Merhabalar arkadaşlar,
Hoş buldum
Gece Nöbeti serisini tamamlayacağız. Müsterih olun. Yayın takvimimizdeki yerlerini şu an için bilmiyorum. Rusçadan çevrildikleri için biraz zaman alıyor, ama tamamlayacağız.
Witcher serisine gelirsek. Bismillah, daha ilk kitap matbaadan yeni çıktı sayılır. İncelemesi ana sayfadan inmedi.

Şaka bir yana, Kader Kılıcı'nı birkaç ay içerisinde basmayı ve sonra da elimizden geldiğince hız kesmeden devam etmeyi düşünüyoruz.
Doğruluk Kılıcı serisinin bir sonraki kitabı 2017 yılı yayın takvimimiz içerisinde olmalı. Onu da çok bekletmek istemiyoruz.
Temeraire serisi hakkında bir bilgi veremiyorum çünkü ben de bilmiyorum. Ancak önümüzdeki hafta öğrenip size dönebilirim.
Witcher serisi hariç net bir tarih aralığı veremediğim için üzgünüm. Tek bahanem, çok yoğun bir yayın programında çalışmamız. Bir yandan halihazırda çıkmış serileri tamamlamaya çalışıyoruz, diğer yandan yeni seriler başlatacağız. Sadece fantastik türünde değil, bilimkurgu türünde de ilginizi çekebilecek kitaplar ve seriler çıkarma hazırlığı içindeyiz.