Kayıt Ol

Lord'un Huzuru

Çevrimdışı Herr Mannelig

  • ****
  • 924
  • Rom: 17
    • Profili Görüntüle
Lord'un Huzuru
« : 18 Şubat 2008, 22:28:53 »
Bir forum ortamı için fazla mı ahlaksız olur diye düşündüm ama sorun olursa silersiniz başlığı...



Kanla kirlenmiş izler bırakıyor vücudunda sırtında şaklayan kırbaç. Arkada çalan Norveç Black Metali, erkeğin acı, kızın zevk dolu iniltileri ve havada ıslıklar çalarak erkeğin vücudunda şaklayan kırbacın sesiyle dolu kırmızı loş ışıkla aydınlatılmış oda. Bir dolap var odada sıçrayan kanlarla lekelenmiş, bir de yatak üzerinde bir kız bir de erkek barındıran.

   Erkeğin kolları iki yana açılmış, gerili bir şekilde yatağa bağlı kırmızıya boyanmış iplerle. Uzun saçları terle yüzüne yapışmış; yüzünü büyük ölçüde gizliyor. Çektiği acıyı yansıtan kısık gözleri ve çektiği acıdan zevk aldığını gösteren yukarı kıvrılmış, üzerindeki bir yaradan çenesine, göğsüne kan damlayan dudaklarını gizleyememiş saçları. Dudağındaki ve alnındaki yaradan akan kan, uzun keçi sakalından aşağıya, kırbaç ve bıçak izleri taşıyan göğsüne saçlarından akan terle bir olarak damlıyor. Göğsü, beli, karnı tüm vücudu neredeyse kıpkırmızı olmuş yediği kırbaç darbeleri ya da kanın bıraktığı izle.

   Üzerinde de kız var! Sırtına uzanan kızıl saçları erkeğin üzerinde tepinirken bir o yana bir bu yana salınıyor. Dudaklarında erkeğin dudaklarından kalan kan var, ağzında da o metalik tat… Zarif omuzlarından birinde erkeğin açtığı bir bıçak yarası var, yara taze hala kanıyor. Dolgun göğüsleri omzundan süzülen kanla ıslanmış, göğüs uçlarında ucunda iğne bulunan mandallar asılı. Elinde püskülleri kurumuş kanla katılaşmış bir kırbaç var, bir erkeğim göğsüne, beline yapıştırıyor kırbacı bir kendi sırtına.

   Ritmik bir şekilde sevişiyorlar, bir kelime edilmiyor. Ne gerek var ki sözlere sadece acı ve zevk dolu iniltiler varken. Sessizlikte acılarına, zevklerine, imanlarına –lordlarına- daha iyi yoğunlaşabiliyorlar böylece. Bu kutsanmış sessizliği erkek bölüyor “Sen bana lordumuzun bir hediyesisin” sözleriyle.

   “Sen lordun bir uşağısın. Ben ise onun sağ koluyum.” diye haykırıyor kız tiz sesiyle acımasızca bir kırbaç darbesi indirirken adama. Bir çığlık koy veriyor adam çaresizce ve hemen ardından boğuk bir kahkaha. Gözlerine bir pırıltı yerleşiyor adamın delilere özgü. Delilik kutsaldır! Deliler karanlık lorda en yakın kişilerdir, mantığın sıkıcı, boğucu, kısıtlayıcı zincirlerinden kurtulmuş en özgür kişidir. Mantık vicdanı getirir beraberinde ve lordun yirmi bir kuralında kesinlikle vicdana yer yoktur!

   “Ben senin zavallı bir kölenim.” diye haykırıyor bu sefer adam titreyen bir sesle.

   “Şunu anladığın iyi oldu” diyor kız kısık bir sesle kaşları çatık bir halde. Kırbacı bırakıp ucu kızıl kör bir bıçak alıyor kız, kullanmıyor bir müddet sadece elinde duruyor.

   Ritm hızlanıyor! Kızın kalçalarının çıkardığı ses cross darbelerine eşlik ediyor neredeyse. “Geliyorum” diyor sıkılı dişlerinin arasından erkek. “Geliyorum… Kızıla boya beni. Kutsa beni! Kızılla kutsa beni.”

Kızın tiz çığlığıyla inliyor oda. “Biz üç sayıyla çoktan kutsandık” diyor kız kısık sesle müziğin durmasını fırsat bilerek. Titreyerek boşalıp, zevkin doruklarına çıkarken bıçağı adamın göğsüne indiriyor. Keskin olmadığından eti zorlayarak iğrenç bir sesle eti yarıyor bıçak. “Altı” diyor kız, adamın boşalmanın keyfi ve bıçağın verdiği acıyla attığı çığlıkları bastırmak için bağırarak.

Bıçağı erkeğin karnına bu sefer daha derine gömüyor yine hala boşalmanın verdiği inanılmaz zevkle başı dönerken. “Altı” diye haykırıyor yine. Erkeğin gücü tükenmiş boğuk haykırışı ile kızın zafer dolu coşkulu çığlığı bir olup dövüyor odanın duvarlarını.

Kız erkeğin aletinin üzerinden kalkıyor ve bıçağı erkeğin kalbinin olduğu yere hizalıyor, erkekle göz göze gelip. Bu bakışın ardından ne yapması gerektiğini anlayacak kadar akıllı biri bu genç adam. “Altı” diye fısıldıyor. Deliliği yani özgürlüğü olduğu gibi yansıtan korkunç bir kahkaha attıktan sonra “Hazırım, beni onun yanına ulaştır” diyor zar zor konuşarak kıza.

Bıçak son kez kalkıyor! Erkeğin cansız bedenini yataktan aşağı atarak yatağa boylu boyunca uzanıyor kız. “Lordum; sana, nimetlerine şükürler olsun” diyor bıçakta kalan kanı yalayarak temizlerken konuştuğundan zor anlaşılan bir sesle, yaşadığı şehvetli dakikaların ardından uyuya kalmadan önce.
Contraataques muy rabiosos, deberemos resistir; Ay Carmela!