Kayıt Ol

Los Amantes Del Cìrculo Polar ~ Kutup Çizgisi Aşıkları

Çevrimdışı Amèlie

  • ***
  • 531
  • Rom: 1
    • Profili Görüntüle


Tür : Romantik / Dram
Gösterim Tarihi : 8 Ekim 2004
Yönetmen : Julio Medem
Senaryo : Julio Medem
Görüntü Yönetmeni : Gonzalo F. Berridi
Müzik : Alberto Iglesias
Yapım : 1998, İspanya , 104 dk.


Oyuncular

Najwa Nimri (Ana) , Fele Martínez (Otto) , Nancho Novo (Álvaro) , Maru Valdivielso (Olga) , Peru Medem (Çocuk Otto) , Sara Valiente (Çocuk Ana) , Víctor Hugo Oliveira (Genç Otto) , Kristel Díaz (Genç Ana) , Pep Munné (Javier) , Jaroslav Bielski (Álvaro Midelman) , Rosa Morales (Sofía) , Gonzalo F. Berridi 
 
Ana ve Otto'nun kaderleri uzun bir çizgi ile bağlanmıştır. Çizgi çizilmeye Madrid'te başlar. Küçük çocuklar ilk defa bir okul çıkışında karşılaşırlar. On yedi yıl sonra kutup çizgisinin kıyısında buluşacaklarını bilmeden. Otto'nun anne babasının boşanması, Ana'nın babasının ölümü, sonradan Ana'nın annesi ile Otto'nun babasının tanışmaları ve hatta evlenmeleri ile olağanüstü tesadüfler halinde devam eder.

Küçük çocukların kaçamak ilişkileri, giderek itirafı ve idrakı zor bir aşka dönüşecektir. Her biri dünyanın başka yerlerinde kendi hayatlarını yaşayacak olsalar da, hep bir şeylerin eksikliğini kalplerinde taşıyacaktırlar.

Hiç gece olmayan, Finlandiya'daki küçük bir kasaba onları beklemektedir. Yerine getirilmesi gereken bir yazgıları vardır çünkü.