Kayıt Ol

Karanlık Ruhlar Gobleni

Çevrimdışı Black Helen

  • ***
  • 782
  • Rom: 15
    • Profili Görüntüle
Karanlık Ruhlar Gobleni
« : 12 Kasım 2011, 12:40:06 »


Ravenloft Serisi yeni kitabı Karanlık Ruhlar Gobleni'yle devam ediyor!

Aslında yeni derken bizim için yeni olduğunun üstünü vurgulamamız gerek. Zira bahsi geçen kitap Amerika'da Mart 1993'te yayımlanmıştı. Ravenloft'un kurguculuk bakımından en iyilerinden birisi olarak gösterilen ve sevilen yazarlarından Elaine Bergstorm'un kaleme aldığı kitap yine büyücüleri, garip yaratıkları ve Ravenloft'un hatırladığımız o mistik dünyasını yansıtıyor.

İsterseniz gelin hep birlikte kitap arka kapak yazısına bakalım:

Alıntı
Bir yetim, yetiştiği manastırın dışındaki dünyayı, keşişlerin her düşüncesini ve davranışını yönlendiren goblenden korkmayan bir dünyayı öğrenmek ister.

Ancak gerçek kimliğini keşfettiğinde, en çok değer verdiği şeyleri yok etmekten kendini alabilecek midir?

Çevirisini Özlem Önder Çelik'in ve editörlüğünü Egemen Görçek'in üstlendiği kitabın tanıtım yazısı ve künye bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kitabın şimdilik fiyatı ve ISBN No'su duyurulmamış olmasına karşın kısa sürede bilgiler elimize ulaşacaktır. Fuar boyunca Laika Yayınları standından kitabı temin edebilirsiniz.

Ayrıca bunun yanında, Christie Golden'in yazmış olduğu ve çoğumuzun gönlünde ayrı bir yeri olan Sislerin Vampiri de yeni basımı ile yine Laika'dan çıkacak. Okumamış olanlar ya da yeni basımı almak isteyenler kaçırmasın!
Spoiler: Göster