Kayıt Ol

Değerler Eğitimi Etkinlikleri - Veysel Parlak

Çevrimdışı magicalbronze

  • *
  • 4075
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle
Değerler Eğitimi Etkinlikleri - Veysel Parlak
« : 01 Temmuz 2013, 10:39:48 »
 


Değerler Eğitimi Etkinlikleri ile ilgili başvuru niteliğindeki kitap Değirmen Yayınları'ndan çıktı. Veysel Parlak'ın hazırladığı bu iki kitaplık diziye göz atma fırsatı buldum. Oldukça bilgilendirici ve hazırlanan örneklendirmelerle değerli bir kaynak niteliğinde. İlk kitap 7-9, ikinci kitap 10-11 yaş arası çocuklar için hazırlanmış.

İlk kitabın tanıtım yazısı:
Alıntı
İnsan değerleriyle insandır. İnsan kendi hayatını çocukluk döneminde elde ettiği, gözlemlediği, etkilendiği, sevdiği ve ihtiyaç duyduğu değerler üzerine bina eder.
 
Bu kitapta 7–9 yaş çocuklar için değerlerin yaşamı kuşatabilmesini sağlayacak dramalar, hikâyeler, metinler, üst düzey öğrenmeyi gerçekleştirecek faaliyetler ve etkinlik çalışmaları bulacaksınız.
 
Öğretmenlerin sınıfta, anne- babaların evde kolaylıkla uygulayabileceği etkili değerler eğitimi etkinlikleri, çocukların bu değerleri hayat pratikleri içinde kavramalarını kolaylaştıracaktır.
 
Okullarda 1. 2. ve 3. sınıflarda uygulanmış pratik etkinlikleri içeren bu çalışma Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşımaktadır.

Şu anda kitapyurdu sitesinde satışta. Oradan veya kitapçılardan temin edebilirsiniz. Tavsiye ederim.
"Her neyse sahip olunan, doğar ve ölür.
Bu nefsi müziğin içinde sıkışmış herkes
İhmal eder ölümsüz aklın harikalarını."
- William Butler Yeats, "Sailing to Byzantium "