Kayıt Ol

Ney eksik?

Ney eksik?
« : 30 Nisan 2011, 00:40:58 »
 Ben sonsuzdan gidiyorum sessizliğe... Önümde birçok koku ve tat var. Çok kadın ve çok erkek. Büyük sevişme partileri hepsini aştım. Girdim çıktım ama bulamadım sessizliği. Hep o kadar çok gürültü var ki, kendimi bile duyamıyorum artık. Ergenlikten mi? Sanmıyorum. Çünkü bu farklı bu hep içimde olan ama yeni farkettiğim bir hastalık gibi. Sorup da cevap alamadığın denklemler. Ya da boş küme hiçlik. Gerçekten kötü bir dönemdeyim sanırım. Ama hazırım. Yaşamaya yaşamak içinde ölmeye! :Artık mastürbasyon bile zevk vermiyor ki bu kötü bir şey olsa gerek. Belki de iyidir. bilemiyorum.Paylaşılması gerek değil tabii ama durumum bu. Müziğim dışında bana zevk veren hiçbirşey yok. Benim tanrım yok. Taptığım yok. Güvendiğim yok. o kadar boşum ki. Benim gözlerime bak ve söyle neyi göremiyorsun?

Gri

Çevrimdışı Raisor

  • ***
  • 793
  • Rom: 15
    • Profili Görüntüle
Ynt: Ney eksik?
« Yanıtla #1 : 30 Nisan 2011, 00:45:24 »
Ergen bunalımı sezimledim.

En yakın dostuna söyle sana bir tokat atıp "kendine gel" desin. "Bu çocuk kendine zarar vermez umarım" diye düşünerek okudum yazdıklarını.

Bu kadar karamsar olma bence.
Vahşet her yanda ulu orta sergilenirken,

Sevişmek için saklanmak zorunda kaldığımız bir Dünyada yaşıyoruz.

-John Lennon.

Ynt: Ney eksik?
« Yanıtla #2 : 30 Nisan 2011, 00:48:11 »
Bu düşündüğüm bile herşey anlamsız geliyor Raisor. Anlamaya çalışma. Gerek yok. İlgilendiğin için sağol ama geçecek bir şey değil bu.
Gri