Öncelikle ben her şeyi bir kenara atarak sizi bir konuda kutlamak isterim. Burada size yapılan eleştirilere rağmen siz yazmaya devam ediyorsunuz. Bu güzel bir şeydir. Alınganlık gösterip yazıdan vazgeçmek bir yazar için hoş olmaz.
Bir hikayenin cinsel içerikli bir sahne ile başlamasının yasa dışı olduğu nerede görülmüş? Bu tarz sahnelerle başlayan film ve senaryolar gördüm, okudum ki bunlardan bazıları ödül dahi almışlardı. Bu yazarın şahsı fikrine bağlıdır. Eğer yazar cinsel bir sahne ile oyununa / senaryosuna başlamak istiyorsa, bu onun tercihi olduğu içindir. Zevkler ve renkler tartışılmaz diyorum sadece.
İkinci konu ise şu, ben yazarın kendini övdüğü bir nokta göremedim. Bilmiyorum, gözden kaçırmış olabillrim, o bölümü biri alıntılarsa sevinirim.
Haaa, gelin gelelim yazı tarzınıza. "Yazı tarzım ile ilgili tartışılmasın" dediniz ama bence tartışılmalı ki siz hatalarınızı görerek onları düzeltebilesiniz. İlk olarak paragraf arası bir boşluk bırakırsanız, daha düzgün olur yazınız. Göze daha fazla hitap eder. İkinci olarak, virgül kullanmaktan sakınıp çok fazla nokta kullandığınızı görüyorum, ki bu da göze batabiliyor. Ayrıca bazı küçük anlatım bozuklukları ve yinelemeler var yazıda. Örnek vermek gerekirse:
Eleni dudağını büktü. Cıkladı. “Bence alamayacağız,” dedi. “Karşı takım çok güçlü. Ama alsalar da almasalar da onları hala seviyor olacağım. Çünkü, biliyorsun ki içlerinde biri var ve o benim erkek arkadaşım.”
“Bilmem mi?” dedi Mialy gülerek. “Sahi bunu şaka amaçlı söyledin değil mi? Alamayacağımızı?”
Eğer bu paragraf şöyle yazılsaydı:
Eleni, dudağını büküp cıkladı. "Bence alamayacağız" dedi ve ekledi "Karşı takım çok güçlü, ama alıp almamaları önemli değil. Biliyorsun ki erkek arkadaşım o takımda oynuyor."
"Bilmez miyim?" diye cevap verdi Mialy gülerek. "Gerçekten de alamazlar mı dersin?"
daha hoş olabilirdi.
Bunun dışında yan kurgulara ve olaylara önem verdiğinizi görüyorum. Bu da fazlaca kitap okuduğunuzu gösterir. Sabırla anlatıyorsunuz ve ben bütün anlatım bozuklukları ve noktalama yanlışlarına rağmen, sonuna kadar okudum. Karşınızdakine merak duygusunu verebiliyorsunuz. Bence yazıya devam edin.
Not: Türkçe'de "Bilmemmi?" diye bir kelime yoktur. "Bilmez miyim?" demeniz daha hoş olabilirdi
Merhaba.
Ben daha önce bundan sert tepkiler de gördüm yani yazmaya başladığım ilk zamanlarda ve buna rağmen yazmaya devam edip kendimi geliştirmeye çalıştım. Bu, gördüğünüz benim şu anda ulaştığım en üst noktadır.
Evet, sizin dediğiniz gibi cinsellikle başlayan filmler ve kitaplar çoktur. Aslında benim düşüncem, cinselliğe girmek değildi. Girişi hazırlarken şöyle bir düşündüm nasıl bir başlangıç yapabilirim diye ve tercihlerim arasında en iyisi bu gibi geldi.
Yazım tarzım ile tartışılmasın derken içerik –cinsellik şudur budur konularda- demek istemiştim.
O bölümü aslında kaldıracaktım. Çünkü, o bölümü sitemde beni daha önce takip eden ve romanım hakkında bilgi sahibi olanlara hitaben yazmıştım. Kendi sitemde de yayınlamıştım bu şekilde.
Efendimmmm, öncelikle size mükemmel bir seri yazacağımı umuyorum ve ilk kitabı beğenmenizi diliyorum. Uzun zamandan beri fantastik eserlerle iç içeyim ve bastıracağım seri dışında neden bir seri daha yazmayım diye düşündüm. Düşüne düşüne mükemmel bir konu da buldum. İçinde bol bol aşk bulacaksınız daha nolsunnn 
Onlar bunu beğenmişlik olarak algılamadılar, tam tersine kendime güvendiğim için kutladılar. Bu beğenmişlikse bir şey diyemeyeceğim… Belki de kendime çok hem de fazlasıyla çok güveniyorumdur.
Evet, bazen yenilemeler ve cümle kuruş bozuklukları da olabilir ama napalım her insan hata yapar.
Noktaları çok kullandığım doğrudur. Nedendir bilmiyorum.
Evet, çok kitap okuyorum. Kitaplar benim hayatım diyebilirim. Kitaplara fazlasıyla bağlıyımdır.
Ağız alışkanlığından ötürü konuşma tarzındaki gibi yazdığım sözcükler olabilir. Affola…
Uzun ve güzel yorumunuz için teşekkür ederim.