde iki adım önünde homurdanıyordu. James punktan önceki yediği iki darbe sayesinde başının döndüğünü fark etti. Tabancasını çıkarttı ve  ‘’Elveda!’’ diye fısıldadı. İki kez tetiği çekti ve buna karşılık olarak susturucunun ucundan iki kez ‘’tif’’ diye sessiz ve keskin bir ses çıktı. Punk sol göğsünde altlı üstlü iki deliğin acısını hisseti ve oraya elini koyduğunda beyaz sıvının o iki delikten adeta fışkırıyor olduğunu fark etti. Beş saniye gibi uzun bir süre sonunda yere kütük gibi devrildi.
   
      James, o an içeri başka bir kimsenin girmemesini diliyordu ki içeri belinde silahı olmayan üniformalı bir polis girdi. Tam James ne yapsam diye düşünürken, polis memuru sandığı adam elini kaldırdı ve yumruk yaptı. Yumruk olan elden başlayarak tüm vücut kapkara oldu , boyu uzadı , iki kısa  fakat sivri boynuz çıktı ve son olarak da dehşet saçan sipsivri dişleri açığa çıktı. James’in işi çok zordu karşısındaki bir karakandı. Karakan bir elini ileri doğru uzattı ve kapkara bir kırbaç çıktı, diğer eli ise bir yengecinkini andıran kıskaca dönüştü. Kırbaç ileri doğru fırladı ve James’in elindeki tabancayı düşürdü. Kırbaç ardaki mesafeyi hızlı kapatıyordu ve James’in yüzüne şaklayıp aynaya çarptı aynada yarı kırmızı yarı mavi bir kan sıçradı , bu James’in kanıydı.Çoğu GKB ajanı atalarına bağlı olarak kanlarının renginin değişmesini sağlıyorlardı. Onlarında ataları başka dünyalardan bizim dünyamıza gelmiş ve insanlarla birleşerek çocuk meydana gelmişti ve bunlarda GKB’ ye girmeye hak kazanan şanssızlardı yoksa şanslılar da diyebilir miyim?
     
       James kaşlarını çatarak üstüne gelen kırbacı eliyle yakaladı ve eli yanmaya başladı ama o  bunu aldırmadı. Ayaklarını zemine paralel şekilde duvara bastı ve hasmının üstüne duvardan koşmaya başladı.  Çevik bir şekilde ayaklarını duvardan çekti ve karakanın üstüne uçarken kafasına kuvvetli bir dirsek geçirdi. Karakan bu kuvvetli darbenin etkisiyle kapıya yakın iki kabini yıkarak devrildi. James tabancası bu yaratığı uzaklaştırabilecek olsa alırdı fakat bir karakanı daha kuvvetli bir tabanca veya pompalı tüfek uzaklaştırabilirdi.
     
       Bıçağı belinde duruyordu. Karakan kırmızı gözleriyle alev kusarak ayağa kalktı ve diğer kolundaki kıskacı ile  James’i tutup lavabolara fırlattı. James, lavaboların kırıldığını fark etti. Elleri ve yüzü hep çizilmiş, takım elbisesi yırtılmıştı. Öfke ile yerinden kalktı , kafasını çok sert vurduğu için zaman zaman gözü kararıyordu. Zorla kalktı ve  koşarak karakanın karnına vurdu yumruğu çok ileri gitmişti. Karakan bu yumruk yüzünden geriye savruldu ve duvarlar kırıldı.
       
       Karakan kafasını kaldırır kaldırmaz barda kendisini görüp kaçan insanları fark etti. James topallayarak karakanın üstüne doğru yürüdü. Kırılmış duvarların arasından geçerken ne kadar sert bir vuruş yaptığını fark etti. Karakan  ayağa kalktı fakat James çoktan ayağa kalkmıştı ve bıçağını çekmişti. Normal bir insanın fırlatamayacağı kadar güçlü bir şekilde bıçağını karakanın beynine fırlattı ve   bıçak beyni delerek geçti. Karakan sıvılaşarak ortamdan kayboldu. James , sersem bir şekilde  kırılmış duvarlar  geçip tabancasını aldı.Polis sirenlerini  ve askeri helikopterlerin sesini  duydu ve gözü karardı.Tatlı ve derin bir uykuya daldı.

