Kayıt Ol

Nirnaeth

Çevrimdışı Nirnaeth

  • ***
  • 848
  • Rom: 4
    • Profili Görüntüle
Nirnaeth
« : 28 Ağustos 2008, 15:22:54 »


Nickini Nirnaeth olarak değiştirmiş ve metal dinleyen birinin Nirnaeth adında bir black metal grubuna rastlamasının ne kadar dramatik olduğunu bilir misiniz ey ahali? Evet, bunun şokunu yaşamaktayım. Tam orjinal bir nick buldum derken bununla karşılaşmak sinir bozucu, her ne kadar ben de metal dinliyor olsam da. Aslında black metal camiasında Nirnaeth olayı pek popülermiş, daha bir sürü Nirnaeth Arnoediad konulu şarkı var. Tolkien'in Sayısız Gözyaşı Savaşı metal halkını pek derinden etkilemişe benziyor..

Mutill (gitar) ve Malaria (bass) tarafından kuruldu, ilk şarkıları Mutill tarafından 2001'de farklı tarzlarda bestelendi. 2002'de baterist Yamael gruba katıldı, uzun bir zaman sonra da Zigouille ile grup tamamlandı.. İki albümleri var. Thrown Athwarth the Darkness, Nothing But Ashes. Bilinen bir grup değil Nirnaeth, ama black metalciler tarafından tanınacaklar bir gün, demedi demeyin. "Underground" (!) Black Metal işte, bahse girerim Türkiye'de tanıyan bir tek ben varım.  :P

Henüz bu tanınmama olayından ötürü (en azından piyasa değiller) şimdilik sadece Nirnaeth Arnoediad adında bir şarkılarını bulabildim ve oha dedim. Gayet de güzel şarkı bence, sevdim bunu ben. Hoş bir Black Metal parçası ama az biraz Death tınısı da var.. Ama nickim çalınmış gibi bir izlenime varmama sebep oldu, bunun dışında kötü bir yan yok. Bulun siz de dinleyin o parçayı, öneririm.

İçinde pek bir şey bulunmayan resmi site için: Pat!
Nirnaeth Arnoediad'ı indirmek yada dinlemek için: Güm!

Başka şarkılarını bulabilirseniz iletişime geçin benimle lütfen...

Not: İlk defa resmi bir tanıtım yaptım, mutluyum, araya yorumlarımı da kattım, sentez bir şey oldu. :P

Dipnot: İyi ki black metal grubuymuş ama, pop felan olsa intihar ederdim.

Allein

Ynt: Nirnaeth.
« Yanıtla #1 : 28 Ağustos 2008, 15:40:24 »
Whoaaaaaaaaaaa! Nirnaeth. Ah, bir de diğer şarkılar geçse elime! :P Ayrıca eskiymiş grup biraz. Neden tanıtılmıyor kardeşim bize de Türk büyükleri tarafından xD Cansu'm kendi başına hazırlamak zorunda kaldı açıklamayı :P Ama daha iyi tanıtan olamazdı, eminim. (Poh poh service :P)

Gerçi, ardından The Cure çalınca müthiş bir çakılma oluyor beyin sulandıran; fakat hoşluğunu algılayabildim şu anda.   :clap