Merhabalar;
"Şimdi beni iyi dinle Edgar bu çocukta özel bir şeyler olduğunu düşünmüştüm ama bu acıyla birlikte özelliğinin ortaya çıkması gerekirdi. Sanırım yanlış kişiyi almışız. Fakat emin olmamız lazım. O yüzden bu çocuğun peşinden ayrılma. 7/24 Evini gözetle ve herhangi olağan dışı bir olayda bana haber ver. "
"Emredersiniz efendim. "
Kahraman bakış açısıyla yazılmış bir öykü olmasına karşın böyle bir bilgi vermişsiniz. Bu tür bir ayrıcalıkla yazmak istiyorsanız tanrısal bakış açısını kullanmanızı tavsiye ederim. Çünkü karakteriniz bayıldığı halde bu anlatılanları nereden bilebilir ki? Sonuçta hikayeyi o anlatıyor.
Ayrıca madem çocuğu bayıltıyorlar neden bir de gözlerini bağlasınlar ki

. Orası biraz mantıksız olmuş.
"Ben her yaşıtım herkes gibi okula giden, normal bir yaşantı süren bir çocuktum."
Bu cümlede herkes kelimesini gereksiz kullanmışsın okumayı zorlaştırıyor.
"Kerpeten yavaş yavaş bana doğru gelmeye başladığında adam ağzımdan koparabilecek her türlü kelime için gözünü bana dikmişti."
Bu cümlede de "koparabilecek" kelimesini koparabileceği yada koparılabilecek şeklinde kullanmanı tercih ederdim.
İlk hikaye için kurgu oldukça iyiydi. Hikayeni beğendim. Ama bir şey sormak istiyorum karakterimiz çatışma esnasında öldü mü yoksa hikayenin devamı gelecek mi? Gelirse takipteyim

.