Kayıt Ol

Ölüm İçin Herşey

Çevrimdışı armeneus

  • **
  • 139
  • Rom: 3
    • Profili Görüntüle
Ölüm İçin Herşey
« : 01 Mart 2016, 08:11:20 »
Not: Bu öykü Dreame adlı uygulamaya taşınacağı için yayından kaldırılmıştır. Ölüm İçin Her Şey’in tamamına Dreame uygulamasından ulaşabilirsiniz.

1. GİRİŞ


Sessizliğin bağrından kopup gelen şey neydi? Bir fırtına mı?

Bu derin bilmeceyi çözüp ailesini bulabilecek mi?

Hiç kimse zamanın ötesine gidememiş ve bunu tam olarak kavrayamamıştı. Ama o zamanın ve mekanın varlık sınırlarını zorlayarak bir ilk olacaktı.

Kalbin derin bir üzüntüyle kavrulduğunda ne yaparsın? O yapması gerekenden çok fazla fedakarlık yaptı. Şimdi bazı şeyler için karar vermesi gerekiyor.

Hayat mı, ölüm mü? Kalmak mı, gitmek mi?

 "Kararsızlığım kararımın önündeki en büyük engeldir" diyerek vereceği karar en çok kimleri etkileyecek?

Benliğini kaplayan sorulara bir yanıt bulması gerekiyordu. Bütün soruların cevabına ancak tek başına bir yolculuğa çıkarak ulaşabilirdi.

Herşey bir kelimede şifrelenmiş olabilir. Ama hatırlaması gerekiyor. Hafızasını kaybetmiş olması onun en büyük dezavantajıydı aynı zamanda en büyük avantajı... Zamanda yolculuk yaparak ters giden şeyleri düzeltmeli.

O en büyük düşmanıyla geleceğinde sadece bir kez karşılaşacak. Onunla tanıştığında bir bahar günü yağan yağmur aradan geçen asırlara rağmen karşılaştıkları gün hala devam ediyordu. Herşeyi öğrendiğinde vereceği karar ölümsüzlük manyağı düşmanı ile asırlar önce yaşadıkları şeyleri yeniden canlanmıştı.

Tutkusuna karşı koyamaması en büyük hatasıydı. Yanlışlarını düzeltmesi için bir şansı olacaktı. Yaptıklarından duyduğu büyük pişmanlık, tuttuğu yas ve dayanamadığı yalnızlığı kendi sonunu getirecekti. Ama o batarken yalnız gitmeye hiç niyetli değildi. Hayatını mahveden kahinleri de yok ederek bir süredir korktuğu bedeli ödeyecekti.

Her canlının ödediği korkunç bedel...
Şimdi, daima ve sonsuza dek

Çevrimdışı armeneus

  • **
  • 139
  • Rom: 3
    • Profili Görüntüle
Ynt: Ölüm İçin Herşey
« Yanıtla #1 : 01 Mart 2016, 09:52:48 »
2. Kaybolmuş Bir Ruh


Karanlığın ve ölümün onu yakalamasını ne kadar isterdim!

Bir lanet taşıyordu. Herkesin kurtulması için onun ölmesi gerekiyordu. Birileri zarar görecekti. Ama bu o olmayacaktı.

Hayatımı mahveden herkesten imtikamımı almak için geri döndüm. Onu dinlemem gerekirdi. Sanırım ikinci şansımıda kaybettim.

Ben kim olduğumu bilmiyorum. Bunu öğrenmek için çok şey yaptım. Ama asıl gerçeklerin bu kadar can yakıcı olması şart mıydı? Şimdi kendimden nasıl kaçacaktım? Kendi gerçeğimden,varlığımdan ve herşeyden...

Ölüm nasıl bir şey olabilir? Son anlar nasıl yaşanır? İnsan bir tutam yaşam için nasıl çırpınır? Ne yapacağım? Ya katil olacağım ya da bu kahanetin asla gerçekleşmemesi için kendimden kaçacağım.

Kaybedene bir şans daha verilmez. Ama bunu istemekle hata mı etmiş olurum? Kaybettiğim bu şansı ve hayatı geri alamadığım gibi bu savaşıda kazanamam değil mi?

İnsanın hayatını sadece mucizeler değiştirebilir. Mucize sana gelmezse sen ona gidersin. Var olmazsa kendi şansını yaratırsın. Olmadı mı? Zorla alırsın.

Umudunu kaybetmediğin sürece mutlaka bir yardım gelecektir...
Şimdi, daima ve sonsuza dek