Kayıt Ol

Beyaz Diş

Çevrimdışı ada sahilleri

  • **
  • 53
  • Rom: 2
    • Profili Görüntüle
Beyaz Diş
« : 07 Şubat 2013, 01:04:31 »
Merhaba, ben 12. diş. Konsey'de ülkemdeki 32 vilayetin,32 valisinin seçtiği temsilci olarak konuşuyorum. Yüce kralımıza ve konseye saygılarımı iletirim...Verdiğiniz "insanları çıldırtma" görevini büyük bir zevkle yapıyoruz, ben ve silah arkadaşlarım her an savaştayız. Ağzının içinde bulunduğumuz insan, dişlerine her gün düzenli bakım yapıyor. Fırçası, diş macunu, gargara suları, diş ipleri... Her an savaşa hazır bir komutan edasıyla bizim için uğraşıyor. Lakin o kadar kolay pes etmiyoruz, o ne kadar uğraşırsa uğraşsın, hangi silahlarla saldırırsa saldırsın, hangi taktikleri kullanırsa kullansın YÜCE KONSEYE VE HALKIMIZA ETTİĞİMİZ YEMİN VAR, ASLA BEYAZLAMAYACAĞIZ!  Alkışlamanıza gerek yok sayın konsey üyeleri, biz yapmamız gerekeni yapıyoruz. O bizimle uğraştıkça sarı sarı parlamaya devam ediyoruz, beyazlamıyoruz. İster aylar, ister yıllar geçsin, asla ama asla pes etmeyeceğiz! Fark ediyorum sayın konsey, fark ediyorum.. Çıldırmak üzere, kafayı yemeye başladı, yakında iyice delirecek ve kazanan biz olacağız. Üzerimize düşeni en iyi biçimde yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. YAŞASIN YÜCE KRAL!

Şimdi konuşmasını yapmak üzere Diş Ülkesi'nin komutanı Çokiya Ağrıyoya'yı çağırıyorum.

Selam olsun benden Yüce Kral'ımıza, selam olsun benden konseye! Çürükyar alayını tamamen dişlere yerleştirdik. Büyücünün yaptığı özel koruma kalkanı sayesinde ne diş macunu ne de fırçası bulunduğumuz noktaya erişemiyor. Dişlerin karanlık dehlizlerinde ordunun eğitimi veriliyor. Temel kılıç kullanma eğitimi önceden verilmişti, bir haftadır da ağrıtma büyüleri eğitimi veriliyor. Ordumuz kılıçta güçlü olduğu kadar büyüde de güçlü. Hiç beklenmeyen zamanlarda, bazen bir sınavın ortasında, bazen kitap okurken saldırıyoruz. Beyindeki casuslardan aldığımız bilgilere göre cinnet geçiriyormuş, çekici alıp dişlere saldırması yakınmış.. Eğer ki böyle bir saldırı olursa, görevimizi yapmış olmanın verdiği huzurla, kralımız için ölmeye hazırız.. Eski bir atasözü der ki: "Savaş, savaş, savaş, işin bitince öl". Teşekkür ederim.

___________________________________________________________________

Buradaki iki parağraflık kısa hikaye bir cinnet anında yazılmıştır. Yazım hatası, anlatım bozukluğu, noktalama hatası vb. varsa affola.
Çok sözler edildi onlara dair ve onlar için,
"zincirlerinden başka kaybedecek şeyleri yoktur" dendi.

Çevrimdışı Lotrist

  • *
  • 20
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Ynt: Beyaz Diş
« Yanıtla #1 : 07 Şubat 2013, 01:50:56 »
İlk satırları okurken pek hoşuma gitmese de bu denli kısa ama güzel bir eser ortaya kolay kolay çıkmaz. Anlatım dilinde biraz bozukluklar olsa da düzeltilebilir, önemli olan düşünüp yazabilmektir. Hayalgücü gayet güzel kullanılmış. Daha uzun olabilirmiş ama bu haliyle de hoş bir çalışma olmuş bence. Puanlama olsa 10 üzerinden 7 puan verirdim.
"İnsan, üretmeden tüketen tek yaratıktır."