Kayıt Ol

Perde

Çevrimdışı Baal Adramelech

  • *****
  • 1837
  • Rom: 59
  • The Hermit
    • Profili Görüntüle
Perde
« : 30 Ocak 2012, 15:03:50 »
(+18, sanırım)

Elinde, pek de beceriksiz bir şekilde sarılmış yarı-ıslak otu kurcalıyordu çocuk. On sekiz yaşlarındaydı, üzerinde garip bir deri ceket ve kot pantolonu vardı. Geçen sene tuttuğu ev kolay kolay ısınmadığından giysileriyle yaşıyor ve olabildiğince kalın giyiniyordu ev içinde bile. Pijama giyinmeyi özlemişti.

Otla biraz rahatladıktan sonra, kız arkadaşının iç çamaşırını karşısındaki koltukta unutmuş olduğunu fark etti. Çok hızlı ve sinirli çıkmıştı evden, nasıl çıktığını pek önemsemediği belliydi.

Telefonuna gitti eli. Eski tuşlu bir telefondu ve oldukça iyi dayanmıştı. Orasında burasında çizikleri görülüyordu tabi, eskiydi. Yine de hayatı boyunca unutmayacağı kişilere ulaşmasını sağlamıştı. Sertti, yıllarca düşmesine rağmen hiç bozulmamıştı. Sanki ne zaman düşse biraz daha alışıyordu buna, her seferinde daha az çiziliyordu.

Telefon hakkında bu kadar düşünmek onu gülümsetti. Kilidi açtı ve rastgele bir numara çevirdi. Telefon üç kere çaldı; neredeyse on dakika sürmüştü bu. Nefesinin sesini dinledi. Sonunda telefon açıldı.

"Gelsene, bir iki bira var ve karşılığında beni dinleyebilirsin. Evet. Beni dinlemek zor, biraya ihtiyacın olacak."

Telefonu kapattı, ottan bir nefes daha aldı ve beklemeye koyuldu.

***

Sabaha kadar sohbet ettiler. Coup de Grâce'den Danse Macabre'ye kadar ölümün her dalını anlattılar birbirlerine. Fotoğraflar gösterdiler, ölümle alakalı. Obsesyonları duvarları süsledi ve gecenin sonunda uyumaya yüz tutmuşken duvarları boyadılar. Siyah ve kırmızı boyaları tükürükleri ve spermleriyle karıştırdılar, duvarları boyarken bir yandan boyayla seviştiler. Hayalleriyle orgazm oldular ve sonunda yerde, boyaların içinde uyuyakaldılar.

***

Joseph ağlayarak uyandığında başı ağrıyordu ve Gregory ortalıkta yoktu. Üstünde bir örtü vardı, ikinci defa bakınca perde olduğunu anladı. Gözlüğünü el yordamıyla aradı ve kısa bir süre içince bulup gözüne yerleştirdi.

Odada taze bir kahve kokusu vardı. Gregory büyük ihtimalle uyanıp kahve yapmış ve dışarı çıkmıştı. Joseph ayağa kalktığında, camdan giren küçük bir rüzgar üşümesine sebep oldu. O zaman, çıplak olduğunu ve vücudunda boya ve çeşitli kurumuş sıvılar olduğunu fark etti. Bir kısmının meni olduğuna emindi.

İyice gerindi ve yerdeki perdeyi ittirip, çıplak ayaklarla ahşabın üzerinde yürüdü. Banyonun suyunu açtı ve dolmasını beklerken aynada yüzüne baktı. Çok yakışıklıydı. Gülümsedi.
#rekt