     Gözünü açtığında bembeyaz duvarları ola n bir odada seruma bağlı yatıyordu. Yanında GKB’nin liderlerinden Yüzbaşı George vardı. Yüzbaşı ‘’Şükürler olsun Allahım! Bütün üs senin için çok  endişelendi sana şimdi çok ihtiyacımız var. Yirmi gündür uyuyordun. Nasılsın? Ağrın sızın var mı?’’. İnanamıyordu, yüzbaşı sert bir adamdı ve  biri veya bir şey için çok  endişelenmedikçe endişelendiğini söylemezdi. Demek ki gerçekten  bana gerçekten çok ihtiyaçları var diye düşündü James.
     
        Yüzbaşı hararetli bir şekilde James uyurken neler olduğunu anlatmaya başladı ‘’Senin uyuduğun yirmi gün içinde çok şey gerçekleşti. Dünyadaki insanların çoğu neyle mücadele ettiğimizi sayende öğrendi ama merak etme düşündüğümüz gibi kötü olmadı. Bizi destekliyorlar.Artık gizli bir birim olmadığımız ve ordu bizim tarafımızda olduğu için bize AK-47 ve askeri kıyafetler temin etti ve aynı zamanda dört  BlackHawk helikopterimiz var.Sen uyanmadan beş gün önce üç gün süren  bir savaşa girdik. Eğitimini tamamlamamış çömezlerde savaşa katıldı ve onların öderliklerini Khan yaptı ve Khan sayesinde hiç kaybımız olmadı onu çok iyi eğitmişsin fakat savaş sırasında başka  özellikleride ortaya çıktı senin klonlanma ve güçlü vuruş yeteneklerin dahil şu ana kadar gördüğü tüm özellikleri kopyalayıp ustaca kullanbiliyor. Çok tehlikeli ve öfkeli.Doğru yöne yönlendirilmeli bunun için onunla konuşmalısın.’’dedi
     
          James, Yüzbaşının gözlerindeki endişeyi gördü ve ona sordu ‘’ Efendim endişeli olduğunuz her halinizden belli eğer Khan için endişeleniyorsanız merak etmeyin onunla konuşurum beni anlayacaktır. Eğer  endişeniz başka bir şeyse sormamın bir sakıncası olmaz değil mi?’’ diye kibarca sordu.’’ Hayır hiçbir sakınca yok lakin ben Khan  için endişelenmiyorum o akıllı bir çocuk ve büyük ihtimalle benden sonra, sen ve senden sonrada onun geleceği şüphesiz şu ana kadar gördüğüm en güçlü Galaksi Melezi. Benim endişelendiğim şey akkanların lideri iki hafta sonra bize savaş açacağını bildirdi ve biz arkamızda bu kadar destek varken…’’ James öfkelenerek ‘’Sakın hayal kırıklığına uğratmaktan bahsetme ben  o barın lağım kokulu tuvaletinde ölmedim çünkü Khan ve diğer  Galaksi Melezleri’ni eğitmek için ölmedim ben boklu bir bar tuvaletinde lanet olası bir karakan  tarafından öldürülseydim öğrencilerimin [‘’O bizden daha iyiyken bir bar tuvaletinde öldü.’’] demelerini ne ben ne de bu gezegen kaldırır yüzbaşı! Ey yüzbaşı! Eğer bu nesil pes ederse kim savaşacak. Bu gezegen daha yeni yürümeyi öğreniyorken ölemez. İzin vermem.’’ diyerek bağırdı ve sonra sesinin çok yükseldiğini fark ederek durdu. Yüzbaşı’’ Çok cesur ve doğrucusun ajan James. Bu gezegen insanların üstesinden geliyorken bu akkanlarında karakanlarında üstesinden gelir.’’dedi
 
     

Çevrimdışı Scyther

  • **
  • 160
  • Rom: 4
  • "Zira yürümeye değer bir yolum var!"
    • Profili Görüntüle
Ynt: Kara Maske ve GKB
« Yanıtla #1 : 08 Ağustos 2012, 23:30:12 »
Arkadaşım özür dilerim fakat ben yazını okumadm daha doğrusu okuyamadım :( şekil olarak daha güzel yapıp paylaşabilirdin bu tür konulara çok bakılır fakat cevap olmaz. Kim görürse böyle bir harf savaşını konudan çıkar birazcık daha ayırarak şekil bakımından dikkatli davranarak paylaşırsan çok daha verim alırsın yorum bakımından :) konuşmalar ve paragrafları daha iyi ayırırsan albenisi olur konunun :) Seni kırmak için söylemiyorum fakat dediklerimi yaparsan inan daha güzel bir yazı olur :) Teşekkürler.
Hayalince oku. Hayalinle yaz.

