Kayıt Ol

Kleidophoros - Kemal / Kerak

Çevrimdışı Lordmuti

  • ****
  • 1123
  • Rom: 35
  • Time is a drug. Too much of it kills you.
    • Profili Görüntüle
Kleidophoros - Kemal / Kerak
« : 29 Haziran 2015, 18:26:22 »
Oyun Sayfası

Seviye: 0

İsim: Kemal
Yaş: 42
Cinsiyet: Erkek
Bağlılık: Kerak Krallığı
Erdem ve Kusur: Bilgelik/Kibir
Karakter Tasviri: 1.95 boyunda, uzun siyah saçlı, hafif kilolu, omuzları alabildiğine geniş ve yılların yorgunluğuyla çok hafif kambur.
Özgeçmiş: Denizci/Tüccar

Gemisi/gemileri:
Nur[*]Firkateyn[/*] - Kaptan Kemal
-

Subaylar:
-

İtibar:
Kerak Krallığı: +5
Hjotar Krallığı: 0
Einfergel Cumhuriyeti: 0
Ghaccio Düklüğü: 0
Caballo Cumhuriyeti: 0
Malhonette Krallığı: 0
Pendros İmparatorluğu: 0

Başarımlar:
-



İmparator olmayı canım kolay mı sandın?
Dünyaya kazık çaktım duyulsun adım.

Çevrimdışı Lordmuti

  • ****
  • 1123
  • Rom: 35
  • Time is a drug. Too much of it kills you.
    • Profili Görüntüle
Ynt: Kleidophoros - Kemal / Kerak
« Yanıtla #1 : 01 Temmuz 2015, 20:18:12 »
Altaruk liman bölgesi, Kerak - 3 Temmuz 758, saat 20.00

Caballo'dan gelen keşif haberlerinin Caldeum'a ulaşması ve oradan kalkan gemilerin doğudaki yeni topraklara yelken açmaya başlaması yirmi günü bulacaktı. Yola çıkmalarından sonra birkaç haftayı da güneyden ya da kuzeyden ana karayı dolaşıp Kerak'ın doğudaki tek liman şehri Altaruk'a ulaşmakla harcayacaklardı, yani Kerak bu dünyayı keşfetmeye diğer herkesten çok daha geç başlayacaktı.

Bu durumun istisnası, Cortez keşif haberleriyle döndüğünde Altaruk'ta demirlemekte olan gemiler oldu. Haberlerin geldiği ilk günlerde bu limanda pek fazla gemi yoktu, çoğunluk iki hafta önce yola çıkıp mallarını dağıtmaya başlamıştı. Yani sadece burada kalan birkaç şanslı ya da iyi kader sahibi Keraklı gemi hızla denize açılıp keşiflere başlama şansı bulabildi.

Kaptan Kemal ve burada demirlemekte olan Nur'un tayfası da şanslı kesimdendi. Kısa süre önce gemide serdümen olarak çalışmaya başlayan Şefik bin Abbas bin Hüseyin, şanslarına hayret üstüne hayret ediyordu. Kerak'ın içindeki çöl bölgelerinden gelen çoğu insan gibi koyu tenli olan Şefik, başka bir şansı olmadığı için denizciliğe başlayanlardandı. Küçükken gezip görmek için gittiği bir kıyı kasabasına korsanlar saldırmıştı. Oradaki saldırıdan sonra güneyli korsanlar tarafından esir alınıp korsan gemisinde kürekçi olarak sigortasız çalışmaya başlamış, başka bir korsan gemisi tarafından kurtarılıp köle olarak satılmak üzere tekrar esir edilmişken de hangi krallıktan olduğunu bilmediği bir donanma sayesinde kurtulmuştu. Askerler tüm esirleri getirip Altaruk'ta serbest bıraktığı için donanmanın Kerak'a ait olduğunu düşünüyordu; ancak hiçbir zaman emin olamamıştı.

Anlayacağınız üzere Şefik'in şansla arasında garip bir ilişki vardı.

"Kaptan, ya habibi kaptan! Bizde bu şans oldukça sırtımız yere gelmez. Hemen gidelim, gece falan dinlemeden hanları dolaşalım da gemiye bir subay bulalım. Vallahi acele edelim, herkes doluşmadan şu kıtadan kendimize bir parça toprak ayıralım." Diye heyecanla anlattı Şefik. "Şu anda tüm hanlar kaynıyordur. Güneş Çanağı ya da El Burhani'nin Yeri'nde kesin birilerini buluruz. Ne olur çabuk karar ver de acele edelim kaptan!"



İmparator olmayı canım kolay mı sandın?
Dünyaya kazık çaktım duyulsun adım.