Kayıt Ol

Serenity

Çevrimdışı Amras Ringeril

  • ******
  • 2483
  • Rom: 0
    • Profili Görüntüle
Serenity
« : 01 Ekim 2009, 20:04:42 »


Tür :   Bilim Kurgu / Aksiyon / Macera
Yönetmen : Joss Whedon
Senaryo : Joss Whedon
Görüntü Yönetmeni : Jack N. Green
Müzik : David Newman
Yapım : 2005, ABD

Oyuncular

Nathan Fillion (Yüzbaşı Malcolm Reynolds) , Gina Torres (Zoë Warren) , Alan Tudyk (Hoban 'Wash' Washburne) , Morena Baccarin (Inara Serra) , Adam Baldwin (Jayne Cobb) , Jewel Staite (Kaylee Frye) , Sean Maher (Dr. Simon Tam) , Summer Glau (River Tam) , Ron Glass (Shepherd Meria Book)

Firefly dizisinin sinema filmi olarak karşımıza çıkıyor. Filmde River Tam isimli psişik bir kızın, galaksilerarası bir meclis tarafından kullanılması sonucu ortaya çıkan sonuçlar anlatılıyor. Karakterimiz meclisin gizli bir sırrını öğreniyor ve meclis bunun peşine düşüyor. Bu sırada karakterimizin içinde bulunduğu soyguncu grup da onunla birlikte maceradan maceraya atılıyor


Yorum: SFX dergisi en iyi bilimkurgu falan seçmiş de bence tırt bir film. Klişelerle dolu, zayıf kurgu, zayıf çekimler(hatta bence berbat) falan. 6 veririm 10 üzerinden en fazla. Daha da işlemez benden. Tam bilimkurgu havası var ama eğlencelik izleyebilirsiniz.
try again fail again fail better

malkavian

Ynt: Serenity
« Yanıtla #1 : 01 Ekim 2009, 20:25:37 »
Çıktığı zaman büyük bi umutla izlemiştim. Klişe dolu olsa da Amras 'ın dediği gibi bazı özgün yanları da var. Kıyafetler ve ana karakterimizin kullandığı silahlar ve dövüşme tarzı oldukça hoşuma gitmişti bu filmde. Filmin iyi ve kötü olması tamamen beklentiye bağlı sanırım. Ortalama bir film olduğu için az beklenti ile izlerseniz keyif alırsınız mükemmel bir başyapıt beklerseniz izlemezsiniz bile filmi :)

Benim için oldukça eğlenceli ve güzel bi filmdi