Kayıt Ol

Ölmek

Çevrimdışı Raisor

  • ***
  • 793
  • Rom: 15
    • Profili Görüntüle
Ölmek
« : 30 Eylül 2011, 20:58:03 »
Ölüyorum. Ya bir apartmanın damından atlamışım ya da arabamı duvarlara çarpmışım içinde yol alıyorken ben. Ömrümün her saniyesinde, var oluşum karanlıkla betimleniyor. Gözlerim yaşlı, anımsıyorum masum çocukluk günlerimi. Ölüyorum. Yaşıyor ve ölüyorum. Ölüyor ve yaşıyorum.

Tüm insanlar hayallerinin peşinden koşuyorken ben ideallerimin peşinden gidiyorum. Bir sona vardığımda dahi vazgeçmeden bu garip labirentte başka bir yol arıyorum, bilinçaltımda bir çıkışın olmadığını bilsem dahi. Biri bana fısıldıyor ve diyor ki sen; olmayacak şeyleri olmayacak yerde ve zamanda düşlüyor gibisin.

Balkonun kapısında otururken yıldızları seyretmek gibisi yoktur. Anlamlı, itişamlı... Ve sonra düşüyorum oradan. Zincir korumalıkların çok uzağında olmama rağmen, onca yıl seyretmeye doyamadığım manzaraya doğru dalışa geçiyorum. Görüyorum ki, manzara sadece yukarıdan izlenebiliyor. Sen düştükçe, bu ihtişamlı manzara da kayboluyor gecenin karanlığında. Vücudumu sert zemine çarptığım zaman, öldüğümün, yeniden öldüğümün farkındalığında, az önce balkonundan düştüğüm gökdelenin merdiven katını arıyor gözüm. Her defasında yıllar geçiyor onu bulana değin. Ve onu bulmak için geçirdiğim tüm o zaman boşa geçiyor...

 * * *

Her sabah uyandığınızda uykuya aç olursunuz ya, işte öyle seversiniz ölümü bir süre sonra. Sizi tüm pişmanlıklarınızdan, tüm tasalarınızdan, tüm sorumluluklarınızdan uzaklaştırıyor siz yeniden doğana kadar. Öyle bir şehirde yaşıyorsunuz ki, her yer yüksek, her yer karanlık... Sizi düşürmek için can atıyor şehir. Siz de ölmekten gurur duyuyorsunuz bir süre sonra.
Vahşet her yanda ulu orta sergilenirken,

Sevişmek için saklanmak zorunda kaldığımız bir Dünyada yaşıyoruz.

-John Lennon.

Çevrimdışı reborNecro

  • *
  • 7
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Ynt: Ölmek
« Yanıtla #1 : 07 Ekim 2011, 17:11:50 »
gerçekten çok anlamlı   ama ölümü sevmekten çok ölümü beklemek daha doğru olurdu çünkü onu sevmekten çok hayatı karşına alırsın  ölüme ne kadar yaklaştığını düşünürsen düşün aslında hayattan kaçarsın  tabi bu benim fikrim senin bulduğun anlamı ben  belki bulamam sonuçta bu senin duygularını yansıtıyor  :)
acı tüm güçlerin temeli tüm güçler acının esiridir . . .