Nedir?Hani spor yapmadan önce ısınırız ya, bu da benim ısınma turlarımdan biri. Az önce, bir anlık bir ilhamla yazılmıştır ve parmak esnetme amaçlıdır. (Yani istediğiniz gibi eleştirin yahu

)
Neden Paylaşıyorum?
Belki kendi ısınma turlarımızı da burada paylaşabiliriz. Çizerler günlük karalamalarını, skeçlerini falan paylaşıyor mesela. Biz de bunu yazıda yapabiliriz diye düşündüm.
Rüzgârlar ve KorlarRüzgârlar dövmüştü seni, beniyse korlar. Ama aramızda kırılgan olan her zaman sendin. Narindin. Seni korumak için ben vardım ya. Beni seçmiştin hani. Birbirimize ilk dokunduğumuzda bu birliktelikten doğacak gücü her bir parçamızda hissetmiştik. Beni kalbine en yakın yerde taşıdın, ben de o kalbi yok olma pahasına korudum.
Hiç yılmadın, beni hiç utandırmadın. Tüm soğukluğuma rağmen tek bir kavrayışla ısıttın içimi. Seni sömürdüm, biliyorsun. Düşünmeden, bir an bile pişman olmadan hem de. Ellerin üşüdü. Üşüdükçe ben ısındım.
Böyle olmalıydı sonumuz. Bize yakışan buydu. Bırak onlar istediğini desin. Ben hep bunun hayalini kurdum.
Şimdi sen hiç üzülme tatlım. Artık tek bedeniz.
Sen hiç korkma tatlım. Artık ayrılamayız.
Bırak, konuşsunlar. Kendi silahıyla öldü diye küçümsesinler. Katil ilan etsinler beni. Asla bilemezler. Bilemeyecekler. Metalin ve etin, sıcağın ve soğuğun birleşimine şahit olamayacaklar. O yüzden bırak... Konuşsunlar.
Bir kez daha ısıtıyorsun beni. Kırılgan bedenini besleyen onca yaşam sıvınla doyuruyorsun. Ölüyorsun. Gözlerinin feri akşam güneşinin ışınlarıyla birlikte yitip gidiyor. İkinizin de çehresi soluyor.
Böylece beraber yıkanıyoruz. Kanınla yıkıyorsun beni, ben de sonsuza kadar senin bir parçan olarak katı metalle yıkıyorum bedenini. Derinlere saplanıyorum. Hiç kimse bizi ayıramasın diye.
Şimdi sen hiç dert etme tatlım. Bütün bedenin kuruyana kadar buradayım.
Yazar Notu: Size de aynı şeyi çağrıştırdı değil mi? Biliyorum, biliyorum, ama adını söylesem bile
büyük spoiler olacağı için hiçbir şey diyemiyorum

!
Emin olun, yazı bitip de imla kontrolü için baştan okurken "oha!" deyiverdim. Her şey olup bittikten sonra neye benzediğini fark ettim. Eğer size de o izlenimi verdiyse açıkçası ben bu imadan rahatsız değillim. Hem o malum şeyi bilenler için yad etmemizi sağladı, yoksa aşırmadım yav

!