Çevrimdışı Thomasward

  • **
  • 352
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
Ynt: Kara Maske ve GKB
« Yanıtla #2 : 09 Ağustos 2012, 11:23:00 »
Teşekkürler. Şimdi hallettim.Daha mı iyi sanki böyle? Acaba başka ne değiştirebilirim.

Çevrimdışı Scyther

  • **
  • 160
  • Rom: 4
  • "Zira yürümeye değer bir yolum var!"
    • Profili Görüntüle
Ynt: Kara Maske ve GKB
« Yanıtla #3 : 13 Ağustos 2012, 00:02:04 »
http://www.kayiprihtim.org/forum/drow-kralicenin-hazinesi-t13096.0.html konusuna bakabilirsin.

Sevgili Midkema'ya verdiği izin için de teşekkür ederim , hakikaten çok güzel bir yazı onunkide :)
Hayalince oku. Hayalinle yaz.

Çevrimdışı Thomasward

  • **
  • 352
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
Ynt: Kara Maske ve GKB
« Yanıtla #4 : 13 Ağustos 2012, 08:10:41 »
Ben o hikayeyi okumuştum hatta iyice bakarsanız yorumumu görebilirsiniz.Linki alınca bir daha okuyayım dedim.Bir dahaki parı ona göre yazıcam artık.Yorumunuz için teşekkürler.

Çevrimdışı Scyther

  • **
  • 160
  • Rom: 4
  • "Zira yürümeye değer bir yolum var!"
    • Profili Görüntüle
Ynt: Kara Maske ve GKB
« Yanıtla #5 : 13 Ağustos 2012, 14:36:59 »
Özür dilerim dikkat etmemişim yorumlara .
Ben dikkatiniz için teşşekür ederim.
Hayalince oku. Hayalinle yaz.

Çevrimdışı Thomasward

  • **
  • 352
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
Ynt: Kara Maske ve GKB
« Yanıtla #6 : 14 Ağustos 2012, 11:23:19 »
Önemli değil.

Çevrimdışı Buzmavisi

  • **
  • 136
  • Rom: 2
    • Profili Görüntüle
Ynt: Kara Maske ve GKB
« Yanıtla #7 : 14 Ağustos 2012, 11:35:54 »
Potansiyeli olan bir yazı ancak bazı ufak tefek hatalar akışı bozuyor. Öyle her yere değinmeyeceğim. Sadece basitçe açıklayayım:

"O yaratıkların beyaz kanını dökmek istiyordu. Barmenin o uzun dayanıksız sandalye-sin- de oturuyordu. Çok dar bir alandı. Bardan kapıya kadar en fazla yedi metre ve birkaç masa vardı. Masa ve barda oturanların hepsi garip görünüyorlardı."

Paragrafın ilk cümlesi karakterin duygularından bahsederken öteki cümleler mekânı tanıtıyor. Burada akış bozulmuş. Bu cümleyi paragraftan ayırmak gerekiyor.

"Masa ve barda oturanların hepsi garip görünüyorlardı." : Anlatım bozukluğu var. Kimse masada veya barda oturmaz. "Masaların ve barın yanındaki sandalyelerde oturanların," diye düzelmesi gerekiyor.

         Barmen cevap vermeden James ‘’İki dakikaya dönerim.’’dedi. : Noktamala işaretleri yanlış. Şu şekilde olması gerekiyor: Barmen cevap vermeden James, "İki dakikaya dönerim,’’ dedi.

Yazılarınızın devamında başarılar dilerim.
Yepyeni bir fantastik serüvene hazır mısınız?
Anatolya Efsaneleri İlk iki bölüm pdf:http://www.mediafire.com/?uadhvz1vcgmqkct

Yeni Töre'nin ikinci yasası:
Umutlar, inançlar ve dilekler içlerinde bir parça mantık barındırmıyorlarsa hayatları kolayca mahveden boş yalanlara dönüşürler.

Çevrimdışı Thomasward

  • **
  • 352
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
Ynt: Kara Maske ve GKB
« Yanıtla #8 : 14 Ağustos 2012, 11:37:51 »
Teşekkürler.Budan sonra yorumlarınız doğrultusunda yazacağım henüz acemiyim.Yakında part 2 geliyor yavaş ama sağlam adımlarlar ilerliyorum.